Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

  1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
  2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
  3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Frogn, rørleggervakt 24/7 og alt av VVS-tjenester

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Er du boende i Frogn og trenger øyeblikkelig rørleggerhjelp, eller kanskje en sjekk av rør? Da vil vi fra rorleggersos.no kunne hjelpe deg med dine problemer! Rørlegger-SOS er en tjeneste som hjelper beboerne i Frogn ved å finne, og opprette en kommunikasjon mellom deg og en av våre profesjonelle rørleggere! 

Frogn kommunevåpen, rørlegger i Frogn, Rørleggervakt Frogn

Ved bruk av vår tjeneste vil du få øyeblikkelig hjelp til dine VVS-relaterte problemer. Vi prioriterer alltid god kundebehandling!

Ved bruk av vår tjeneste, vil en rørlegger vi samarbeider med, rykke ut til Frogn fra en nærliggende base.

Vi er tilgjengelig 24/7

Vi blir ofte stilt spørsmål om tilgjengelighet. Svaret på disse spørsmålene er alltid det samme: Ja, vi er alltid tilgjengelig, uansett dag, time, eller når på året det skulle trenges hjelp fra oss. 

Våre tjenester og nettsider er tilgjengelig alle timer i døgnet, uansett hvilken dag det skulle være. Vi mener ingen i Frogn skal være usikker på om en rørlegger er tilgjengelig. Derfor er vår misjon å opprettholde en bra tjeneste for folket i Frogn! 

Vi har jobbet lenge for å finne den perfekte samarbeidspartner for beboerne i Frogn, men med tunga rett i munnen, og en god del leting, har vi funnet en samarbeidspartner som dekker alle våre strenge krav.

Rørlegger når du trenger det

Man kan dessverre ikke kontrollere når det skal komme en lekkasje, derfor mener vi at rørleggere er en egen nødetat. Skulle det komme en stor lekkasje, vil det ikke ta lang tid før dette kan påføre ekstreme vannskader på din bolig. 

Tjenestene vi tilbyr i Frogn

Våre rørleggere som rykker ut til Frogn utfører alle tradisjonelle VVS-tjenester. Det har ikke noe å si om du trenger nødhjelp til en stor lekkasje, eller bistand med å installere en ny vask, ved bruk av våre tjenester, får du hjelpen du alltid den hjelpen du trenger. 

Tjenestene som nevnes, kan også bli utført i store deler av Norge.

VVS-Installasjoner

Har du planer om å installere en ny dusj, eller noe annet VVS-relatert? 

Da vil vi sterkt fraråde deg å gjøre dette selv. Kommer det lekkasjer som fører til vannskader på arbeid som er utført selv, vil ikke dette bli dekket av noen forsikringer. Derfor vil vi heller sterkt anbefale alle å ta i bruk vår tjeneste, så får du hjelp til alle dine VVS-installasjoner av en profesjonell fagperson, som gjør jobben plettfri, og perfekt!

man som ligger og skrur rør, rørlegger Frogn, VVS, Frogn, Skifte rør Frogn

Rehabilitering av bad

Er det på tide med et nytt bad? Det å ta på seg oppdraget av rehabilitering av et bad kan være litt for mye. Det er bare litt for mye å tenke på, også kan ting gå galt ganske fort. 

Heldigvis for deg, så vil våre rørleggere alltid være klar for å hjelpe deg med alt fra planlegging, til ferdig bad. 

Åpning av sluk

Tette sluk er aldri morsomt. Opplever du at vannet renner veldig sakte, eller kanskje det ikke renner i det hele tatt ned i sluket? Om dette skjer, er det fordi sluket er dessverre tett. Heldigvis så har alle våre rørleggere mange års erfaring ved rensing og spyling av tette rør og sluk. 

Vannbåren varme i gulvet

Er du lei av et kaldt stuegulv om vinteren? 

Du er ikke alene om det! 

Våre rørlegger-samarbeidspartnere driver eller jobber i selvstendige selskaper. De tar seg av alt det tekniske slik de anser det som mest riktig og kostnadseffektivt. Vi finner kundene, og våre rørlegger partnere utfører jobben. Dette er modellen vår. Det er slik vi ønsker å fortsette mens vi jobber mot å dekke større områder på Østlandet.

Ta kontakt med en rørlegger i kontaktfeltet øverst på siden, så får du hjelp så raskt som det er mulig. Med vennlig hilsen vår rørlegger i Frogn og oss i Rørlegger SOS.

Rørleggerne våre dekker også Ski, Oppegård og Ytre Enebakk.