Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Sertifiserte og godkjente rørleggere

Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

  1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
  2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
  3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger Oppegård, rørleggervakt 24/7 og alt av VVS-tjenester

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Bor du i Oppegård, og trenger en pålitelig og sertifisert rørlegger? Da vil vi gledelig informere deg om at våre fagfolk fra rørleggersos.no står klare til oppdrag, enten det skulle dreie seg om noe akutt, eller bare rørsjekk! 

En rørlegger vi samarbeider med, rykker ut til Oppegård fra en nærliggende base.

Montasje av Oppegård kommunevåpen og kolben, rørlegger i Oppegård, rørlegger, oppegård

Din pålitelige rørlegger i Oppegård

Bruker du vår tjeneste, blir det opprettet kontakt mellom deg, og en erfaren rørlegger som rykker ut til Oppegård. 

Vi mener det er viktig å bruke lokale fagfolk, da de kjenner området godt vil de være på plass fortere. Ikke bare dette, men kanskje du har møtt vedkommende før og kan slå an en hyggelig prat, som igjen vil føre til et hyggeligere samarbeid. 

Rørleggerne dekker også store deler av Norge.

Vi fikser alle VVS-relaterte problemer

Er rørene i boligen din gamle og trenger modernisering? Har du funnet en lekkasje, og ikke vet hvordan du skal ta tak i dette? Uansett problemet, stiller våre fagfolk fra Rørlegger-SOS opp på stedet i Oppegård! 

Få umiddelbar profesjonell hjelp fra rørleggersos.no! 

Vi yter disse rørlegger-tjenestene

Våre rørleggere utfører alle typiske VVS-tjenester fra VVS installasjoner, åpning av tette sluk, finne årsaken til lekkasjer, bytte varmtvannstanker eller større oppdrag som å pusseopp badet. 

To skiftenøkler som vrir på et rør, rørlegger Oppegård, Rørlegger i Oppegård

VVS installasjoner

Planer om å bytte en vask, toalett eller lignende? Vi på Rørlegger-SOS fraråder sterkt å utføre VVS installasjoner på egenhånd. Begrunnelsen for dette er; om du installerer noe feil, så kan dette påføre store kritiske skader. 

Er du veldig uheldig kan dette føre til brutale kostnader. 

Varmepumpe-installasjoner

Lyst på en varmepumpe så du slipper å fryse om vinteren?

For at varmepumpen skal fungere optimalt er det viktig at installasjonen er korrekt utført av fagfolk med riktig kompetanse. Det Norske vinterklimaet utsetter varmepumper, landet rundt, for svært tøffe og sterke påkjenninger. I tillegg til dette vil feil montering og oppsett av varmepumper skape ustabil og dårlig oppvarming av din bolig. 

Våre fagfolk er sertifisert for installasjon av varmepumper. 

Dusj og bad

Er det på tide å pusse opp baderommet? Ved bruk av våre tjenester får du hjelp til alt fra planlegging til ferdig bad med hjelp fra en rørlegger som rykker ut til Oppegård.

Vi anbefaler sterkt å få hjelp til oppussing av bad så jobben blir gjort skikkelig, og sluttresultatet blir lik din drøm! 

Ikke bare blir sluttresultatet perfekt, men det kan også oppstå uforutsette problemer om man tar tak i oppgaven selv. Heldigvis så er våres fagfolk sertifiserte og klare til dine baderoms drømmer.

Våre tips og triks til huseiere i Oppegård

Er sluket på vasken tett? Prøv dette!

Tette sluk er noe de fleste av oss har opplevd. Først merker man at vannet går bare litt saktere ned i sluket. Etter en stund uten å bli sett på kan vannet bruke flere minutter på å renne ferdig ned i sluket.

Årsaken for dette er som regel hår og fett fra såper som danner seg ned i vannlåsen. Her må det da renses så vannet kan renne fritt gjennom rørene! 

Det første du kan prøve er å skru av vannlåsen, for å så ta ut hår som har dannet seg i vannlåsen, og rense den grundig! Har du aldri gjort dette er det generelt anbefalt å få hjelp fra en som har erfaring. 

Grunnen for dette er; det er fort gjort å sette på vannlåsen feil, noe som fører til lekkasje. 

Vi er der, når du trenger VVS-hjelp

Vi på Rørlegger-SOS vil at alle i Oppegård skal kunne føle seg trygge, og ikke trenge å være bekymret om det skulle oppstå problemer med VVS-relaterte problemer. 

Derfor har vi håndplukket fagfolk til Oppegård som vi mener er de perfekte for deg. Du skal oppleve samarbeidet mellom deg, og rørlegger som profesjonelt. 

Rørlegger Vakt 24/7, vi er det når du trenger oss

Rørleggere kan bli ansett som en egen nødetat. Moderne bygg i dag, har en rekke med med kompliserte rør-systemer. Skulle det forekomme en lekkasje kan dette påføre kritiske skader. Tar det for lang tid før lekkasjen blir ordnet opp i, kan det danne seg alvorlige vannskader på bygget.  Derfor er det viktig med profesjonelle fagfolk som er klare til oppdrag døgnet rundt. 

Våre rørlegger-samarbeidspartnere driver eller jobber i selvstendige selskaper. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og våre rørlegger partnere utfører jobben. Dette er modellen vår. Det er slik vi ønsker å fortsette mens vi jobber mot å dekke større områder på Østlandet.

Ta kontakt med en rørlegger i kontaktfeltet øverst på siden, så får du hjelp så raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vår rørlegger som rykker ut til Oppegård og oss i Rørlegger-SOS.

Behøver du bistand i Drøbak, Vestby eller Nesodden, kan våre rørleggere hjelpe deg!