Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

  1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
  2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
  3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger Enebakk

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Enebakk sitt kommunevåpen, Rørlegger i Enebakk, Rørlegger tjenester, Rørlegger, VVS Enebakk, Rørleggervakt Enebakk

Trenger du en rørlegger i Enebakk, Follo? Rørlegger SOS sine samarbeidspartnere står parat for å hjelpe deg med alt du måtte trenge hjelp med. Våre dyktige samarbeidspartnere hjelper deg med alt av rørlegger og VVS tjenester. Hvis du trenger hjelp med installasjoner av vannførende artikler, hvitevarer eller kanskje en varmepumpe så kan våre dyktige rørleggere hjelpe deg.

Våre dyktige samarbeidspartnere dekker hele Enebakk og Follo. Uavhengig om du bor i Råken, Lia, Østmarkskollen, et sted langs Lillestrømveien, Flateby eller på Kirkebygda så kan vi sette deg i kontakt med våre rørleggere.

Vi tilbyr døgnbemannet rørleggervakt som rykker ut til alle steder i Enebakk innen hurtig tid. Hvis uhellet skulle inntreffe og kanskje et rør sprekker, så kan du være trygg på at våre rørleggere kommer deg til unnsetning. Vanligvis så uttrykker våre samarbeidspartnere innen 40 minutter til Enebakk.

Vår rørleggervakt Enebakk jobber kontinuerlig, 24 timer i døgnet 365 dager i året. Du kan være sikker på å få hjelp i Ytre Enebakk, Flateby eller Kirkebygda innen kort tid.

Vi tror på fagfolk

Stolt rørlegger, illustrasjon av stolt rørlegger, stolt rørlegger, yrkestolthet, vvs arbeider, vvs, rørlegger, rørlegger Follo, Rørlegger Norge, Rørleggervakt, Fagfolk, Fagarbeider
Våre rørleggere er stolte fagfolk og elsker yrket sitt. Velg en fagperson som har peiling på det han driver med.

Rørlegger SOS setter skyhøye krav til sine samarbeidspartnere. Dette gjør vi så du kan være sikker på at når du trenger en rørlegger i Enebakk så får du som følger alle faglige og rettslige krav.

Vi vet hvor viktig det er for deg som forbruker at du kan stole på håndverkeren som hjelper deg. Derfor tar vi oss bryet med å sjekke at rørleggeren har fagbrev og jobber i en godkjent våtromsbedrift. Dette er gode forutsetninger for at du ikke skal få eventuelle problemer med din boligforsikring i ettertid.

Vår dyktige rørleggerpartner holder selvfølgelig til i Follo. Dette gjør at vedkommende kjenner lokalområdet og vet hvordan han kan rykke ut til deg på kjappest mulig måte. Dette gjør vi fordi vi tror på lokale fagfolk. Vi har skrevet mer om dette i vår visjon.

Rørlegger i Enebakk mot fuktskader

De fleste huseiere frykter vannlekkasjer og fuktskader. Dette er ikke ubegrunnet. En vannlekkasje som ikke blir umiddelbart håndtert kan påføre din bolig materielle skader. Disse skadene kan fort komme i en størrelsesorden på flere tusen kroner, ofte over hundre tusen kr.

Hvis en vannlekkasje ikke blir umiddelbart håndtert så kan det er i verste fall føre til varige fuktskader på din bolig. Fuktskader kan forekomme av mange grunner, i noen tilfeller er det dårlig drenering rundt bolig som har skylden. Som regel er det mangelfull vedlikehold av baderom som fører til fuktskader. Huseierne.no skrev at tre av ti har fuktskader i sin bolig. Forsikre deg mot å være en del av statistikken. Ring rørlegger i Enebakk på toppen av vår nettside.

Vannlekkasjer og fuktskader er ikke bare et økonomisk problem. Hvis det ikke blir håndtert av en dyktig rørlegger, så kan det i verste fall bli et alvorlig helseproblem. Johan Øvrevik i Folkehelseinstituttet sa i en kommentar til huseierne.no at man kan være utsatt for pustebesvær, astma og bronkitt hvis man lever over lengre tid med fuktskader som har utviklet seg til mugg og sopp.

Uavhengig om du har tette rør, frosne rør, ønsker hjelp med installasjon av hvitevarer eller trenger andre VVS tjenester i Ytre Enebakk, Kirkebygda eller Flateby så kan vi hjelpe deg. Kontakt rørlegger i Enebakk på toppen av våre nettsider.

Hvis du også trenger en snekker, tømrer eller byggmester anbefaler vi å ta kontakt med Joda AS.