Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Sertifiserte og godkjente rørleggere

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

  1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
  2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
  3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger Ski – Rørleggertjenester og vakt 24/7

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Ser du etter en rørlegger eller rørleggervakt i Ski? Da er du kommet til rett sted! Rørleggersos.no er en tjeneste som har som formål å knytte sammen personer som trenger rørleggere og rørleggervakt opp til profesjonelle rørleggere som står klare for å hjelpe til med alt av VVS-tjenester.

Rørlegger som skifter på et rør under en vask, rørlegger i Ski, vvs ski, rørleggervakt 24/7 i ski, rørleggervakt ski, rørlegger

Som en bruker av rørlegger-SOS sine rørleggertjenester så kan du være sikker på at du blir satt i kontakt med en dyktig rørlegger gjennom vår rørleggervakt. VVS-arbeiderne som vi viderefører våre kunder til er alltid godkjente vann- og våtromsansatte med et plettfritt rykte og alle papirene i orden.

Vår misjon er å knytte de beste rørleggerne i Ski opp mot kunder som trenger en rørleggervakt av høy kvalitet som gjøres riktig og ordentlig. For å få til dette har vi en profesjonell samarbeidspartner med lang medfart i yrket som holder til i nærheten av Follo og Ski.

Rørleggervakt i Ski, når du trenger det. Døgnvakt året rundt!

I motsetning til mange andre håndverksyrker så kan rørleggere ansees som en egen nødetat. De fleste bygg inneholder i dag et komplisert system av rør, mekanikk, teknikk og varmesystemer som fra tid til annen kan bli skadet. Når dette skjer så er det svært kritisk at det fikses så raskt som overhode mulig.

Dersom man mot formodning for eksempel skulle opplevd en vannlekkasje så er det kjempeviktig å raskt ta kontakt med rørleggervakt. Vannlekkasjer kan få katastrofale skader for bygg, eiendom og andre eiendeler dersom det raskt ikke blir behandlet riktig.

Man vet aldri når uhellet unfaller. Derfor ønsker vi å sikre alle i Ski, Nordre Follo kommune, Follo og omegn mot de katastrofale følgene som vannlekkasje og akutte VVS-problemer kan resultere i.

For å bidra til at lokalsamfunnet er så godt rustet som mulig til å få overhånd over en vannlekkasje, skader på varmeanlegget, eller andre VVS-relaterte problemstillinger, så har vi besluttet å innføre en 24/7 rørleggervakt-tjeneste i Ski.

Rørleggerne våre dekker også store deler av Norge!

24/7 Rørleggervakt i Ski

Våre nettsider operer 24/7 alle dager i uken. Dessverre er ikke dette nok for å kunne sikre innbyggere i Ski mot vannskader og akutt VVS-problematikk.

Derfor har vi kontaktet en rekke dyktige rørleggere og VVS-arbeidere i Ski og Follo for å finne en dyktig samarbeidspartner. Når vi skulle velge ut en endelig samarbeidspartner som skulle dekke vårt tjenesteområde i Ski og Follo, så var det svært viktig for oss at samarbeidspartneren er både pålitelig, rask, effektiv og kostnadseffektiv.

Vi er ganske sikre på at våre dyktige rørlegger-samarbeidspartnere i Ski imøtekommer alle disse kravene. Og kanskje det som er aller viktigst, nemlig at rørleggeren er tilgjengelig for å kunne uttrykke når som helst.

Med rørleggersos og vår rørleggervakt 24/7 så kan du sove trygt om natten vel vitende om at dersom uhellet skulle inntreffe så er du bare noen tastetrykk unna å få profesjonell hjelp på døren.

Dersom du mot formodning skulle oppleve et uhell og at vannet fosser inn i hjemmet, så er det bare å velge “Follo” på nettsiden vår og taste inn nummeret sitt. Deretter er det bare å ringe nummeret som dukker opp. I løp av kort tid vil du ha en rørlegger på døren din. Du vil raskt få hjelp uavhengig av om du bor i Ski sentrum, Kråkstad, Langhus eller andre steder i Follo eller Ski.

Rørleggervakt Ski Tid

Vi har samarbeidspartner som rykker ut til Follo, og vi når vanligvis ut til kunder i hele Follo i løp av kort tid! Kunder i Ski kan forvente til og med enda raskere service. Dette er kjempe rask utrykning, og vi er stolte av å ha blant den raskeste rørleggervakten i Ski som vår samarbeidspartner.

Service, rørleggervakt i Ski

Vi yter høy og god service til alle våre kunder. Vår rørleggervakt er alltid beredt til og hjelpe innringere som trenger akutt rørleggerhjelp. Våre dyktige medarbeidere og rørlegger-samarbeidspartnere står klare til og hjelpe dere om det skulle være lindring av alvorlige akutte problemer som kan føre til vannskader, eller konvensjonelle tjenester som utskifting av gamle rør. Vi i rørleggervakt ski yter de aller fleste VVS tjenester.

Vannrør vi skifter gamle rør, rørlegger, vvs tjenester, rørleggervakt

Rørleggervakt i Ski med høy kvalitet

Vi er stolte av å kunne tilby kvalitetsarbeid. Ofte når man står i nøden og vannet fosser ut, så har man som regel ikke tid til å tenke på kvalitet. Men med oss kan der være sikre på at vår rørleggervakt ski er alltid beredt til å yte hurtig, og en god tjeneste til dere!

Våre rørleggertjeneste

I tillegg til å ha rørleggervakt-tjenester, så utfører også våre rørlegger i Ski og omegn tradisjonelle rørlegger-tjenester. Hvis du opplever problemer med noe som har med varme, vann, avløp og andre VVS-relaterte problemstillinger så kan du være sikker på at vår dyktige rørlegger-samarbeidspartner i Ski vil kunne hjelpe deg.

