Finn rørlegger nü - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved ĂĽ trykke pĂĽ knappen samtykker du til vĂĽre retningslinjer

Rørleggerne vüre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om ü vÌre pü plass innen en time.
Rørleggerne vüre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om ü vÌre pü plass innen en time.
Vüre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler pü plass for ü fü gode priser.
Vüre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler pü plass for ü fü gode priser.
Vüre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt pü stell.
Vüre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt pü stell.

Tips og triks til hjemmet

Vür dyktige samarbeidspartner tilbyr alt innenfor VVS og rørlegger-tjenester i Ski, Follo.

Rørlegger SOS tilbyr VVS Ski. Hvis du bor i Ski og trenger VVS tjenester, sü er vüre dyktige samarbeidspartnere klare til ü hjelpe deg, om det skulle vÌre nødutrykning midt pü natten, eller ü skifte ut gamle rør.

VVS Ski er en del av Rørlegger SOS, som har som mül og tilby rørleggertjenester gjennom vüre samarbeidspartnere i Norge for en forutsigbar pris, uten at det gür utover kvaliteten. Mange rørleggerselskaper i dag har nÌrmest monopol, og samarbeider med hverandre for ü holde utfordrere unna. Vi har sett rørleggere som tar opp til 2500 i timelønn, og 5000 kr per utrykning i helligdager. Dette synes vi er en helt drøy pris for mange personer.

Derfor har vi kommet opp med VVS Ski, som skal kunne tilby gode og rimelige rørleggertjenester til deg som er bosatt i Ski. Vüre lokale samarbeidspartnere kan tilby utrykning 24 timer i døgnet, uten at du gür personlig konkurs. Sü nür uhellet er ute, og huset ditt stür pü spill, kontakt oss. VVS Ski er klare til ü hjelpe.

Vedlikehold og service

Hvis ditt vannklosett ikke fungerer som det skal, eller du holdes vüken om natten av irriterende vanndrypp fra kranen, sü kan vi hjelpe deg. Vi kan ogsü tilby vedlikehold av eksisterende installasjoner. Vüre dyktige samarbeidspartnere har lang erfaring med bytte av avløp, rør, toaletter og kraner.

VVS Ski - Modernisering og utskifte av rør

Norge har nylig blitt rystet av en i Askøy kommune. Vi i VVS Ski synes dette er kjempe synd, da det er veldig lett ü unngü. Som regel er det sprekker i rør som fører til vannforgiftning, dette er grunnet innsig av uønskede fremmedlegemer.

VVS Ski hjelper deg med ü opprettholde en høy vannsikkerhet. Det er høy sjanse for lekkasje og innsig av bakterier fra blant annet muselort hvis rørene dine er gamle og har sprukket. Derfor anbefaler vi og vÌre frempü, vüre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med ü sjekke om rørene dine opprettholder en tilfredsstillende standard.

VVS Ski har god erfaring med utskifting av rør, sü vi kan hjelpe deg.

Tett sluk

Vi i VVS Ski vet hvor irriterende det kan vÌre med tett sluk. Dette kan føre til oversvømmelser pü badet, og kan irriterende selv den mest tülmodige dusjeren.

Vi anbefaler deg ĂĽ vedlikeholde dine sluk, det skal faktisk ikke sĂĽ mye til. Vi anbefaler at du ofte skrur opp vannlĂĽsen din og fjerne hĂĽrrester og fett. Mye sĂĽperester er svĂŚrt fett, og setter seg ofte fast i hĂĽrrester, dette skaper fort en propp og hindrer vann ĂĽ renne igjennom.

Vi anbefaler ogsü at du ofte skyller avløp med varmt vann, dette vil kunne bidra til at fett oppløser seg.

Ingen liker tette sluk. Et tett sluk kan føre til dürlig lukt, og oversvømmelser. , for hjelp til ü plukke ut dette bildet.

Hvis sluket ditt er tett, og du ønsker bistand. Sü kan vi i VVS Ski bidra med vür kompetanse.

Sjekk av varmepumper

Air condition systemer og varmepumper trenger regelmessige sjekk for ü kunne fungere optimalt. Vi i VVS Ski anbefaler at du kontakter en fagperson for sjekk av kompressor og kjølemediet.

Nür rørene er fryst

Frosne vannrør kan i noen tilfeller føre til store skader. Med et sü uforutsigbar vÌr som vi har her til lands sü er det viktig ü passe pü rørene.

Hvis du har dürlig varming i kjeller eller vegger, sü kan rør som er tilstede der fort fryse nür det er kaldt. Derfor anbefaler vi i VVS Ski at du passer pü at det er tilstrekkelig med varme i nÌrheten av rør.

Noen rør kan vÌre litt vanskelig ü komme til, derfor anbefaler vi i VVS Ski at du kontakter fagperson som kan blüse inn varm damp inn i rør for ü forhindre skade.

Skifter temperaturen hurtig, sü vil vanntemperaturen i rørene dine gür fra varmt til kaldt, sü kan rørene sprekke. Hvis du har en mistanke om at rørene er frosne, sü tilbyr vi gjennom vüre samarbeidspartnere en 24/7 .

Hvis du trenger hjelp med bytting av rør, tekniske installasjoner eller utrykning. Ta kontakt med oss, nummeret vürt er tilgjengelig øverst.

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved ĂĽ trykke pĂĽ knappen samtykker du til vĂĽre retningslinjer

Kontakt rørlegger