Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Sertifiserte og godkjente rørleggere

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Dokka – Få hjelp med alle VVS-problemer – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

På utkikk etter en erfaren og profesjonell rørlegger, som utfører alle rørlegger-tjenester i Dokka? 

Da har du kommet til rett sted, for vi har mange rørleggere, som alltid er klare for å rykke ut og bistå med dine problemer! Og det gjør de 24/7 året rundt. 

Rørleggerne våre har godkjenninger som VVS fagmann og Sentral Godkjenning, så er du sikret god kvalitet og trygg utredning på utført arbeid. 

En av rørleggerne vi samarbeider med, rykker ut til Dokka fra en nærliggende base. 

Rørleggerne våre som dekker Dokka, dekker også andre store deler av Norge.

Våre dyktige rørleggere fikser alle vasker for alle i Dokka, få umiddelbar rørleggerhjelp i Dokka.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Dokka

Rørleggerne våre som dekker Dokka har et bredt og stort nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få gjort enhver jobb. I tillegg er de alltid forberedte på det verste, og er godt utrustet for å utføre selv de mest krevende jobbene, så du trenger ikke å bekymre deg, dersom du tar i bruk vår tjeneste. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørlegger-døgnvakt i Dokka
 • Rørlegger helligdag-vakt 
 • Rørlegger helgearbeid 
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Dokka?

Våre rørleggere tilbyr tjenester til konkurransedyktige priser, har gode muligheter til å rykke ut 24/7 året rundt og bred kompetanse. De er alltid klare til å hjelpe deg, og det gjør de når det haster!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse? Da kan våre rørleggere hjelpe deg! De har kompetansen og erfaringen som trengs for å drive med prosjektledelsen. Da er du sikret at arbeidet som er involvert blir utført på en trygg og ansvarsfull måte. 

Rørleggerne våre som rykker ut til Dokka er klare til å utføre enhver jobb. 

Norde Land kommuneskjold, få hjelp fra en dyktig rørlegger i hele Nordre Land

Våre rørleggere har bred kompetanse

Alle våre rørleggere som dekker Dokka har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre enhver jobb. I tillegg har de også godkjent fagbrev, og blir jevnlig oppdatert på de nyeste normene, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen, dersom du tar i bruk vår unike tjeneste!

Rørleggerne våre som rykker ut til Dokka følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i Dokka

Rørleggerne våre har rammeavtaler som innebærer en rekke tilbud om tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Ønsker du serviceavtaler, hvor en rørlegger utfører bistand og ettersyn på rør og VVS-utstyr eller garantert responstid, kan en rammeavtale være perfekt for deg!

Rørleggerne våre kan også bistå med konsulent og rådgivningstjenester, hvor du vil motta støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. En rammeavtale med våre rørleggere som dekker Dokka, gir deg også gode muligheter for bistand med koordinering og håndtering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Våre rørleggere sine rammeavtaler kommer med flere fordeler og goder for deg som kunde. En rammeavtale vil sikre deg tjenester og andre varer til konkurransedyktige priser, har høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt årlige inspeksjoner av ditt VVS-utstyr. 

En rammeavtale sikrer deg ikke bare en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, og som kjenner til selve rutinene og VVS-anlegget i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Dokka fra vår rørlegger

Samarbeidspartnerne våre som rykker ut til Dokka har også rørleggertjenester som innebærer ramme- og serviceavtaler, hvor en sertifisert rørlegger rykker ut og utfører ettersyn og service på røranlegg. 

En rørlegger utfører kontroller på røranlegget, hvor målet er å ivareta sikkerheten ved å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras.

Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport. 

Våre rørleggere gjør det meste i Dokka

Rørleggerne våre som rykker ut til Dokka, gjør det meste, og er spesialisert på akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og er alltid klare til å rykke ut, noe de gjør når det haster!

Rørleggerne våre utfører også ordinære rørleggeroppdrag, men har du en sak eller behøver en tjenester som ikke er akutt, blir saken håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En dyktig rørlegger vi samarbeider med tar seg av hele prosessen.

De utfører også andre serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand til andre oppdrag og tjenester som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre erfarne og sertifiserte rørleggere hjelpe deg med dette. 

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere som dekker Dokka har muligheten og kompetansen som trengs for å utføre enhver jobb, selv de mest krevende og vanskeligste. Har du et problem eller trenger du en tjeneste som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av våre hyggelige rørleggere, i dag. 

Våre rørleggere har også rørleggervakt. Les mer om det her. 

Rørleggerne våre dekker også Lillehammer, Ringsaker og Rena.