Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Flateby – Få hjelp med alle VVS-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Er du på utkikk etter en dyktig og solid rørlegger i Flateby? 

Da har du kommet til rett sted! For vi har mange dyktige og erfarne rørleggere som alltid er klare til å ta din sak 24/7 året rundt. 

Våre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, så du vil bare motta den beste hjelpen og trygg utredning!

Få hjelp med kjøkkenvasken fra en av våre dyktige rørlegger, våre rørleggere bistår med fiks av vask

Tjenester som våre rørleggere i Flateby utfører

Rørleggerne våre i Flateby er forberedte på det verste, og er godt utrustet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Får du hjelp fra en av våre rørleggere, vil arbeidet alltid bli utført med kvalitet og presisjon. I tillegg har våre rørleggere et stort og bredt nettverk til andre håndverkere, slik at alle jobber kan bli utført på en effektiv måte. 

Våre rørleggere i Flateby kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt i Flateby
 • Rørlegger helligdagvakt i Flateby
 • Rørlegger helgearbeid i Flateby
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere i Flateby

Med rørleggere som tilbyr konkurransedyktige priser, har bred kompetanse, og en god mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt, kan man ikke velge feil. Er det ønskelig, kan også våre rørleggere drive med prosjektledelsen, dersom det kreves ekstra kompetanse til arbeidet som er involvert. Våre rørleggere i Flateby er klare til å takle enhver jobb!

Våre rørleggere i Flateby har bred kompetanse

Enebakk kommunevåpen, ytre enebakk, rørlegger i ytre enebakk

Selv de mest krevende jobbene er ingen sak for våre rørleggere med lang erfaring og mye kompetanse. Våre rørleggere har selvsagt godkjent fagbrev, og blir regelmessig oppdatert på de nyeste normene, som sikrer at du alltid vil motta bare den beste hjelpen. Våre rørleggere i Flateby følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

I tillegg til god kompetanse, tilbyr også våre rørleggere en rørleggervakt i store deler av Norge.

Våre Rørleggere i Flateby har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

En rammeavtale innebærer tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, kan våre rørleggere hjelpe deg!

Våre rørleggere har også erfaring og vil kunne bistå med rådgiving og konsulenttjenester, hvor du vil få bistand med støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Er det ønskelig med koordinering og håndtering av skader saker, kan en av våre rørlegger hjelpe deg med dette. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Gjennom en rammeavtale vil du få rabatterte priser på tjenester og andre varer, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. I tillegg vil du få tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere. 

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere er du sikret en profesjonell partner, som ikke bare er et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Flateby

Våre rørleggere i Flateby sine rørleggertjenester innebærer og service- og rammeavtaler, hvor du vil få ettersyn og service, samt en opprettelse av felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, borettslag eller sameier. Det blir utført kontroller på røranlegg for å ivareta vedlikehold og sikkerhet, hvor målet er å oppdage mindre feil og fikse dem før større skader pådras. 

Alle kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren og kvalifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Flateby gjør det meste 

Rørleggerne våre i Flateby har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, men vil også utføre ordinære rørleggeroppdrag. Rørleggerne er alltid klare til å rykke ut, og det gjør de når det haster!

Problemer og andre tjenester som haster, blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørlegger. En av våre rørleggere tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag. 

Våre dyktige og erfarne rørlegger-samarbeidspartnere utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En rørlegger hos oss kan hjelpe deg med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Rørleggerne våre har også lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere i Flateby er dyktige, og har kompetansen de trenger til å utføre envher jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan gjøre. Det kan bare hende at det du lurer på ikke er nevnt i innholdet! Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste ved å taste inn ditt telefonnummer, ringe nummeret som dukker opp, så kan du ta deg en uforpliktet samtale med en av våre hyggelige rørleggere!

Rørleggerne våre dekker også Ski, Kolbotn og Ytre Enebakk.