Logo

Beste rørlegger i Asker – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Trenger du en dyktig og erfaren rørlegger i Asker? Da har du kommet til rett sted, for vi har mange rørleggere som alltid er klare til ü bistü med dine prosjekter og problemer, og det gjør de 24/7 üret rundt.

Vüre rørleggere har et øye for kvalitet, og vil alltid sikre deg et bra utført arbeid!

En rørlegger rykker ut til Asker fra en nÌrliggende base.

Tjenester som rørleggerne i Asker utfører

Det dukker stadig opp nye problemstillinger som rørleggere Norge rundt mü fikse. Vüre rørleggere har lang erfaring med alt mulig av prosjekter og problemer, sü de er godt utrustet til ü utføre enhver jobb du mütte trenge hjelp til.

Med bruk av vür tjeneste vil du fü hjelp av rørleggere med et bredt nettverk til andre hündverkere, noe som sørger for at alle jobber blir hündtert pü en kostnadseffektiv müte. I tillegg til dette, vil vüre rørleggere ogsü kunne bistü med prosjektledelsen, sü blir jobben gjort pü en profesjonell og ansvarsfull müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Asker?

Med konkurransedyktige priser, en mulighet til ü rykke ut 24/7 üret rundt og bred kompetanse, vil du bli alltid fornøyd med utført arbeid av en av vüre rørleggere!

Vüre rørleggere er serviceinnstilte fagfolk som alltid sikter for ü gjøre kunden fornøyd med samarbeidet.

Vüre rørleggere har bred kompetanse

Vüre rørleggere har bred kompetanse, og nok erfaring til ü hündtere selv de mest krevende jobbene for alle som bor i Asker. Rørleggerne har ogsü selvsagt godkjent fagbrev, og følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav, sü du vil alltid fü bare den beste hjelpen!

Vüre rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser, i Asker

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, vil du fü tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Disse tjeneste kan bli brukt som garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr, for ü nevne noen.

Trenger du bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, som støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette noe vüre rørleggere gjør. Du kan ogsü fü bistand med koordinering og hündtering av skadesaker, gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Gjennom en rammeavtale vil du fü rabatterte priser pü tjenester og andre varer, høy prioritet, og raskt oppmøte ved oppdrag, ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, samt tilgang til et unikt, bredt, tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

InngĂĽr du i en rammeavtale med vĂĽre samarbeidspartnere er du sikret en solid partner som blir et fast kontaktpunkt, samt kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget.

FĂĽ ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i Asker

Vüre samarbeidspartnere tilbyr rørleggertjenester som innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor det blir utført ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp. Rørleggerne utfører kontroller for ü ivareta vedlikehold og sikkerhet. Dette gjøres ved at mindre feil oppdages og rettes opp i før større skader püdras.

Kontroller og vedlikehold blir alltid utført av en erfaren og solid rørlegger, som forholder seg til gjeldene normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere gjør det meste i Asker

Vüre rørleggere utfører ordinÌre rørleggeroppdrag, men har ogsü spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, og er alltid klare til ü rykke ut nür det haster. Problemer og tjenester som ikke er like akutt vil bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med hündterer hele prosessen.

Vüre rørleggere i Asker utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, kraner/armaturer, servanter rør i rør-installasjoner, utekran, stoppekran, varmtvannsberedere og annet VVS-materiell.

Trenger du hjelp med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller rensing og staking av tette rør, er dette noe vüre dyktige rørleggere i Asker utfører for deg.

Rehabilitering og modernisering av bad

Vüre rørleggere har mange ür med erfaring nür det kommer til ü pusse opp bad, Norge rundt. Derfor anbefaler vi ü ta i bruk vür tjeneste, og ta en telefon til en av vüre rørleggere, dersom du har planer om rehabilitering av badet ditt.

Für du bistand fra en av vüre rørleggere, vil du fü hjelp fra planlegging til ferdig bad, og med bistand til prosjektering, blir alt hündtert pü en presis og dyktig müte.

Vüre rørleggere fikser tette toaletter, vasker og avløp

Opplever du en tett vask kan en grundig og rask rens av vannlüsen fikse dette, men det er ikke alltid dette hjelper, fordi selve rørene kan vÌre tette. Er rørene tette anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste, sü für du bistand av en erfaren og dyktig rørlegger!

Et tett toalett kan vÌre litt vrient ü fü fikset. Som regel kan man fikse dette selv, men noen ganger er doen rett og slett helt tett, og da mü en rørlegger hjelpe deg med ü fikse dette. Vüre rørleggere i Asker er alltid klare til umiddelbar utrykning for ü fikse opp i toaletter, Norge rundt.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere er alltid klare for ü hjelpe alle i Asker med sine VVS-relaterte problemer og prosjekter. De er dyktige og kan utføre alle tjenester, med et øye for kvalitet, men det kan hende at det du trenger hjelp med, eller lurer pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg ü ta i bruk vür tjeneste ved ü taste inn ditt telefonnummer, ring nummeret som dukker opp, sü tar du deg en uforpliktet telefonsamtale med en av vüre hyggelige rørlegger i dag!

Har du behov for bistand i BÌrum eller Sandvika, kan vüre rørleggere hjelpe deg!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet