Rørlegger Ski – Rørleggertjenester og vakt 24/7

Ser du etter en rørlegger i Ski? Da er du kommet til rett sted! Rørleggersos.no er en tjeneste som har som formål å knytte sammen personer som trenger rørlegger opp til profesjonelle rørleggere som står klare for å hjelpe til med alt av VVS-tjenester.

Rørlegger som skifter på et rør under en vask, rørlegger i Ski, vvs ski, rørleggervakt 24/7 i ski, rørleggervakt ski, rørlegger

Som en bruker av rørlegger-SOS sine rørleggertjenester så kan du være sikker på at du blir satt i kontakt med en dyktig rørlegger. VVS-arbeiderne som vi viderefører våre kunder til er alltid godkjente vann- og våtromsansatte med et plettfritt rykte og alle papirene i orden.

Vår misjon er å knytte de beste rørleggerne i Ski opp mot kunder som trenger rørleggertjenester av høy kvalitet som gjøres riktig og ordentlig. For å få til dette har vi en profesjonell samarbeidspartner med lang medfart i yrket som holder til i Ski.

Rørlegger når du trenger det i Ski, døgnvakt året rundt!

I motsetning til mange andre håndverksyrker så kan rørleggere ansees som en egen nødetat. De fleste bygg inneholder i dag et komplisert system av rør, mekanikk, teknikk og varmesystemer som fra tid til annen kan bli skadet. Når dette skjer så er det svært kritisk at det fikses så raskt som overhode mulig.

Dersom man mot formodning for eksempel skulle opplevd en vannlekkasje så er det kjempeviktig å raskt ta kontakt med rørlegger. Vannlekkasjer kan få katastrofale skader for bygg, eiendom og andre eiendeler dersom det raskt ikke blir behandlet riktig.

Man vet aldri når uhellet unfaller. Derfor ønsker vi å sikre alle i Ski, Nordre Follo kommune, Follo og omegn mot de katastrofale følgene som vannlekkasje og akutte VVS-problemer kan resultere i.

For å bidra til at lokalsamfunnet er så godt rustet som mulig til å få overhånd over en vannlekkasje, skader på varmeanlegget, eller andre VVS-relaterte problemstillinger, så har vi besluttet å innføre en 24/7 rørleggervakt-tjeneste i Ski.

24/7 Rørleggervakt i Ski

Våre nettsider operer 24/7 alle dager i uken. Dessverre er ikke dette nok for å kunne sikre innbyggere i Ski mot vannskader og akutt VVS-problematikk.

Derfor har vi kontaktet en rekke dyktige rørleggere og VVS-arbeidere i Ski og Follo for å finne en dyktig samarbeidspartner. Når vi skulle velge ut en endelig samarbeidspartner som skulle dekke vårt tjenesteområde i Ski og Follo, så var det svært viktig for oss at samarbeidspartneren er både pålitelig, rask, effektiv og kostnadseffektiv.

Vi er ganske sikre på at våre dyktige rørlegger-samarbeidspartnere i Ski imøtekommer alle disse kravene. Og kanskje det som er aller viktigst, nemlig at rørleggeren er tilgjengelig for å kunne uttrykke når som helst.

Med rørleggersos og vår rørleggervakt 24/7 så kan du sove trygt om natten vel vitende om at dersom uhellet skulle inntreffe så er du bare noen tastetrykk unna å få profesjonell hjelp på døren.

Dersom du mot formodning skulle oppleve et uhell og at vannet fosser inn i hjemmet, så er det bare å velge “Follo” på nettsiden vår og taste inn nummeret sitt. Deretter er det bare å ringe nummeret som dukker opp. I løp av kort tid vil du ha en rørlegger på døren din. Du vil raskt få hjelp uavhengig av om du bor i Ski sentrum, Kråkstad, Langhus eller andre steder i Follo eller Ski.

Våre rørleggertjeneste

I tillegg til å ha rørleggervakt-tjenester, så utfører også våre rørlegger i Ski og omegn tradisjonelle rørlegger-tjenester. Hvis du opplever problemer med noe som har med varme, vann, avløp og andre VVS-relaterte problemstillinger så kan du være sikker på at vår dyktige rørlegger-samarbeidspartner i Ski vil kunne hjelpe deg.

Installasjoner

Vår rørlegger i Ski tilbyr også installasjoner. Ønsker du en ny dusj, kran eller toalett, så kan vi hjelpe deg. Det er risikabelt å utføre installasjoner på egen hånd. 

Hvis det skulle forekomme fuktskader og utslipp av vann fra egenmonterte baderomsartikler så er det ikke sikkert at din boligforsikring vil dekke skaden. Dette kan i så fall bli en veldig dyr affære. Vi vil på det sterkeste anbefale at du påkoster deg hjelp fra en VVS fagperson. Vår rørlegger står klar til hjelpe til konkurransedyktige priser.

Modernisering av rør

Med vannskandalen som har rammet Askøy kommune så har det i det siste kommet et stort fokus på vannsikkerhet. Gamle vannrør er tilstede i hele Norge. Det drikkes selv den dag i dag vann fra rør som ble lagt den tid Norge fortsatt var under svensk kontroll.

Et rør som lekker, gammelt vannrør, skifte vannrør i Ski

Vi i rørlegger Ski hjelper deg med å opprettholde en høy vannsikkerhet. Med gamle rør i veggen, så er det høyere sjanser for lekkasje og innsig av uvedkommende bakterier fra blant annet rotteavføring. Dette kan potensielt forgifte deres drikkevann. Derfor er det anbefalt og fornye gamle rør.

Unngå sprekker i rørene dine, hvis du er i tvil om tilstanden til dine VVS anlegg, så kan vi tilby en rimelige erfaring, for å se om noe trengs å gjøres.

Åpning av sluk

Tette sluk forårsakes ofte av hårrester og fett. Fettet kommer ofte fra gamle såperester. En enkel måte å forhindre tette sluk er og ofte skru opp vannlåsen og rengjøre denne. Dette vil forhindre av det opphoper seg hår og fett. Videre så anbefaler vi i rørlegger Ski at dere skylder i avløpet med varmt vann. Dette er ofte et godt knep ettersom at noe fett oppløser seg i varmt vann.

Hvis sluket fortsatt er tett, så kan vi i rørlegger ski bidra med vår ekspertise til å kunne åpne rørene dine.

Varmepumpesjekk

Varmepumper og aircon-anlegg bør ha regelmessige sjekk av en fagperson. Dette er for å sjekke hvordan det står til med kompressor og kjølemedier. Vår rørlegger i Ski kan hjelpe til med dette.

Rørlegger i Ski anbefaler ved frosne rør:

Frosne vannrør kan i noen tilfeller forårsake store skader. Hvis det er meget kjølig i vegger og kjeller, så kan i verste fall vannrørene fryse innendørs. Dette kan føre til sprekk i rør når de tines igjen. Dette kan i verste fall føre til vann og muggskader, som kan føre til store oppussingsskader.

Når vannrørene er fryst, så anbefaler vår rørlegger at du stenger hovedkranen. Hvis det er mulig, så er det også anbefalt å skru på varmesystemer der det er tilgjengelig. Ofte så er en liten økning i varmegrader nok til å forhindre frosne vannrør. Hvis du har en mobil radiatorer eller varmeapparat, så kan denne også plasseres nærme vannrørene.

Hvis vannrørene ligger vanskelig til, som i grunnmuren eller i vegger, så anbefaler vi i rørlegger Ski at du kaller på hjelp fra en rørlegger, som kan pumpe inn varm damp i vannrører for å tine.

Vi kjenner nærområdet i Ski

Rørlegger SOS har kontorer i Ski og har derfor et svært godt konkurransefortrinn mot andre rørleggertjenester og meglertjenester som har som formål å sette kunder i kontakt med dyktige rørleggere i Ski og omegn.

Vår lokalkunnskap kom godt med når vi valgte ut en fast samarbeidspartner til å dekke Ski-området. Ettersom vi har en god oversikt over distanser og veiene i området vårt, så tok vi oss lang tid når vi grundig vurderte hvor rørleggeren bør holde til for å kunne dekke området på en effektiv måte.

Vår rørlegger holder i Nordre-Follo kommune, noe som gjør at det ikke tar lang tid for rørleggeren å hoppe inn i arbeidsbilen for å hjelpe en kunde som trenger hjelp.

Vi benytter oss av lokale fagfolk med kjennskap til yrke og folka i nærheten

Ingenting kan erstatte fagfolk. Vi er imot sosial dumping og dårlige arbeidsforhold. Derfor benytter vi oss kun av godkjente rørleggere som mottar en rettferdig betaling for et godt stykke gjennomført arbeid.

Smilende rørlegger som står på et bad, rørlegger i Ski, rørleggertjeneste i Ski, Ski
Våre rørlegger-samarbeidspartnere er glad i yrket sitt og gleder seg til å kunne hjelpe deg. Vi mener at god kundeservice og fagkunnskap er det som skal til.

Våre rørlegger-samarbeidspartnere driver eller jobber i selvstendige selskaper. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og våre rørleggerpartnere utfører jobben. Dette er modellen vår. Det er slik vi ønsker å fortsette mens vi jobber mot å dekke større områder på Østlandet.

Ta kontakt med en rørlegger i kontaktfeltet øverst på siden, så får du hjelp så raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vår rørlegger i Ski og oss i Rørlegger SOS.

Kategorier:

Publisert 23/06/2020 kl. 10:41