Logo

Finn rørlegger i Asker – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en dyktig og erfaren rørlegger i Asker? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange rørleggere som alltid er klare til ü bistü med dine prosjekter og problemer, og det gjør de 24/7 üret rundt.

Vüre rørleggere har et øye for kvalitet, og vil alltid sikre deg et bra utført arbeid!

En rørlegger rykker ut til Asker fra en nÌrliggende base.

Tjenester som rørleggerne i Asker utfører

Det dukker stadig opp nye problemstillinger som rørleggere Norge rundt mü fikse. Vüre rørleggere har lang erfaring med alt mulig av prosjekter og problemer, sü de er godt utrustet til ü utføre enhver jobb du mütte trenge hjelp til.

Med bruk av vür tjeneste vil du fü hjelp av rørleggere med et bredt nettverk til andre hündverkere, noe som sørger for at alle jobber blir hündtert pü en kostnadseffektiv müte. I tillegg til dette, vil vüre rørleggere ogsü kunne bistü med prosjektledelsen, sü blir jobben gjort pü en profesjonell og ansvarsfull müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Asker?

Med konkurransedyktige priser, en mulighet til ü rykke ut 24/7 üret rundt og bred kompetanse, vil du bli alltid fornøyd med utført arbeid av en av vüre rørleggere!

Vüre rørleggere er serviceinnstilte fagfolk som alltid sikter for ü gjøre kunden fornøyd med samarbeidet.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørleggere har bred kompetanse, og nok erfaring til ü hündtere selv de mest krevende jobbene for alle som bor i Asker. Rørleggerne har ogsü selvsagt godkjent fagbrev, og følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav, sü du vil alltid fü bare den beste hjelpen!

Vüre rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser, i Asker

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, vil du fü tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Disse tjeneste kan bli brukt som garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr, for ü nevne noen.

Trenger du bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette noe vüre rørleggere gjør. Du kan ogsü fü bistand med koordinering og hündtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Gjennom en rammeavtale vil du fü rabatterte priser pü tjenester og andre varer, høy prioritet, og raskt oppmøte ved oppdrag, ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, samt tilgang til et unikt, bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

InngĂĽr du i en rammeavtale med vĂĽre samarbeidspartnere er du sikret en solid partner som blir et fast kontaktpunkt, samt kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget.

FĂĽ ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Asker

Vüre samarbeidspartnere tilbyr rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor det blir utført ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp. Rørleggerne utfører kontroller for ü ivareta vedlikehold og sikkerhet. Dette gjøres ved at mindre feil oppdages og rettes opp i før større skader püdras.

Kontroller og vedlikehold blir alltid utført av en erfaren og solid rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Asker

Vüre rørleggere utfører ordinÌre rørleggeroppdrag, men har ogsü spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, og er alltid klare til ü rykke ut nür det haster. Problemer og tjenester som ikke er like akutt vil bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med hündterer hele prosessen.

Vüre rørleggere i Asker utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell.

Trenger du hjelp med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller rensing og staking av tette rør, er dette noe vüre dyktige rørleggere i Asker utfører for deg.

Rehabilitering og modernisering av bad

Vüre rørleggere har mange ür med erfaring nür det kommer til ü pusse opp bad, Norge rundt. Derfor anbefaler vi ü ta i bruk vür tjeneste, og ta en telefon til en av vüre rørleggere, dersom du har planer om rehabilitering av badet ditt.

Für du bistand fra en av vüre rørleggere, vil du fü hjelp fra planlegging til ferdig bad, og med bistand til prosjektering, blir alt hündtert pü en presis og dyktig müte.

Vüre rørleggere fikser tette toaletter, vasker og avløp

Opplever du en tett vask kan en grundig og rask rens av vannlüsen fikse dette, men det er ikke alltid dette hjelper, fordi selve rørene kan vÌre tette. Er rørene tette anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste, sü für du bistand av en erfaren og dyktig rørlegger!

Et tett toalett kan vÌre litt vrient ü fü fikset. Som regel kan man fikse dette selv, men noen ganger er doen rett og slett helt tett, og da mü en rørlegger hjelpe deg med ü fikse dette. Vüre rørleggere i Asker er alltid klare til umiddelbar utrykning for ü fikse opp i toaletter, Norge rundt.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere er alltid klare for ü hjelpe alle i Asker med sine VVS-relaterte problemer og prosjekter. De er dyktige og kan utføre alle tjenester, med et øye for kvalitet, men det kan hende at det du trenger hjelp med, eller lurer pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn ditt telefonnummer, ring nummeret som dukker opp, sü tar du deg en uforpliktet telefonsamtale med en av vüre hyggelige rørlegger i dag!

Har du behov for bistand i BÌrum eller Sandvika, kan vüre rørleggere hjelpe deg! Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.