Logo

Finn rørlegger i Heggedal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er her for ü tilby deg rask og profesjonell hjelp i Heggedal. Vi opererer ikke som en vanlig rørleggerbedrift, men som en formidlingstjeneste som kobler deg opp med en erfaren rørlegger i nÌrheten av Heggedal. Gjennom vür tjeneste kan du vÌre sikker pü at du für den beste rørleggeren til ü ta seg av ditt behov.

Å bruke Rørlegger SOS er enkelt og effektivt. Vi fokuserer på å gjøre prosessen med å finne en kompetent rørlegger så raskt som mulig for deg. Du trenger bare å kontakte oss, så vil vi sette deg i kontakt med en passende rørlegger.

Det er mange fordeler ved ü bruke Rørlegger SOS for ü finne en rørlegger i Heggedal. Vi har et bredt nettverk av samarbeidspartnere, noe som betyr at vi kan sette deg i kontakt med en rørlegger som har den spesifikke kompetansen du trenger.

Hvem er vĂĽre samarbeidspartnere i Heggedal?

Vüre samarbeidspartnere er dyktige og erfarne rørleggere som er klare til ü hjelpe deg med dine rørleggerbehov i Heggedal. De har lang erfaring i bransjen, og kan tilby en rekke rørleggertjenester, fra smü reparasjoner til store installasjoner. Alle vüre samarbeidspartnere har nødvendige godkjenninger og sertifikater, sü du kan vÌre trygg pü at arbeidet blir utført pü en sikker og profesjonell müte.

En av de beste tingene med vüre samarbeidspartnere er deres tilgjengelighet. De tilbyr døgnvakt 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Det betyr at du alltid kan fü tak i en rørlegger nür du trenger det, enten det er midt pü natten eller i helgen.

Hva kan du forvente av en rørlegger vi samarbeider med?

Nür du bruker Rørlegger SOS, kan du forvente høy kvalitet og profesjonalitet fra rørleggeren vi formidler. Vi har satt strenge kvalitetsstandarder for vüre samarbeidspartnere for ü sikre at du für den beste tjenesten.

Vüre samarbeidspartnere gir deg riktig informasjon, utfører arbeidet effektivt, og etterlater seg ingen rot. De forstür at ethvert rørleggerproblem, stort eller lite, kan vÌre en stressende opplevelse, og de er dedikert til ü gjøre opplevelsen sü smidig som mulig for deg.

Å bruke Rørlegger SOS betyr også at du har tryggheten av å vite at rørleggeren du bruker er pålitelig og godkjent. Vi sørger for at alle våre samarbeidspartnere har de nødvendige sertifikatene og godkjenningene.

Vanlige rørleggeroppgaver i Heggedal

Vüre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med en stor variasjon av rørleggeroppgaver i Heggedal. Enten du trenger hjelp med ü fikse en lekkasje, installere et nytt bad, eller har problemer med varmtvannsberederen din, har vi en rørlegger som er egnet for jobben.

Vüre samarbeidspartnere er allsidige og har bred erfaring med ulike typer rørleggerproblemer. De bruker denne erfaringen til ü komme opp med effektive løsninger pü problemene dine.

Vi er stolte av kunnskapen og kompetansen til vüre samarbeidspartnere. De er godt trente, erfarne, og alltid oppdatert pü de nyeste verktøyene og teknikkene i bransjen.

Hvordan kommer du i kontakt med en rørlegger i Heggedal?

Hvis du trenger en rørlegger i Heggedal, er det enkelt ü fü kontakt med oss pü Rørlegger SOS. Du kan kontakte oss via telefonnummeret eller kontaktskjemaet pü siden vür. Vi vil da sette deg i kontakt med en passende rørlegger fra vürt nettverk av samarbeidspartnere.

Nür du har kontaktet oss, vil vi vurdere dine behov og sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg. Du kan forvente at rørleggeren tar kontakt med deg innen kort tid.

Hva koster det ü bruke Rørlegger SOS i Heggedal?

Vi i Rørlegger SOS er dedikerte til ü tilby en høykvalitets service til en rettferdig pris. Vi tror pü üpenhet, og vi sikrer at alle kostnader er klart kommunisert pü forhünd.

Prisen for rørleggertjenester kan variere avhengig av hva som mü gjøres, men du kan vÌre trygg pü at prisen du für er konkurransedyktig. Vi sørger ogsü for ü forklare alle kostnader pü en klar og forstüelig müte, slik at det ikke er noen overraskelser.

Døgnüpen tjeneste i Heggedal

Vi i Rørlegger SOS er pasjonerte om ü levere en service som etterlater vüre kunder fornøyde. Vi tror at nøkkelen til en god service er ü bygge tillit med vüre kunder, og vi jobber hardt for ü opprettholde denne tilliten.

Vi har mange fornøyde kunder i Heggedal og de nÌrliggende omrüdene som har brukt vür formidlingstjeneste for ü finne en rørlegger. Disse kundene setter pris pü vür raske respons, profesjonalitet, og dedikasjon til kundetilfredshet.

Enten du har et presserende rørleggerproblem eller planlegger en større oppgradering, kan Rørlegger SOS hjelpe deg med ü finne en kompetent og pülitelig rørlegger i Heggedal. Kontakt en rørleggervakt i dag for ü finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

Visste du at vi dekker hele Norge? Du skal ikke bekymre deg om du für tak i en rørlegger uansett hvor du befinner deg i landet. Ta kontakt med en rørlegger i Gullhella, Hosle eller Rykkinn her!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.