Logo

Finn rørlegger i Bodø – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Leter du etter den beste rørleggeren for dine rørleggerproblemer i Bodø?

Da er du på det rette stedet!

Hos oss får du 24/7 tilgang til en unik tjeneste som raskt kobler deg til en erfaren rørlegger som stiller opp umiddelbart.

Med vår tjeneste spiller det ingen rolle hva du trenger hjelp til, for våre rørleggerpartnere utfører alle rørleggeroppdrag, både store og små.

For hastesaker er en vakttelefon tilgjengelig for å sikre deg bistand til enhver tid.

Trenger du en rørlegger, vennligst bruk kontaktskjemaet og du vil få rask tilgang til den perfekte for deg.

Hvorfor bør du velge vår tjeneste når du behøver en rørlegger i Bodø?

Når du ansetter en rørlegger er det viktig at du føler deg komfortabel med valget. Arbeidet skal utføres riktig, og det kreves mye presisjon og erfaring for å oppnå gode sluttresultater.

Våre rørleggere sørger for at du er i trygge hender og tilbyr deg flere fordeler, som:

Hurtigresponderende vakttelefon

Hver dag i Bodø trengs det hjelp til ulike VVS-nødsituasjoner. Dette kan være alt fra tette rør til kloakk som siver opp fra toalettet. Vi er raske i bilen med alle de riktige verktøyene for å fikse problemet.

Med en trofast og rask vakttelefon ved din side er du alltid sikker på at hjelpen kommer i tide.

Bruk vakttelefonen i dag.

De vanligste rørleggerjobbene

Nedenfor kan du lese om de vanligste rørleggeroppdragene i Bodø.

Åpner tette rør

Det vanligste VVS-problemet som fikses i Bodø er å åpne tette rør.

Tilstoppede rør oppstår vanligvis fordi for mye rusk skylles ned i avløpet. Til slutt blir røret tett og vannet kan ikke renne.

Hvis du prøver å fikse det selv, kan du skade røret. Vi anbefaler derfor å la en sertifisert rørlegger ta seg av det tette røret, slik at du ikke gjør kostbare feil.

VVS-installasjoner

Når du bestemmer deg for å kjøpe et nytt armatur for å skape en ny, spennende atmosfære i rommet, bør du vurdere å ansette en profesjonell fagperson for å montere det for deg.

Velger du å montere kranen selv, kan benkeplaten din bli skadet av vannlekkasjer.

Ved å ansette en profesjonell rørlegger kan du føle deg trygg på at sluttresultatet blir perfekt, og du unngår potensielle tabber.

Oppussing

Sørg for å ringe rørleggeren din tidlig i oppussingsprosessen. Dette vil sikre at rørene dine ikke er på feil sted!

Jo raskere du kommer i kontakt med en rørlegger, jo lettere blir prosessen og de kan gi mer helhetlige løsninger.

Profesjonelle rørleggere med sertifiseringer og godkjenninger

Dersom rørleggeren som hjelper deg ikke har de godkjenningene eller sertifiseringene som trengs, blir ikke bare resultatet dårligere, men sjansen for at noe går galt øker betraktelig.

Alle rørleggere vi samarbeider med har alle sertifikater og godkjenninger på plass, slik at du alltid får gode resultater.

Gode rammeavtaler er perfekt for kunder i Bodø

Med en perfekt, skreddersydd rammeavtale for din bedrift, er ditt rørsystem alltid på topp. Du vil få årlige inspeksjoner hvor det utføres kontroller for å finne og fikse mindre eller større feil.

Ønsker du den beste rammeavtalen i Bodø er det bare å bruke kontaktskjemaet på siden.

Rørleggere som ønsker deg den beste løsningen

Siden våre rørleggere har fokus på deg får du alltid en unik service, med høy kompetanse og mye erfaring bak arbeidet.

Våre rørleggere bryr seg dypt om kundene sine fordi de er grunnen til at de gjør det de gjør. Det er et vinn-vinn forhold!

Skaper gode resultater

Vi valgte våre rørleggere fordi de brenner for yrket sitt og de gjør alt de kan for å gi topp resultater.

Du kan stole på dem med ethvert prosjekt du har. De investerer alltid i ny kunnskap slik at de kan levere høyeste kvalitet.

Det er viktig med god dokumentasjon

Et av de viktigste tipsene du kan få når du skal sikre deg en godt utført rørleggerjobb er å få god dokumentasjon.

Alle rørleggere vi samarbeider med sørger for å dokumentere det som trengs, og gir deg dokumentasjonen til slutt. Da er du trygg for potensielle problemer senere.

Hvorfor er det viktig å ha tilgang til en solid rørlegger fra Bodø?

Det beste valget for lynrask rørleggertjeneste er en lokal rørlegger. På denne måten får du rask responstid på alle dine akutte problemer.

Andre positive grunner til å velge en lokal rørlegger:

Ta gjerne kontakt for en unik VVS-løsning tilpasset dine behov.

Trenger du den beste rørleggeren du kan få i Bodø, er det bare å bruke vår tjeneste. Vi sender en rørlegger som hjelper deg med alt du trenger.

Vi har rørleggervakt i store deler av Norge, også steder som Mandal, Tingvoll og Vestnes.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.