Installasjoner

Vår rørlegger som har rørleggervakt i Ski tilbyr også installasjoner. Ønsker du en ny dusj, kran eller toalett, så kan vi hjelpe deg. Det er risikabelt å utføre installasjoner på egen hånd. 

Hvis det skulle forekomme fuktskader og utslipp av vann fra egenmonterte baderomsartikler så er det ikke sikkert at din boligforsikring vil dekke skaden. Dette kan i så fall bli en veldig dyr affære. Vi vil på det sterkeste anbefale at du påkoster deg hjelp fra en VVS fagperson. Vår rørlegger står klar til hjelpe til konkurransedyktige priser.

Modernisering av rør

Med vannskandalen som har rammet Askøy kommune så har det i det siste kommet et stort fokus på vannsikkerhet. Gamle vannrør er tilstede i hele Norge. Det drikkes selv den dag i dag vann fra rør som ble lagt den tid Norge fortsatt var under svensk kontroll.

Et rør som lekker, gammelt vannrør, skifte vannrør i Ski

Vår rørlegger som rykker ut til Ski hjelper deg med å opprettholde en høy vannsikkerhet. Med gamle rør i veggen, så er det høyere sjanser for lekkasje og innsig av uvedkommende bakterier fra blant annet rotteavføring. Dette kan potensielt forgifte deres drikkevann. Derfor er det anbefalt og fornye gamle rør. Ring rørleggervakten vår i dag, for å sjekke rørene dine i Ski.

Unngå sprekker i rørene dine, hvis du er i tvil om tilstanden til dine VVS anlegg, så kan vi tilby en rimelige erfaring, for å se om noe trengs å gjøres.

Åpning av sluk

Tette sluk forårsakes ofte av hårrester og fett. Fettet kommer ofte fra gamle såperester. En enkel måte å forhindre tette sluk er og ofte skru opp vannlåsen og rengjøre denne. Dette vil forhindre av det opphoper seg hår og fett. Videre så anbefaler vi i rørlegger Ski at dere skylder i avløpet med varmt vann. Dette er ofte et godt knep ettersom at noe fett oppløser seg i varmt vann.

Hvis sluket fortsatt er tett, så er det bare å ringe vår rørleggervakt, så kommer det en dyktig rørlegger til deg i Ski, som bidrar med sin ekspertise til å kunne åpne rørene dine.

Varmepumpesjekk

Varmepumper og aircon-anlegg bør ha regelmessige sjekk av en fagperson. Dette er for å sjekke hvordan det står til med kompressor og kjølemedier. Gjennom vår rørleggervakt i Ski, så kommer det en rørlegger som kan hjelpe til med dette.

Rørlegger i Ski anbefaler ved frosne rør:

Frosne vannrør kan i noen tilfeller forårsake store skader. Hvis det er meget kjølig i vegger og kjeller, så kan i verste fall vannrørene fryse innendørs. Dette kan føre til sprekk i rør når de tines igjen. Dette kan i verste fall føre til vann og muggskader, som kan føre til store oppussingsskader.

Når vannrørene er fryst, så anbefaler vår rørlegger at du stenger hovedkranen. Hvis det er mulig, så er det også anbefalt å skru på varmesystemer der det er tilgjengelig. Ofte så er en liten økning i varmegrader nok til å forhindre frosne vannrør. Hvis du har en mobil radiatorer eller varmeapparat, så kan denne også plasseres nærme vannrørene.

Hvis vannrørene ligger vanskelig til, som i grunnmuren eller i vegger, så anbefaler vi i rørlegger Ski at du kaller på hjelp fra rørleggervakten vår, som kan pumpe inn varm damp i vannrører for å tine.

Vi kjenner nærområdet i Ski

Rørlegger SOS har kontorer i Ski og har derfor et svært godt konkurransefortrinn mot andre rørleggervakter og meglertjenester som har som formål å sette kunder i kontakt med dyktige rørleggere i Ski og omegn.

Vår lokalkunnskap kom godt med når vi valgte ut en fast rørleggervakt-partner til å dekke Ski-området. Ettersom vi har en god oversikt over distanser og veiene i området vårt, så tok vi oss lang tid når vi grundig vurderte hvor rørleggeren bør holde til for å kunne dekke området på en effektiv måte.

Vår rørlegger holder i Nordre-Follo kommune, noe som gjør at det ikke tar lang tid for rørleggeren å hoppe inn i arbeidsbilen for å hjelpe en kunde som trenger hjelp.

Vi benytter oss av lokale fagfolk med kjennskap til yrke og folka i nærheten

Ingenting kan erstatte fagfolk. Vi er imot sosial dumping og dårlige arbeidsforhold. Derfor benytter vi oss kun av godkjente rørleggere som mottar en rettferdig betaling for et godt stykke gjennomført arbeid.

Smilende rørlegger som står på et bad, rørlegger i Ski, rørleggertjeneste i Ski, Ski
Våre rørlegger-samarbeidspartnere er glad i yrket sitt og gleder seg til å kunne hjelpe deg. Vi mener at god kundeservice og fagkunnskap er det som skal til.

Våre rørlegger-samarbeidspartnere driver rørleggervakt og jobber i sitt eget selskap. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og våre rørleggerpartnere utfører jobben. Dette er modellen vår. Det er slik vi ønsker å fortsette mens vi jobber mot å dekke større områder på Østlandet.

Ta kontakt med en rørlegger i kontaktfeltet øverst på siden, så får du hjelp så raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vår rørleggervakt i Ski og oss i Rørlegger SOS.

Har du behov for rørlegger i Drøbak eller Ås, vil våre rørleggere kunne bistå med dette.