Logo

Finn rørlegger i Bergen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en rørleggertjeneste i Bergen-omrüdet, kan vi hjelpe deg!

Rørleggerne gir en rimelig tjeneste av høy kvalitet for ü sikre at rørleggerproblemet ditt løses raskt.

Dette er lokale rørleggere som vet hva de gjør og elsker jobben sin. De vil fü jobben gjort effektivt og vil aldri slutte før den er ferdig.

Å la noen fikse rørleggerarbeidet ditt i en nødssituasjon er enkelt med en rørleggervakt! En rørleggervakt i Bergen vil raskt identifisere problemet og få det fikset.

Trenger du en rørleggervakt for ü fikse et akutt problem, fyll ut kontaktskjemaet pü siden!

Du bør velge oss nür du leter etter en rørleggervakt i Bergen

Hurtig rørleggervakt i Bergen

Lekkasje kan forürsake betydelig skade og bør fikses sü snart som mulig. Vür 24-timers rørleggerstøtte sikrer at nür du har et problem, vil en rørlegger vÌre der umiddelbart for ü fikse det for deg.

Vüre rørleggere er tilgjengelige 24/7 og tilbyr utmerket service. De er godt kjent med ü hündtere alle de forskjellige rørleggerproblemene du kan støte pü. De bestür av et pülitelig team som gir uovertruffen arbeidskvalitet.

De vanligste rørleggerjobbene i Bergen

VVS-installasjoner

En ny kjøkkenkran kan virke som en enkel ting ü installere selv, men du vil raskt lÌre at det ikke er sü lett som du kanskje tror. Bestill en rørlegger til ü gjøre jobben for deg, sü für du et perfekt resultat.

Nür du jobber med rørleggere vil du vÌre sikker pü at deres erfaring og ekspertise er pü din side. Derfor jobber vi kun med de beste.

Åpner tette rør

Hvis du har et tilstoppet rør som forürsaker et problem med hjemmet ditt, mü du leie profesjonelle rørleggere for ü fikse problemet.

Nür noe gür galt med rørleggerarbeidet ditt, er rørleggere vi arbeider med pü saken! Hvis du trenger hjelp raskt, kan du kontakte ekspertene vüre for noen raske løsninger.

Deres rørleggertjenester har hjulpet mange hjem med ü üpne rør, og de bruker moderne metoder for ü sikre effektivitet. De kan installere et nytt hjems rørleggerarbeid pü en dag eller mindre i stedet for ü vente uker i strekk.

Fikser lekkasjer

Å finne kilden til en lekkasje i hjemmet ditt kan være vanskelig, men rørleggere tar seg tid til å løse det raskt og effektivt.

Med en effektiv rørleggervakt stoppes ytterligere skade fra lekkasje ved ü reparere problemet raskt nür lekkasjen er funnet.

Oppussing av baderommet

Rørleggere er viktige for ethvert oppussingsprosjekt. Men mange glemmer ü ansette en tidlig! De vet alt om feltet og kan forhindre mye hodepine fra dürlig rørplassering.

Alle vüre rørleggere stür klare til ü ivareta dine drømmeboligbehov, med lang erfaring og fokus pü kundetilfredshet. Fra utette rør til feil installasjon, vil du vÌre fornøyd med tjenestene de tilbyr.

Vüre rørleggere har sertifiseringer og godkjenninger

Som autorisert og forsikret rørlegger ønsker partnerne vüre ü gi deg service og trygghet. De ønsker ü tilby det til en rimelig pris, sü det er ingen overraskelser!

Du kan vÌre sikker pü at hver eneste rørleggerjobb de gjør er av høyeste kvalitet!

Gode rammeavtaler er perfekt for lokale kunder i Bergen

Det er mange fordeler som følger med ü ansette profesjonell rørleggertjeneste. Ikke bare vil du jobbe med etablerte entreprenører, men du vil ogsü spare mye tid og krefter pü ü jobbe med dem pü ditt hjems rørleggerbehov. De er i stand til ü ta seg av alle slags rørleggersaker og yte førsteklasses tjenester!

De jobber for ü gi helhetlige løsninger som inkluderer ürlig sjekk og andre forebyggende tiltak, som bidrar til ü sikre et trygt hjem for hele familien.

En rørleggervakt i Bergen du kan stole pü

Vüre rørleggere er dyktige og har et godt rykte! De gir arbeid av høy kvalitet som er büde effektivt og raskt.

Nür du velger vüre rørleggerpartnere, vet du nøyaktig hva du kan forvente. De utfører alle oppgaver med mül om 100 % kundetilfredshet. Det er dette som skiller dem fra andre selskaper i bransjen.

Skaper god stemning i Bergen

Bergens lokale rørleggere gir deg kvalitetsfølelse! De prioriterer kundene sine og gjør alt de kan for ü gi dem førsteklasses service.

Deres rørleggere kan hjelpe med rørleggerbehov som er tilpasset kunden. Hvis du for eksempel trenger en helt ny varmtvannsbereder installert, vil de samarbeide med deg hvert trinn pü veien for ü sikre at det blir gjort riktig!

Gjerne ta kontakt for umiddelbar utrykning!

Hvis du har hatt et rørleggerproblem og trenger hjelp, kan kontaktskjemaet her gi deg den hjelpen du trenger!

De er tilgjengelige 24 timer i døgnet, alle dager hele üret.

Vüre rørleggervakter dekker hele Norge, ogsü nÌrliggende steder som Kristiansund, Sunndalsrøra og Tingvoll.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.