Finn rørlegger nå - Rørlegger og rørleggervakt i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Bergen og mer

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - Helt gratis!

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Rørleggerne våre rykker ut 24/7 og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.
Våre rørleggere-partnere har fagbrev, er godkjente og er sertifiserte, med alt på stell.

Tips og triks til hjemmet

Er du på utkikk etter en en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Lunner?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til å ta din sak 24/7, året rundt, og de utfører alle oppdrag med et øye for kvalitet og presisjon!

Tar du i bruk vår tjeneste, vil du motta hjelp av en dyktig og hyggelig rørlegger, som er alltid klar til å ta alle dine saker 24/7, året rundt! Rørleggerne våre har også diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg høy kvalitet og en trygg utredning på utført arbeid.

En av våre rørleggere rykker ut til Lunner fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Lunner

Våre rørleggere er alltid klare for det verste, og er godt utrustet for å utføre selv de mest krevende jobbene, så du trenger aldri å bekymre deg!

Velger du å ta i bruk vår tjeneste, vil alle jobber bli utført på en effektiv og enkel måte, da de har et bredt og stort nettverk til andre håndverkere.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

  • Vannsjekk
  • Akutt rørleggerhjelp
  • Rørlegger-døgnvakt
  • Rørlegger helligdag vakt
  • Rørlegger helgearbeid
  • Komplett røropplegg
  • Rørrehabilitering
  • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Lunner?

Våre rørleggere rykker ut 24/7, året rundt, og har bred kompetanse, samt tilbyr sine tjenester til konkurransedyktige priser. Velger du da å ta i bruk vår tjeneste, velger du ikke feil!

Har du et prosjekt som innebærer arbeid som krever ekstra kompetanse, kan våre dyktige rørleggere hjelpe deg med prosjektledelsen. Dette hjelper deg til å få utført prosjektet på en profesjonell og solid måte, Våre rørleggere som rykker ut til Lunner, er alltid klare til å takle enhver jobb!

Våre rørleggere som rykker ut til Lunner har bred kompetanse

Alle våre dyktige rørleggere har lang erfaring og har kompetansen som trengs til å utføre selv de mest krevende jobbene, så du trenger aldri å bekymre deg! Våre samarbeidspartnere har selvsagt fagutdannelse for rørleggere, så alle rørleggerne har godkjent fagbrev, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!


Våre rørleggere følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Lunner har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rammeavtalene til våre rørleggere innebærer også tilbud om en rekke med tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med bistand med konsulent og rådgivningstjenester i form av støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, vil våre solide rørleggere hjelpe deg med dette!

En rammeavtale kan også gi deg garantert responstid, serviceavtaler hvor en rørlegger utfører ettersyn på rør og VVS-utstyr eller hjelp med koordinering og håndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til våre partnere gir deg goder og fordeler som kunde. Inngår du i en rammeavtale, vil du motta rabatterte priser på tjenester og andre varer, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon på VVS-utstyr og en unik tilgang til deres brede og tverrfaglige spekter av underleverandører og partnere.

Inngår du i en rammeavtale med våre samarbeidspartnere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell rørlegger, som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til VVS-anlegget og selve rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Lunner

Samarbeidspartnerne våre sin rørleggertjenester innebærer også ramme- og serviceavtaler, hvor dere rørleggere bistår med service og ettersyn og service, samt en opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp.

Det blir utført kontroller på røranlegg i leiligheter, fellesarealer og tekniske rom, hvor målet er å ivareta vedlikehold og sikkerhet ved å lokalisere og rette opp i mindre feil, før de forårsaker større skader på anlegget.

Våre rørleggere i Lunner gjør det meste

Behøver du akuttberedskap, vil våre rørleggere kunne hjelpe deg! De er spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, men utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag. Har du et problem eller trenger bistand med noe som ikke er akutt, blir dette håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av våre rørleggere som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen.

Alle våre dyktige og erfarne rørleggere utfører rørleggeroppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for tjenester som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil våre rørleggere bistå med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne våre som rykker ut til Lunner, har kompetansen og muligheten som trengs til å utføre enhver jobb! Men det kan hende at det du lurer på, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Rørleggerne våre dekker også .

Finn en tilgjengelig rørlegger døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring rørleggeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Kontakt rørlegger