Logo

Finn rørlegger i Bodø – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Leter du etter den beste rørleggeren for dine rørleggerproblemer i Bodø?

Da er du på det rette stedet!

Hos oss får du 24/7 tilgang til en unik tjeneste som raskt kobler deg til en erfaren rørlegger som stiller opp umiddelbart.

Med vår tjeneste spiller det ingen rolle hva du trenger hjelp til, for våre rørleggerpartnere utfører alle rørleggeroppdrag, både store og små.

For hastesaker er en vakttelefon tilgjengelig for å sikre deg bistand til enhver tid.

Trenger du en rørlegger, vennligst bruk kontaktskjemaet og du vil få rask tilgang til den perfekte for deg.

Hvorfor bør du velge vår tjeneste når du behøver en rørlegger i Bodø?

Når du ansetter en rørlegger er det viktig at du føler deg komfortabel med valget. Arbeidet skal utføres riktig, og det kreves mye presisjon og erfaring for å oppnå gode sluttresultater.

Våre rørleggere sørger for at du er i trygge hender og tilbyr deg flere fordeler, som:

Hurtigresponderende vakttelefon

Hver dag i Bodø trengs det hjelp til ulike VVS-nødsituasjoner. Dette kan være alt fra tette rør til kloakk som siver opp fra toalettet. Vi er raske i bilen med alle de riktige verktøyene for å fikse problemet.

Med en trofast og rask vakttelefon ved din side er du alltid sikker på at hjelpen kommer i tide.

Bruk vakttelefonen i dag.

De vanligste rørleggerjobbene

Nedenfor kan du lese om de vanligste rørleggeroppdragene i Bodø.

Åpner tette rør

Det vanligste VVS-problemet som fikses i Bodø er å åpne tette rør.

Tilstoppede rør oppstår vanligvis fordi for mye rusk skylles ned i avløpet. Til slutt blir røret tett og vannet kan ikke renne.

Hvis du prøver å fikse det selv, kan du skade røret. Vi anbefaler derfor å la en sertifisert rørlegger ta seg av det tette røret, slik at du ikke gjør kostbare feil.

VVS-installasjoner

Når du bestemmer deg for å kjøpe et nytt armatur for å skape en ny, spennende atmosfære i rommet, bør du vurdere å ansette en profesjonell fagperson for å montere det for deg.

Velger du å montere kranen selv, kan benkeplaten din bli skadet av vannlekkasjer.

Ved å ansette en profesjonell rørlegger kan du føle deg trygg på at sluttresultatet blir perfekt, og du unngår potensielle tabber.

Oppussing

Sørg for å ringe rørleggeren din tidlig i oppussingsprosessen. Dette vil sikre at rørene dine ikke er på feil sted!

Jo raskere du kommer i kontakt med en rørlegger, jo lettere blir prosessen og de kan gi mer helhetlige løsninger.

Profesjonelle rørleggere med sertifiseringer og godkjenninger

Dersom rørleggeren som hjelper deg ikke har de godkjenningene eller sertifiseringene som trengs, blir ikke bare resultatet dårligere, men sjansen for at noe går galt øker betraktelig.

Alle rørleggere vi samarbeider med har alle sertifikater og godkjenninger på plass, slik at du alltid får gode resultater.

Gode rammeavtaler er perfekt for kunder i Bodø

Med en perfekt, skreddersydd rammeavtale for din bedrift, er ditt rørsystem alltid på topp. Du vil få årlige inspeksjoner hvor det utføres kontroller for å finne og fikse mindre eller større feil.

Ønsker du den beste rammeavtalen i Bodø er det bare å bruke kontaktskjemaet på siden.

Rørleggere som ønsker deg den beste løsningen

Siden våre rørleggere har fokus på deg får du alltid en unik service, med høy kompetanse og mye erfaring bak arbeidet.

Våre rørleggere bryr seg dypt om kundene sine fordi de er grunnen til at de gjør det de gjør. Det er et vinn-vinn forhold!

Skaper gode resultater

Vi valgte våre rørleggere fordi de brenner for yrket sitt og de gjør alt de kan for å gi topp resultater.

Du kan stole på dem med ethvert prosjekt du har. De investerer alltid i ny kunnskap slik at de kan levere høyeste kvalitet.

Det er viktig med god dokumentasjon

Et av de viktigste tipsene du kan få når du skal sikre deg en godt utført rørleggerjobb er å få god dokumentasjon.

Alle rørleggere vi samarbeider med sørger for å dokumentere det som trengs, og gir deg dokumentasjonen til slutt. Da er du trygg for potensielle problemer senere.

Hvorfor er det viktig å ha tilgang til en solid rørlegger fra Bodø?

Det beste valget for lynrask rørleggertjeneste er en lokal rørlegger. På denne måten får du rask responstid på alle dine akutte problemer.

Andre positive grunner til å velge en lokal rørlegger:

Ta gjerne kontakt for en unik VVS-løsning tilpasset dine behov.

Trenger du den beste rørleggeren du kan få i Bodø, er det bare å bruke vår tjeneste. Vi sender en rørlegger som hjelper deg med alt du trenger.

Vi har rørleggervakt i store deler av Norge, også steder som Mandal, Tingvoll og Vestnes.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.