Logo

Finn rørlegger i Stjørdal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Har du behov for en ordinær rørleggertjeneste eller en rørleggervakt i Stjørdal?

Da er du på rett sted, for vi har nøyaktig det du trenger!

Rørleggersos er en tjeneste vi tilbyr slik at du enkelt kan finne den perfekte rørleggeren i Stjørdal for deg. Du får direkte og hurtig kontakt med en kvalifisert og hyggelig fagperson som ikke ønsker annet enn at du skal få hjelpen du behøver.

Vurder å bruke Stjørdals mest anerkjente rørleggere! De yter topp kvalitetsarbeid til lave priser.

Bare fyll ut kontaktskjemaet på nettsiden vår så får du den hjelpen du trenger av en sertifisert rørlegger!

Derfor bør du velge vår tjeneste når du leter etter en rørlegger

Hurtig rørleggervakt i Stjørdal

Hvis du noen gang har våknet om natten og funnet en lekkasje, vet du hvilken skummel situasjon det er. Det er vanskelig å finne kilden til lekkasjer, og jo lengre tid det tar, jo mer skade blir det på boligen.

Derfor er våre rørleggerpartnere sin rørleggervakttjeneste tilgjengelige 24/7, både dag og natt.

Teamet av rørleggere er alltid klare til å hjelpe deg med eventuelle rørleggerproblemer du måtte ha. Så vær trygg på at du blir tatt vare på!

De vanligste rørleggerjobbene

Nedenfor kan du lese om de vanligste rørleggerjobbene i Stjørdal. Bor du utenfor Stjørdal? Få rørleggervakt i Norge!

Åpner tette rør

Tette rør kan forårsake store skader! Dette er heldigvis et oppdrag som rørleggerne i Stjørdal fikser.

Hvis det er vannlåsen under vasken som er tett, kan du rense denne selv, men dersom det er selve røret, så er det på tide å tilkalle profesjonell hjelp.

Hvis du finner tilstoppede rør, sørg for å kontakte våre rørleggere ASAP.

VVS-installasjoner

Det er viktig å vite at det er lurt å la en fagmann ta seg av monteringen av for eksempel en ny kjøkkenkran. Hvis du installerer det selv, kan du kjøre opp de månedlige regningene dine unødvendig. Du vil ikke være ansvarlig for det! Ansett en ekspert i dag og unngå denne feilen helt!

Vi samarbeider med rørleggere som har lang erfaring med montering av rørleggerprodukter. De er alltid i stand til å tilby unike tjenester av høy kvalitet.

Hjemmet ditt vil føles personlig og unik.

Fikser lekkasjer i Stjørdal

En lekkasje i hjemmet er ikke lett å finne, og dette er grunnen til at utdannede rørleggere er de beste som gjør det!

Når de finner et problem, reparerer rørleggerne det raskt. Dette forhindrer ytterligere skade på hjemmet ditt!

Oppussing av baderommet

Sørg for at rørleggeren er tidlig med i prosjektet når du skal pusse opp baderommet!

Dersom rørleggeren ikke er involvert i planleggingen av rørene, kan de havne et annet sted enn det optimale, noe som vil være svært vanskelig å fikse.

Rørleggerne våre de beste i bransjen på det de gjør. De er eksperter på å bygge tilpassede hjem for enkeltpersoner og hjelpe folk å realisere drømmene deres.

Rørleggere vi arbeider med har hjulpet utallige kunder gjennom årene, og vi håper å fortsette å gi dem en hånd i fremtidige prosjekter også.

Våre rørleggere har sertifiseringer og godkjenninger

Leier du inn en rørlegger som ikke har godkjente sertifiseringer, kan det koste deg mye penger i reparasjoner.

Hvis du bruker tjenesten vår, er det ingen grunn til bekymring fordi våre rørleggere har alle nødvendige godkjenninger på plass.

Slik er du alltid sikret et rørleggerarbeid utført etter forskriftene, og at kvaliteten møter forventningene dine.

Gode rammeavtaler er perfekt for lokale kunder i Stjørdal

For å holde rørleggeranlegget ditt i god stand, er det viktig at du samarbeider med våre rørleggerpartnere. De har kompetansen og kunnskapen til å hjelpe i enhver situasjon.

Inspeksjoner av rørleggersystemet ditt vil beskytte familien din. Tjenesten vil bidra til å sikre at det ikke er noe galt med rørleggersystemet ditt, og hvis de finner noe galt, vil de fikse det på et blunk.

Du kan stole på våre rørleggere

Våre rørleggere brenner for arbeidet sitt og har utført hundrevis av fornøyde jobber. Tjenesten de gir er avgjørende for de fornøyde kundene de betjener, og de ville ikke vært noe uten arbeidet de gjør.

Du vet hva du kan forvente når du velger våre tjenesteleverandører. De er en av de beste på ikke bare kvalitet, men også kundetilfredshet. Derfor skiller de seg ut fra resten.

Skaper god stemning i Stjørdal

Ønsker du en god atmosfære, kan våre Stjørdal-partnere gi deg det. De setter kundene sine foran seg selv og prioriterer en høy kvalitet.

Hver forespørsel vil være unik, og de vil gi en perfekt løsning for hver enkelte kunde. Dette sikrer at du kan få en skreddersydd løsning!

Gjerne ta kontakt for en unik rørleggerløsning

Trenger du hjelp til dine rørleggerprosjekter, ta gjerne kontakt med våre eksperter! Enten du er privatperson eller bedriftseier, får du den hjelpen du trenger.

Vi dekker Trondheim med rørleggere.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som påvirker prisen, og når det er hensiktsmessig å velge hver tilnærming basert på ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les også om viktige påminnelser om dokumentasjon og behovet for å søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens råd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved å dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, også kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for å unngå frostskader ved å plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med å kontrollere vannets temperatur ved å blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann når vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved å løse selv problemer som lekkende kraner ved å bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dårlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du å vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.