Logo

Finn rørlegger i Ski – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Vür dyktige samarbeidspartner tilbyr alt innenfor VVS og rørlegger-tjenester i Ski, Follo.

Rørlegger SOS tilbyr VVS Ski. Hvis du bor i Ski og trenger VVS tjenester, sü er vüre dyktige samarbeidspartnere klare til ü hjelpe deg, om det skulle vÌre nødutrykning midt pü natten, eller ü skifte ut gamle rør.

VVS Ski er en del av Rørlegger SOS, som har som mül og tilby rørleggertjenester gjennom vüre samarbeidspartnere i Norge for en forutsigbar pris, uten at det gür utover kvaliteten. Mange rørleggerselskaper i dag har nÌrmest monopol, og samarbeider med hverandre for ü holde utfordrere unna. Vi har sett rørleggere som tar opp til 2500 i timelønn, og 5000 kr per utrykning i helligdager. Dette synes vi er en helt drøy pris for mange personer.

Derfor har vi kommet opp med VVS Ski, som skal kunne tilby gode og rimelige rørleggertjenester til deg som er bosatt i Ski. Vüre lokale samarbeidspartnere kan tilby utrykning 24 timer i døgnet, uten at du gür personlig konkurs. Sü nür uhellet er ute, og huset ditt stür pü spill, kontakt oss. VVS Ski er klare til ü hjelpe.

Vedlikehold og service

Hvis ditt vannklosett ikke fungerer som det skal, eller du holdes vüken om natten av irriterende vanndrypp fra kranen, sü kan vi hjelpe deg. Vi kan ogsü tilby vedlikehold av eksisterende installasjoner. Vüre dyktige samarbeidspartnere har lang erfaring med bytte av avløp, rør, toaletter og kraner.

VVS Ski - Modernisering og utskifte av rør

Norge har nylig blitt rystet av en vannskandale i Askøy kommune. Vi i VVS Ski synes dette er kjempe synd, da det er veldig lett ü unngü. Som regel er det sprekker i rør som fører til vannforgiftning, dette er grunnet innsig av uønskede fremmedlegemer.

VVS Ski hjelper deg med ü opprettholde en høy vannsikkerhet. Det er høy sjanse for lekkasje og innsig av bakterier fra blant annet muselort hvis rørene dine er gamle og har sprukket. Derfor anbefaler vi og vÌre frempü, vüre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med ü sjekke om rørene dine opprettholder en tilfredsstillende standard.

VVS Ski har god erfaring med utskifting av rør, sü vi kan hjelpe deg.

Tett sluk

Vi i VVS Ski vet hvor irriterende det kan vÌre med tett sluk. Dette kan føre til oversvømmelser pü badet, og kan irriterende selv den mest tülmodige dusjeren.

Vi anbefaler deg ĂĽ vedlikeholde dine sluk, det skal faktisk ikke sĂĽ mye til. Vi anbefaler at du ofte skrur opp vannlĂĽsen din og fjerne hĂĽrrester og fett. Mye sĂĽperester er svĂŚrt fett, og setter seg ofte fast i hĂĽrrester, dette skaper fort en propp og hindrer vann ĂĽ renne igjennom.

Vi anbefaler ogsü at du ofte skyller avløp med varmt vann, dette vil kunne bidra til at fett oppløser seg.

Ingen liker tette sluk. Et tett sluk kan føre til dürlig lukt, og oversvømmelser. Vi takker til den dyktige fotografen Henrik hos fotografski.no, for hjelp til ü plukke ut dette bildet.

Hvis sluket ditt er tett, og du ønsker bistand. Sü kan vi i VVS Ski bidra med vür kompetanse.

Sjekk av varmepumper

Air condition systemer og varmepumper trenger regelmessige sjekk for ü kunne fungere optimalt. Vi i VVS Ski anbefaler at du kontakter en fagperson for sjekk av kompressor og kjølemediet.

Nür rørene er fryst

Frosne vannrør kan i noen tilfeller føre til store skader. Med et sü uforutsigbar vÌr som vi har her til lands sü er det viktig ü passe pü rørene.

Hvis du har dürlig varming i kjeller eller vegger, sü kan rør som er tilstede der fort fryse nür det er kaldt. Derfor anbefaler vi i VVS Ski at du passer pü at det er tilstrekkelig med varme i nÌrheten av rør.

Noen rør kan vÌre litt vanskelig ü komme til, derfor anbefaler vi i VVS Ski at du kontakter fagperson som kan blüse inn varm damp inn i rør for ü forhindre skade.

Skifter temperaturen hurtig, sü vil vanntemperaturen i rørene dine gür fra varmt til kaldt, sü kan rørene sprekke. Hvis du har en mistanke om at rørene er frosne, sü tilbyr vi gjennom vüre samarbeidspartnere en 24/7 rørleggervakt.

Hvis du trenger hjelp med bytting av rør, tekniske installasjoner eller utrykning. Ta kontakt med oss, nummeret vürt er tilgjengelig øverst.

Hvis du ogsü trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi ü ta kontakt med Joda AS.

Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag! Vüre rørlegger-partnere ryker ogsü ut til nÌrliggende omrüder som Langhus, Ytre Enebakk og Kolbotn!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.