Logo

Finn rørlegger i Tromsø – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en profesjonell rørlegger i Tromsø, bruk vår tjeneste!

Vi tilbyr en fantastisk tjeneste som setter deg opp med de beste rørleggerne nær deg.

Det er mange pålitelige alternativer å velge mellom, og vi er tilgjengelige døgnet rundt, slik at du selv på en helgedag kan få hjelp med rørleggerproblemene dine.

Trenger du en rørlegger, men ikke ønsker å gå gjennom bryet med å finne en god en, bruk vårt kontaktskjema. Du får svar i løpet av kort tid!

Hvorfor bør du velge vår tjeneste når du behøver en rørlegger i Tromsø?

Det er viktig at du føler deg trygg på valg av rørlegger, og at arbeidet utføres på en riktig og god måte. Opplev den perfekte rørleggertjenesten og bli veldig fornøyd med resultatet.

I Tromsø har du tilgang til rørleggere som setter deg først, og som gir deg flere fordeler, som:

Hurtigresponderende vakttelefon

Opplever du et rørleggerproblem som må ses på umiddelbart, hjelper våre rørleggere deg. Enten det er kloakk som lekker fra toalettet ditt, eller et problem med tette rør, hjelper våre rørleggere deg.

Hotline er alltid tilgjengelig for å sikre at du har den hjelpen du trenger så raskt som mulig.

Hvis du ikke er sikker på om situasjonen din trenger umiddelbar respons, bør du kontakte rørleggeren for å fortelle dem om problemet ditt. Rørleggeren vil vite nøyaktig hva som må gjøres og om det haster eller ikke.

Bruk vakttelefonen og få hjelp.

De vanligste rørleggerjobbene

Ta gjerne en titt på de vanligste rørleggerjobbene våre samarbeidspartnere utfører i Tromsø.

Åpner tette rør

En av de vanligste og mest irriterende jobbene er tette rør. De kan oppstå når som helst og er bare en stor hodepine for alle beboerne i hjemmet.

Hvis du prøver å fikse tette rør på egen hånd, kan du skade rørene. Ikke risiker dette. Bestill heller en rørlegger hos oss, så dukker de fort opp med alle de riktige verktøyene for jobben.

VVS-installasjoner

En ny armatur vil være et godt valg hvis du ønsker å få en komfortabel, ny atmosfære i et rom.

Mange installerer armaturene og andre rørleggerprodukter på egenhånd, men dette kan føre til kostbare feil.

Ved å bestille en dyktig rørlegger til å utføre dine VVS-installasjoner er du sikker på at sluttresultatet blir perfekt.

Oppussing

Ikke glem å ringe rørleggeren din tidlig i oppussingsprosessen slik at du ikke havner med rørene på feil plass!

Jo tidligere du kontakter en rørlegger på prosjektet ditt, jo lettere er det for dem å engasjere seg og posisjonere produktene sine best.

Ønsker du å oppgradere hjemmet ditt, anbefales en rørlegger for å sikre at resultatet blir perfekt.

Profesjonelle rørleggere med sertifiseringer og godkjenninger

Det er større sannsynlighet for at noe går galt dersom du får jobb fra en rørlegger uten sertifiseringer og godkjenninger.

Derfor har alle rørleggere vi sender ut alle godkjenninger og sertifiseringer på plass.

Gode rammeavtaler er perfekt for kunder i Tromsø

Våre partnere tilbyr strålende rammeavtaler. Dette betyr for eksempel at du kan få årlige inspeksjoner av ditt rørsystem fra dyktige rørleggere, slik at du er sikker på at systemets helse opprettholdes.

Ønsker du den beste VVS-rammeavtalen i Tromsø? Bruk kontaktskjemaet på siden og snakk med din lokale rørlegger.

Rørleggere som ønsker deg den beste løsningen

Våre rørleggere mener at det trengs mer enn bare kompetanse for å skape de beste resultatene. De gjør alltid det lille ekstra, og gir en unik service for hver og eneste kunde.

Våre rørleggere bryr seg dypt om kundene sine, fordi de er grunnen til at de gjør det de gjør.

Med hvert engasjement, eller med en forespørsel om et nytt prosjekt, sørger de for å nøye vurdere hvert eneste behov i større detalj før de går videre.

Skaper gode resultater

Vi valgte våre rørleggere fordi de brenner for faget sitt og de gjør alt de kan for å gi de beste resultatene.

De investerer kontinuerlig i kunnskapen sin, blir stadig dyktigere, slik at de alltid leverer best mulig kvalitet. Slik er du alltid i trygge hender når du velger vår tjeneste.

Det er viktig med god dokumentasjon

Spør du venner og familie om tips til hvordan du finner den beste rørleggeren, vil de spørre deg om at det viktigste du må sørge for er god dokumentasjon. Uten dette er det større sannsynlighet for at noe går galt senere.

Derfor følger våre rørleggere regelverket nøye og dokumenterer arbeidet de utfører. Etter at arbeidet er utført vil du motta all dokumentasjonen du trenger.

Hvorfor er det viktig å ha tilgang til en solid rørlegger fra Tromsø?

En av de mest positive aspektene ved å ha en lokal rørlegger er deres raske, pålitelige service. Våre rørleggere kan jobben sin godt, og de yter alltid den beste servicen.

Når du ansetter en rørlegger som bor i ditt område, kan de komme i tide og få jobben gjort effektivt.

Noen andre positive sider ved lokale rørleggere:

Ta gjerne kontakt for en unik VVS-løsning skreddersydd dine behov

Når du har behov for den beste rørleggeren i Tromsø, er våre partnere der for å hjelpe deg med hva enn du trenger hjelp med. De tilbyr en rekke rørleggertjenester for boliger, kommersielle og industrielle eiendommer.

Ta kontakt med en profesjonell rørlegger og få dine rørleggerproblemer løst ASAP. Kontakt dem 24/7, så kan de håndtere alle dine rørleggerproblemer, både store og små.

Vi har rørleggervakt i store deler av Norge, uansett om du befinner deg i Bodø, Bergen eller Oslo.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.