Logo

Finn rørlegger i Nesbru – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü jakt etter en rørlegger i Nesbru? Da har du kommet til rett sted!

Lurer du pü hvem Rørlegger-SOS er og hva vi gjør? La oss skissere det for deg. Vi er en bedrift som kobler kunder med dyktige og erfarne rørleggere i deres lokalomrüde. I prinsippet fungerer vi som bindeleddet mellom deg som kunde og en lokal rørlegger i Nesbru eller nÌrliggende omrüder.

Å velge Rørlegger-SOS for dine rørleggerbehov i Nesbru er en god avgjørelse. Hvorfor? Vel, vi sørger for at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den. Vi setter deg i kontakt med en pålitelig rørlegger som kan løse problemene dine på en effektiv og profesjonell måte.

Rørlegger-SOS: Rask respons nür du trenger det mest

Ved rørleggerproblemer er det essensielt med rask respons. En liten lekkasje kan raskt bli en stor vannskade hvis den ikke hündteres rett. Derfor sørger vi hos Rørlegger-SOS for ü koble deg til rørleggere i Nesbru som kan rykke ut raskt.

Vi vet alle at problemer med rør og vannforsyning sjelden kommer med forvarsel. De kan oppstü nür som helst, og det er derfor det er sü viktig med rask respons. Enten det er midt pü natten eller i et selskap, sü er vüre partnere klare til ü hjelpe deg.

Døgnservice for rørleggertjenester i Nesbru

Døgnservice i rørleggerbransjen betyr at du kan forvente hjelp 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Rørlegger-problemer tar ikke pause, derfor gjør heller ikke vi det. Vüre samarbeidspartnere tilbyr døgnservice og er alltid klare til ü hjelpe deg med dine rørproblemer.

For ü ta kontakt for døgnservice kan du ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Vi vil deretter formidle din forespørsel til nÌrmeste ledige rørlegger.

Et bredt spekter av rørleggertjenester tilgjengelig i Nesbru og omegn

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Fra ü fikse lekkasjer til installasjon av nye rør, ingen jobb er for stor eller for liten. Vi vet at hver kunde og hvert hjem er unikt, derfor er det viktig for oss at rørleggeren vi kobler deg med kan hündtere ulike typer oppdrag.

Nesbru har et variert og levende boligmiljø, og vüre rørleggere har erfaring med alt fra gamle boliger med behov for reparasjon, til nye boliger som trenger installasjon av moderne rørsystemer. Du kan stole pü at vüre samarbeidspartnere har kunnskapen og erfaringen som trengs for ü ta hünd om ditt unike prosjekt.

Samarbeidspartnere i Nesbru som du kan stole pĂĽ

Nür du bruker Rørlegger-SOS, kan du vÌre sikker pü at du blir satt i kontakt med en rørlegger du kan stole pü. Alle vüre samarbeidspartnere er grundig sjekket og har alle nødvendige godkjenninger og sertifikater. Vi har høye krav til vüre samarbeidspartnere, da vi vet hvor viktig det er at jobben blir gjort rett første gang.

Vi er stolte av ü kunne tilby et nettverk av rørleggere som er dedikerte, dyktige og pülitelige. Vür rolle er ü koble deg med en rørlegger som kan tilby høy kvalitet, effektiv service, og et resultat du blir fornøyd med.

Slik tar du kontakt med Rørlegger-SOS

Å ta kontakt med oss er enkelt. Du kan enten ringe oss direkte, eller bruke kontaktskjemaet på nettsiden vår. Uansett hvilken metode du velger, kan du forvente rask og effektiv respons fra oss.

Etter at du har tatt kontakt, vil vi formidle din forespørsel til en av vüre samarbeidspartnere. De vil deretter ta kontakt med deg for ü avtale tid for et besøk. Vi streber etter ü gjøre dette sü smidig og enkelt som mulig for deg som kunde.

Ta kontakt med en rørleggervakt i Nesbru her.

Visste du at vi dekker hele Norge? Du skal ikke bekymre deg om du für tak i en rørlegger uansett hvor du befinner deg i landet. Ta kontakt med en rørlegger i Lysaker, Blakstad eller Rykkinn her!

Ofte stilte spørsmül om Rørlegger-SOS

Vi forstür at du kanskje har noen spørsmül om hvordan Rørlegger-SOS fungerer. Her har vi samlet noen av de mest vanlige spørsmülene vi für fra kunder i Nesbru og svarene pü dem.

Men husk, dersom du har et spørsmül som ikke er besvart her, er du alltid velkommen til ü ta kontakt med oss. Vi er her for ü hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov i Nesbru, og vi gleder oss til ü høre fra deg!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.