Rørlegger Son

Vannrør vi skifter gamle rør, rørlegger, vvs tjenester, rørleggervakt

Rørlegger SOS tilbyr gjennom våre samarbeidspartnere rørlegger i Son. Vi i rørlegger SOS jobber med å kunne levere rørlegger tjenester i hele Norge. Vårt første satsingsområde er Follo.

Hvis du har vært uheldig og kommet bort i et rør som er sprukket, så er vi klare til å hjelpe deg! Rørlegger Son tilbyr deg akutt rørleggerhjelp, og vi har hurtig utrykning 24 timer i døgnet, i hele Follo ekskludert Nesodden, hvor vi skal satse ved et senere tidspunkt.

Vi kan også tilby konvensjonelle rørleggertjenester som rørbytte og installasjon av hvitevarer.

Rørleggerne våre dekker også store deler av Norge.

Rørlegger Son Kvalitet

Vi i rørlegger SOS er stolte av å kunne tilby innbyggere i Son rørleggertjenester av kvalitet! Vår samarbeidspartner i Follo har erfaring innenfor VVS yrket og gleder seg til å kunne hjelpe alle innbyggere i Son, Follo. 

Flott Service

Vi gir god service til alle våre kunder. Vår rørleggervakt er alltid klar til å hjelpe personer som ringer inn til vår kontinuerlig rørleggervakt. Vår rørlegger Son består av en dyktig samarbeidspartner som alltid står klar til å hjelpe folk som trenger akutt rørleggerhjelp, eller hjelp med tining av rør eller rørbytte.

Rørlegger Son tror på Fagfolk

Vår samarbeidspartner i Follo består av rørleggere som er stolte av yrket sitt! Vi har valgt å velge lokale håndverkere som liker det de driver med. Våre håndverkere har fagbrev og erfaring i bransjen. Vi risikerer ingen ting å dine vegne, derfor har vi bestemt oss for at bare det beste er bra nok får våre kunder.

Vårt mål er å revolusjonere rørleggeryrket!

Vannrør vi skifter gamle rør, rørlegger, vvs tjenester, rørleggervakt
Vi hjelper de med skifte av rør. Unngå forgiftning av vann som hendte i Askøy.

Vi i rørlegger SOS har valgt å tilby rørlegger Son for å spre vår revolusjon av rørleggertjenester. Noen rørleggere er kjent for å vært svært slue og unytte folk sin desperasjon når de står i nøden og trenger hjelp. Vi i rørlegger Son har valgt å være transparente og tilby deg forutsigbar prising for alle våre tjenester, med gode timelønninger og rimeligere priser for natt og helligdagsutrykning.

Hvis du trenger VVS tjenester, kontakt oss i dag! Vårt nummer er synlig på toppen av siden. Hilsen oss i rørlegger SOS og rørlegger Son.

Hvis du også trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi å ta kontakt med Joda AS.

Rørleggerne våre dekker også Drøbak, Ytre Enebakk og Langhus.

Kategorier:

Publisert 15/07/2019 kl. 14:00