Logo

Finn rørlegger i Billingstad – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du pü utkikk etter en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggeroppdrag i Billingstad?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange dyktige og sertifiserte rørleggere, som alltid er klare for dine oppdrag. Tar du i bruk vür tjeneste, vil du fü bistand fra en rørlegger som alltid utfører alle tjenester med et øye for kvalitet og presisjon!

Rørleggerne vüre har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen!

En dyktig rørlegger rykker ut til Billingstad fra en nÌrliggende base. .

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Billingstad

Vüre dyktige rørleggere er alltid klare for det verste, og er ogsü godt utrustet for ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür unike tjeneste!

Alle vüre rørleggere jobber hardt og strekker seg langt for ü opprettholde bare den høyeste kvalitet pü arbeidet som blir utført. De har ogsü et bredt nettverk til andre hündverkere, som gjør at enhver jobb kan bli utført pü en enkel müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Billingstad?

Alle vüre rørleggere er dyktige og solide, rykker ut 24/7 üret rundt, tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser og har kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb. Velger du derfor ü ta i bruk vür tjeneste, har du gjort det riktige valget!

Behøver du ekstra kompetanse ved arbeidet som er involvert i et større prosjekt? Da kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg! Da blir arbeidet utført pü en ansvarsfull og trygg müte, som fører til et arbeid som du som kunde blir fornøyd med.

Med andre ord sü er alle vüre rørleggere klare for alle oppdrag!

Behøver du bistand i andre deler av Norge? Vüre rørleggere dekker store deler av Norge!

Vüre rørleggere som rykker ut til Billingstad har bred kompetanse

Alle vüre rørleggere, som dekker Billingstad, har erfaring og kompetansen som trengs til ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, og de utfører de alltid med den høyeste kvalitet.

Alle vüre rørleggere har ogsü godkjent fagbrev, og kurses jevnlig pü de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne vüre som rykker ut til Billingstad, følger alle sertifiseringskrav og retningslinjene for hündverkertjenesteloven.

Vüre Rørleggere i Billingstad har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Samarbeidspartnerne vüre har rammeavtaler som sikrer deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av periodisk ettersyn pü VVS-utstyr og rør, kan vüre profesjonelle rørleggere bistü med dette.

Har du behov for bistand med konsulent og rüdgivningstjenester, hvor du vil motta støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette ogsü noe vüre rørleggere vil hjelpe deg med.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for koordinering og hĂĽndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre rørleggere, kommer med flere goder og andre fordeler for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale med vüre partnere, vil du motta varer og andre tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr. Du vil ogsü fü en unik tilgang til et bredt spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med rørleggerne vüre som dekker Billingstad, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til anlegget og selve rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Billingstad

Samarbeidspartnerne vüre sine rørleggertjenester innebÌrer ogsü ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü VVS-anlegg. En sertifisert rørlegger utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü lokalisere og fikse opp i mindre feil, før større skader püdras.

Vüre rørleggere i Billingstad gjør det meste

Alle vüre rørleggere har spesialisert seg pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, og de rykker ut nür det haster! De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag, men har du bistand til et problem som ikke haster, blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere rykker ut og tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

De dyktige rørleggerne vi samarbeider med, utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for andre serviceoppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, er vüre dyktige rørleggere alltid pü plass for ü hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere, som dekker Billingstad, har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre enhver jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du lurer pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü für du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Hvalstad, Slependen og Sandvika!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.