Rørlegger Ski – Våre rørleggertjenester i Ski

Rørlegger sos viderefører viktige jobber til rørleggere i Ski som tilbyr nesten alt innenfor VVS tjenester. Våre dyktige vann og avløps-eksperter er klare til å hjelpe deg med alt fra utskifting av rør til nødutrykning. Med rørlegger Ski så mener vi våre samarbeidspartnere.

Rørlegger Ski – Service og vedlikehold

Er det noe galt med ditt vannklosett, eller har du vanndrypp fra en kran som holder deg våken om natten? Vi hjelper deg med å vedlikeholde eksisterende installasjoner. Våre dyktige rørlegger har lang erfaring med bytte av toaletter, avløp, rør og kraner.

Skadet-vannkran-vvs-tjenester-rorlegger
Ikke fiks selv med teip, dette er ingen god langsiktig løsning. Våre samarbeidspartnere kan tilby sikre og gode løsninger.

Installasjoner

Vi i rørlegger Ski tilbyr også installasjoner. Ønsker du en ny dusj, kran eller toalett, så kan vi hjelpe deg. Det er risikabelt å utføre installasjoner på egen hånd. 

Hvis det skulle forekomme fuktskader og utslipp av vann fra egenmonterte baderomsartikler så er det ikke sikkert at din boligforsikring vil dekke skaden. Dette kan i så fall bli en veldig dyr affære. Vi vil på det sterkeste anbefale at du påkoster deg hjelp fra en VVS fagperson. Vi i rørlegger Ski er klare til å kunne hjelpe dere til konkurransedyktige priser.

Modernisering av rør

Med vannskandalen som har rammet Askøy kommune så har det i det siste komme veldig stort fokus på vannsikkerhet. Gamle vannrør er tilstede i hele Norge, og til og med i dag så drikkes det vann fra rør som ble lagt den tid Norge fortsatt var svensk.

Vi i rørlegger Ski hjelper deg med å opprettholde en høy vannsikkerhet. Med gamle rør i veggen, så er det høyere sjanser for lekkasje og innsig av uvedkommende bakterier fra blant annet rotteavføring. Dette kan potensielt forgifte deres drikkevann. Derfor er det anbefalt og fornye gamle rør.

Unngå sprekker i rørene dine, hvis du er i tvil om tilstanden til dine VVS anlegg, så kan vi tilby en rimelige erfaring, for å se om noe trengs å gjøres.

Åpning av sluk

Tette sluk forårsakes ofte av hårrester og fett. Fettet kommer ofte fra gamle såperester. En enkel måte å forhindre tette sluk er og ofte skru opp vannlåsen og rengjøre denne, dette vil forhindre av det opphoper seg hår og fett. Videre så anbefaler vi i rørlegger Ski at dere skylder den i avløpet med varmt vann, dette vil føre til at noe fett oppløser seg i varmt vann.

Masse rør, vi tilbyr rørlegger-tjenester og rørbytte

Hvis sluket fortsatt er tett, så kan vi i rørlegger ski bidra med vår ekspertise til å kunne åpne rørene deres.

Varmepumpesjekk

Varmepumper og aircon anlegg, bør ha regelmessige sjekk av en fagperson. Dette er for å sjekke hvordan det står til med kompressor og kjølemedier, dette kan vi i Rørlegger ski bidra med.

Rørlegger i ski : frosne vannrør

Frosne vannrør kan i noen tilfeller forårsake store skader. Hvis det er meget kjølig i vegger og kjeller, så kan i verste fall vannrørene fryse innendørs, dette kan føre til sprekk i rør når de tines igjen. Dette kan i verste fall føre til vann og muggskader, som kan føre til store opppussingskostnader.

Når vannrørene er fryst, så anbefaler vi i rørlegger Ski at du stenger hovedkranen. Hvis det er mulig, så er det også anbefalt å skru på varmesystemer der det er tilgjengelig, ofte så er en liten økning i varmegrader nok til å forhindre frosne vannrør. Hvis du har en mobil radiatorer eller varmeapparat, så kan denne også plasseres nærme vannrørene.

Hvis vannrørene ligger vanskelig til, som i grunnmuren eller i vegger, så anbefaler vi i rørlegger Ski at du kaller på hjelp fra en rørlegger, som kan pumpe inn varm damp i vannrører for å tine.

Rørlegger i Ski, vedlikehold av kjøkken

For at mange VVS-installasjoner skal kunne leve ut sin forventede levealder, så kreves det ofte god vedlikehold. Rørlegger Ski anbefaler at du påser at filtre tømmes regelmessig, og at maskineriet blir renset. Mange oppvask og vaskemaskiner har renseprogram, disse renseprogrammet kan ofte brukes sammen med en rensetablett som kan kjøpes i mange nærbutikker.

kjøkken installasjon, rørlegger-tjenester, drømmekjøkken
Våre samarbeidspartnere hjelper deg med rørlegger-tjenester og installasjon av ditt drømmekjøkken!

Vi i rørlegger Ski kan sjekke deres vannførende installasjoner, for å se at alt fungerer som det skal, og at vedlikehold opprettholdes til en tilfredsstillende grad.

Rørlegger i Ski : Vår rørleggervakt

Vi er stolte av vår rørleggervakt, som er tilgjengelig 24/7. Du vet aldri når uhellet er ute. Med noen av markedets raskeste utrykningstid og laveste priser, så kan du stole på oss når uhellet er ute. Våre dyktige samarbeidspartnere er aldri langt unna, og vi satser på lokale rørleggere som kjenner områdene der de opererer. Når uhellet er ute, frykt ikke, rørlegger Ski er alltid klar til å hjelpe deg.

Vår lokale samarbeidspartner utrykker til hele Follo, med unntak av Nesodden. Der skal vi snart lansere en egen rørleggertjeneste. Dette gjør vi for å kunne garantere en rask utrykningstid. Når det er lekkasjer og sprukne rør, så vet vi at tid er lik penger. Rørlegger Ski er veldig klar over kostnader som er forbundet med vannskader. I noen tilfeller må hele hus rives grunnet mugg og fuktskader.

Hvis du trenger hjelp til rørbytte, installasjoner eller trenger akutt hjelp for å unngå vannskader, så er vi klare til å hjelpe deg. Ring oss for hjelp, vårt nummer er tilgjengelig på toppen av siden. Vennlig hilsen oss i Rørlegger Ski og Rørlegger SOS.

Hvis du også trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi å ta kontakt med Joda AS.

Kategorier:

Publisert 01/07/2019 kl. 15:41