Logo

Finn rørlegger i Hvalstad – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Trenger du bistand fra en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggeroppdrag i Hvalstad?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare for ü ta din sak 24/7 üret rundt! Tar du i bruk vür unike tjeneste, vil alle jobber bli utført pü en profesjonell müte, og med et øye for kvalitet og presisjon!

Rørleggerne vüre har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du vil motta bare den beste hjelpen.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Hvalstad fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Hvalstad

Rørleggerne som vi samarbeider med, er alltid klare for det verste, og er godt egnet for ü utføre enhver jobb, noe som sørger for at du aldri trenger ü bekymre deg! Tar du i bruk vür tjeneste, kan du vÌre sikker pü ü motta hjelpen du behøver.

Rørleggerne vüre jobber hardt og sikter lang, for ü opprettholde bare den høyeste kvalitet pü alle oppdrag de utfører for deg som kunde. De har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det enkelt ü fü enhver jobb utført pü en effektiv müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Hvalstad?

Rørleggerne vüre er dyktige, og rykker ut 24/7 üret rundt, tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser, samt har kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb, selv de vanskeligste. Velger du derfor ü ta i bruk vür tjeneste, har du gjort det riktige valget!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse med arbeidet som er involvert, kan en av vüre rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü blir arbeidet utført med et øye for kvalitet og presisjon! Vüre dyktige og solide rørleggere er klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Hvalstad har bred kompetanse

Vüre rørleggere, som dekker Hvalstad, har kompetansen og erfaringen som trengs til ü utføre alle jobber, og de sikter langt for ü sørge for bare den høyeste kvaliteten.

De har ogsü selvsagt godkjent fagbrev, og kurses jevnlig pü de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne vüre følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

I tillegg til bred kompetanse, vil vüre rørleggere kunne rykke ut og gi bistand til store deler av Norge!

Vüre Rørleggere i Hvalstad har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rørleggerne vüre, som rykker ut til Hvalstad, har rammeavtaler som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse tjenestene kan benyttes hver for seg eller samlet. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil motta ettersyn og service pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere bistü med dette.

Rørleggerne utfører rüdgiving og konsulenttjenester, hvor en rørlegger gir deg støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre rørleggere kommer med flere goder og andre fordeler for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale, er du ikke bare sikret en solid partner som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til VVS-anlegget og rutinene i bygget.

En rammeavtale gir deg ogsü rabatterte priser pü varer og tjenester, høy prioritet og et raskt oppmøte ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Hvalstad

samarbeidspartnere vüre har ogsü tjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med ettersyn og service pü VVS-anlegg. En sertifisert og kvalifisert rørlegger utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras.

Vüre rørleggere i Hvalstad gjør det meste

Alle rørleggerne vüre har spesialisert seg pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, og de rykker ut nür det virkelig haster! De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag, men trenger du bistand til et problem som ikke er akutt, blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde.

Rørleggerne vüre utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De utfører ogsü andre serviceavtaler som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, sü er dette noe du behøver, kan du ta i bruk vür tjeneste!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre utfører alle rørleggertjenester med bare den høyeste kvalitet, og har kompetansen som trengs for ü utføre selv de mest krevende jobbene, men det kan hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Behøver du bistand i Billingstad eller Bekkestua, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg med dette!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.