Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

  1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
  2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
  3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger Vinterbro

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

vinterbro senteret, vi tilbyr rørleggervakt, rørlegger og vvs tjenester i Vinterbro
Bilde av Vinterbro senteret. Våre samarbeidspartnere kjenner sine nærområdet og står klare til å hjelpe deg i Vinterbro.

Rørlegger SOS tilbyr gjennom våre samarbeidspartnere rørlegger i Vinterbro. Vi jobber for å kunne levere rørlegger-tjenester i hele Norge. Nå har turen kommet til Vinterbro i Follo. Vår samarbeidspartner i Follo er selvfølgelig en godkjent våtromsbedrift og har alle sine papirer i orden. Dette er kjempeviktig for at arbeidet de utfører skal kunne bli dekket av deres forsikring.

Hvis du trenger rørlegger i Vinterbro så er vi i Rørlegger SOS alltid klare til å hjelpe dere med å bli satt over til en rørlegger i deres nærområdet. Denne tjenesten er selvfølgelig helt kostnadsfritt for deg som forbruker. Hvis uhellet er ute og et rør er sprukket, så kan du være sikker på at vi i Rørlegger SOS gjør alt vi kan for å hjelpe deg. Gjennom våre samarbeidspartnere så tilbyr vi døgnbemannet rørleggervakt, dette tilbyr vi fordi man aldri helt kan vite når et uhell kommer til å inntreffe.

Rørleggerne våre dekker også store deler av Norge.

Rørlegger i Vinterbro av kvalitet

Ikke la hvem som helst skru på rørene deres. Useriøse aktører som utgir seg for å være profesjonelle rørleggere kan koste deg en formue! Hvis arbeidet ikke blir utført riktig og rørleggeren din ikke har alt på stell, så kan det gå ut over din økonomi. Vannskader er fort gjort hvis en rørleggerjobb er utført av en amatør, mange vannskader er heller ikke dekket av forsikring.

Derfor er det viktig å kun bestille rørleggertjenester av dyktige fagfolk som er godkjent og har alle papirene sine i orden. Dette er selvfølgelig et krav som vi stiller til alle våre samarbeidspartnere for å kunne sikre forbrukere som bruker våre tjenester. Så hvis du bestiller rørlegger i Vinterbro gjennom oss så kan du være sikker på at vår samarbeidspartner er en godkjent våtromsbedrift og har alle sine papirer på stell.

Rørleggervakt i Vinterbro

Vi er stolte av å kunne tilby deg rørlegger i Vinterbro som står klar til å hjelpe deg. I gjennomsnitt så blir det hvert åttende minutt oppdaget en vannskade. Dette er triste og katastrofale nyheter. Ikke bare kan vannskader bli dyre og koste deg flere hundretusener av kroner, det kan også være direkte helseskadelig. I følge huseierne.no så har 3 av 10 norske hus fuktskader.

Fuktskader i bolig kan føre til og forverre helseproblemer som bronkitt, astma og kronisk betennelse i neseslimhinnen. I en kommentar til huseierne.no så sa Johan Ørevik fra Folkeinstituttet blant annet at; “ De som bor i boliger med fuktproblemer har oftere enn andre pustebesvær, hoste, piping i brystet, astma, bronkitt og luftveisinfeksjoner. “ han nevnte også at å bo i et hus med vannskader også kan føre til hodepine og trøtthet.

Ring vår rørlegger i Vinterbro hvis du mistenker at du har fukt i huset ditt i Vinterbro eller i Follo. Vår dyktige samarbeidspartner står klar til å rykke ut for å inspisere huset ditt for vannskader.

Hvis du også trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi å ta kontakt med Joda AS.

Rørleggerne vi samarbeider med dekker også Ås, Langhus og Son.