Logo

Finn rørlegger i Ski – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Vür dyktige samarbeidspartner tilbyr alt innenfor VVS og rørlegger-tjenester i Ski, Follo.

Rørlegger SOS tilbyr VVS Ski. Hvis du bor i Ski og trenger VVS tjenester, sü er vüre dyktige samarbeidspartnere klare til ü hjelpe deg, om det skulle vÌre nødutrykning midt pü natten, eller ü skifte ut gamle rør.

VVS Ski er en del av Rørlegger SOS, som har som mül og tilby rørleggertjenester gjennom vüre samarbeidspartnere i Norge for en forutsigbar pris, uten at det gür utover kvaliteten. Mange rørleggerselskaper i dag har nÌrmest monopol, og samarbeider med hverandre for ü holde utfordrere unna. Vi har sett rørleggere som tar opp til 2500 i timelønn, og 5000 kr per utrykning i helligdager. Dette synes vi er en helt drøy pris for mange personer.

Derfor har vi kommet opp med VVS Ski, som skal kunne tilby gode og rimelige rørleggertjenester til deg som er bosatt i Ski. Vüre lokale samarbeidspartnere kan tilby utrykning 24 timer i døgnet, uten at du gür personlig konkurs. Sü nür uhellet er ute, og huset ditt stür pü spill, kontakt oss. VVS Ski er klare til ü hjelpe.

Vedlikehold og service

Hvis ditt vannklosett ikke fungerer som det skal, eller du holdes vüken om natten av irriterende vanndrypp fra kranen, sü kan vi hjelpe deg. Vi kan ogsü tilby vedlikehold av eksisterende installasjoner. Vüre dyktige samarbeidspartnere har lang erfaring med bytte av avløp, rør, toaletter og kraner.

VVS Ski - Modernisering og utskifte av rør

Norge har nylig blitt rystet av en vannskandale i Askøy kommune. Vi i VVS Ski synes dette er kjempe synd, da det er veldig lett ü unngü. Som regel er det sprekker i rør som fører til vannforgiftning, dette er grunnet innsig av uønskede fremmedlegemer.

VVS Ski hjelper deg med ü opprettholde en høy vannsikkerhet. Det er høy sjanse for lekkasje og innsig av bakterier fra blant annet muselort hvis rørene dine er gamle og har sprukket. Derfor anbefaler vi og vÌre frempü, vüre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med ü sjekke om rørene dine opprettholder en tilfredsstillende standard.

VVS Ski har god erfaring med utskifting av rør, sü vi kan hjelpe deg.

Tett sluk

Vi i VVS Ski vet hvor irriterende det kan vÌre med tett sluk. Dette kan føre til oversvømmelser pü badet, og kan irriterende selv den mest tülmodige dusjeren.

Vi anbefaler deg ĂĽ vedlikeholde dine sluk, det skal faktisk ikke sĂĽ mye til. Vi anbefaler at du ofte skrur opp vannlĂĽsen din og fjerne hĂĽrrester og fett. Mye sĂĽperester er svĂŚrt fett, og setter seg ofte fast i hĂĽrrester, dette skaper fort en propp og hindrer vann ĂĽ renne igjennom.

Vi anbefaler ogsü at du ofte skyller avløp med varmt vann, dette vil kunne bidra til at fett oppløser seg.

Ingen liker tette sluk. Et tett sluk kan føre til dürlig lukt, og oversvømmelser. Vi takker til den dyktige fotografen Henrik hos fotografski.no, for hjelp til ü plukke ut dette bildet.

Hvis sluket ditt er tett, og du ønsker bistand. Sü kan vi i VVS Ski bidra med vür kompetanse.

Sjekk av varmepumper

Air condition systemer og varmepumper trenger regelmessige sjekk for ü kunne fungere optimalt. Vi i VVS Ski anbefaler at du kontakter en fagperson for sjekk av kompressor og kjølemediet.

Nür rørene er fryst

Frosne vannrør kan i noen tilfeller føre til store skader. Med et sü uforutsigbar vÌr som vi har her til lands sü er det viktig ü passe pü rørene.

Hvis du har dürlig varming i kjeller eller vegger, sü kan rør som er tilstede der fort fryse nür det er kaldt. Derfor anbefaler vi i VVS Ski at du passer pü at det er tilstrekkelig med varme i nÌrheten av rør.

Noen rør kan vÌre litt vanskelig ü komme til, derfor anbefaler vi i VVS Ski at du kontakter fagperson som kan blüse inn varm damp inn i rør for ü forhindre skade.

Skifter temperaturen hurtig, sü vil vanntemperaturen i rørene dine gür fra varmt til kaldt, sü kan rørene sprekke. Hvis du har en mistanke om at rørene er frosne, sü tilbyr vi gjennom vüre samarbeidspartnere en 24/7 rørleggervakt.

Hvis du trenger hjelp med bytting av rør, tekniske installasjoner eller utrykning. Ta kontakt med oss, nummeret vürt er tilgjengelig øverst.

Hvis du ogsü trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi ü ta kontakt med Joda AS.

Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag! Vüre rørlegger-partnere ryker ogsü ut til nÌrliggende omrüder som Langhus, Ytre Enebakk og Kolbotn!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.