Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

VVS-fagmann

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Stange – Vi løser alle VVS-problemer – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Bor du i Stange og behøver bistand fra en rørlegger som utfører alle tjenester? Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange dyktige og erfarne rørleggere, som alltid er klare for å ta dine oppdrag 24/7 året rundt. De utfører alle jobber med bare den høyeste kvalitet, og med et øye for presisjon!

Rørleggerne våre har også diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg topp kvalitet, og trygg utredning på arbeidet som blir utført. 

En dyktig rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Stange fra en nærliggende base. 

Våre rørleggere fikser din vask i Stange, få umidellbar hjelp med alle rørleggertjenester i Stange
Våre rørleggere fikser din vask i Stange!

Våre rørleggere dekker også store deler av Norge.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Stange

Våre rørleggere som dekker Stange er god utrustet for å utføre selv de vanskeligste jobbene, og er alltid forberedte på det verste, noe som gjør at du aldri behøver å bekymre deg. 

Våre dyktige rørleggere har også et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, noe som sikrer at alle jobber blir utført på en effektiv og kostnadseffektiv måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Rørlegger-døgnvakt i Stange
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørlegger helgearbeid
 • Rørlegger helligdag-vakt  
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Stange?

Våre rørleggere har bred kompetanse, muligheter til å rykke ut 24/7 året rundt og har konkurransedyktige priser. I tillegg er våre rørleggere alltid klare til å bistå med dine problemer, og de rykker ut umiddelbart når det haster! 

Planer om et litt større prosjekt som krever en del kompetanse? Ikke noe problem! Våre erfarne rørleggere kan bistå med prosjektledelsen, så blir arbeidet utført på en trygg og ansvarsfull måte. 

Rørleggerne våre er alltid klare til å utføre enhver jobb. 

Stange våpenskjold, få hjelp med dine problemer av en erfaren rørlegger i stange, 24/7 rørleggervakt stange

Våre rørleggere har bred kompetanse

Rørleggerne våre som rykker ut til Stange, har mye og lang erfaring, og kompetansen som behøves for å utføre alle jobber, selv de vanskeligste og mest krevende. 

De har selvsagt også godkjent fagbrev, samt blir jevnlig kurset på de nyeste normene, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen. 

Våre rørleggere følger alle sertifiseringskrav og retningslinjene for håndverkertjenesteloven. 

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Stange

Rørleggerne våre som dekker Stange har også rammeavtaler som innebærer en rekke tilbud om tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert personstrid eller andre serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med ettersyn og service på rør og VVS-utstyr, kan våre dyktige rørleggere hjelpe deg! 

Behøver du bistand med rådgiving og konsulenttjenester, kan våre rørleggere som dekker Stange hjelpe deg med dette! Da får du bistand og støtte med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

En rammeavtale kan også gi deg bistand med koordinering og håndtering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til våre dyktige rørleggere, kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngår du i en rammeavtale med rørleggerne våre, vil du motta rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt årlig inspeksjon av VVS-utstyr. 

En rammeavtale sikrer deg en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til selve røranlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Stange fra vår rørlegger

Rørleggerne våre som dekker Stange har også rørleggertjenester, som innebærer service- og rammeavtaler, hvor en rørlegger vil bistå med ettersyn og service på røranlegg. En av deres sertifiserte rørleggere utfører kontroller på VVS-anlegget, hvor målet er å lokalisere og fikse mindre feil, før større skader pådras. 

Alt av vedlikehold og kontroller blir utført av en sertifisert og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport

Våre rørleggere gjør det meste i Stange

Rørleggerne våre er spesialisert og alltid klare på akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og er alltid klare til å rykke ut, noe de gjør når det haster!

Rørleggerne våre som dekker Stange, utfører også ordinære rørleggeroppdrag og andre tjenester. Problemer som ikke er akutte, blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med, tar seg av hele prosessen, alle oppdrag. 

Rørlegger-samarbeidspartnerne våre som dekker Stange, utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De bistår også dersom du behøver hjelp med  utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere som dekker og rykker ut til Stange har kompetansen og muligheten som skal til, dersom du behøver hjelp med en ekstra krevende jobb. Men det kan hende at akkurat det du lurer på eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i dette innlegget. 

Vi anbefaler deg å ta i bruk vår unike tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av våre dyktige rørleggere, så får du hjelpen du trenger!

Rørleggerne våre rykker også ut til Lillehammer, Skarnes og Skotterud.