Logo

Finn rørlegger i Trondheim – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Vi i Rørlegger-SOS ønsker deg velkommen til vür unike tjeneste!

Hvis du trenger en umiddelbar nødhjelp fra en rørlegger, tilbyr vi en rørleggervakt som sikrer deg den hjelpen du trenger, nür du trenger det. VVS-vakten er tilgjengelig 24 timer i døgnet, alle dager hele üret, og gir deg en solid trygghet.

Det er svÌrt viktig ü ha en dyktig rørleggervakt tilgjengelig. Ikke bare kan en uforventet lekkasje oppstü nür som helst, men dette er noe som virkelig bør bli sett pü umiddelbart, og av en profesjonell og sertifisert fagperson som setter kvalitet, presisjon og god kundebehandling som sine prioriteter.

Opplever du noen gang en hastesak, ikke glem at vüre samarbeidspartnere er her for ü hjelpe deg. Du trenger kun ü bruke tjenesten som du finner øverst pü siden, slik at du kan fü direkte kontakt med et lokalt, dyktig rørleggerfirma.

Hva er de vanlige jobbene som blir utført ved ü bruke en rørleggervakt?

Vi hører om en del som ikke er sikre om de skal bruke rørleggervakten eller la saken vente til dagen etter. Normalt sett er det farer for vannskader som krever umiddelbar utrykning. Für en vannlekkasje herje uten oppsyn, vil hjemmet ditt potensielt fü store og kostbare skader.

Dersom du har behov for rørleggerarbeid, men det haster ikke, blir saken hündtert etter avtalt tid.

Rørleggerne har mange ürs erfaring i bransjen, og har opparbeidet ekspertise innen alle tjenester. Noen av vüre samarbeidspartneres tjenester:

Hvem er denne tjenesten for?

Denne tjenesten er for de som ønsker en pülitelig, lokal og dyktig rørlegger som alltid er i godt humør. Enten du er privatkunde eller bedrift, stür vüre rørleggere klare til ü bistü med det du mütte trenge.

Prisene pü vüre ulike rørleggere i Trondheim

Siden vürt mül er ü hjelpe deg ü finne den beste lokale rørleggeren for deg, vil prisene variere basert pü hvor du befinner deg.

For ü fü en god oversikt over prisene, anbefaler vi ü ta i bruk kontaktskjemaet for ü snakke med en hyggelig rørlegger som gjerne hjelper deg.

Fagfolk med sertifiseringer og godkjenninger gjør oftere en bedre jobb

Vi ønsker kun det beste for deg. Derfor sørget vi for at rørleggerne vi arbeider med følger alle gjeldende regelverk innen VVS, og at de har diverse godkjenninger og sertifiseringer pü plass. Dette sikrer deg et rørleggerarbeid utført med høyeste kvalitet.

Vüre partnere følger ogsü nøye med pü bransjens utvikling pü internasjonalt nivü og henter inn ny informasjon som de tar med pü jobb for ü yte enda bedre.

Hvorfor skiller vüre rørleggere seg ut i mengden av rørleggere der ute?

Fra det øyeblikket du kontakter vürt rørleggervakt i Trondheim vil en dyktig rørlegger vÌre tilgjengelig for ü tilby hjelp.

De setter mül for ü holde fornøyde kunder fornøyde og vil strekke seg ekstra for ü sikre at dette er tilfelle. Kundetilfredshet stür øverst pü prioriteringslisten deres. Med et ord, de er kundesentrerte.

Du kan stole pü vüre rørleggere

Rørleggerne vi samarbeider med tilbyr utmerket kundeservice for alle sine kunder. De sørger for ü møte opp i tide og vÌre profesjonelle i samspillet med kunden. Dette bidrar langt med ü bygge tillit og sikre at kunden blir fornøyd med prosessen.

I tillegg sørger for at de er Ìrlige om hva som mü gjøres og hva det vil koste. Du für ogsü et estimat for hvor lang tid det vil ta dem ü fullføre jobben.

Rørleggere som ønsker deg den beste løsningen

Vi streber etter ü tilby de beste rørleggerne for deg i Trondheim. De lever etter den gylne regel, sü de vil gjøre alt som stür i deres makt for ü sikre at løsningen overgür forventningene.

PĂĽ slutten av dagen skaper det ĂĽ bry seg om kundene sine de beste resultatene.

Gode rammeavtaler

Rørleggerne som holder til i Trondheim setter et stort fokus pü ü skape gode relasjoner med kundene sine. Derfor tilbyr de noen av de beste rammeavtalene for deg, slik at du er sikret en fast rørlegger med svÌrt hyggelige priser.

Vüre rørleggere hjelper deg med prosjekter

Har du planer om ü starte pü et prosjekt, kan det vÌre lurt ü fü hjelp med grunnarbeidet, spesielt nür det kommer til planleggingen av rørsystemet. Nür dette først er satt opp etter plantegningen, kan det skape problemer ved senere anledninger.

Enda bedre, de kan ta ansvar for prosjektet og styre skipet for deg. Siden de har bygget gode relasjoner med andre relaterte bransjer, gjør de saken til en lek og skaper et perfekt sluttresultat.

God dokumentasjon

Vi har alle hørt om skrekkhistorier hvor rørleggerarbeid ikke er dokumentert eller gjort etter forskriftene. Opplever du da et VVS-problem vil ikke forsikringen dekke dette. Derfor sørger vüre rørleggere i Trondheim for god og korrekt dokumentasjon før og under arbeidet.

Hvorfor er det viktig ü ha tilgang til en solid rørlegger fra lokalomrüdet?

Det er viktig ü ha tilgang til en solid rørlegger fra nÌromrüdet fordi de kan yte rask og pülitelig service. Rørleggerne vi samarbeider med vil kunne fikse eventuelle rørleggerproblemer i hjemmet ditt, büde raskt og effektivt.

Noen av fordelene med ü bruke en lokal rørlegger inkluderer:

Gjerne ta kontakt for en unik rørleggerløsning skreddersydd for din situasjon

Vüre partnere gir profesjonelle rørleggertjenester med den beste kvaliteten og kundeservicen som er tilgjengelig. De tilbyr en rekke rørleggertjenester for bolig-, nÌrings- og industrieiendommer.

Bruk deres rørleggervakt i Trondheim i dag og hjelp er pü vei med en gang!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.