Logo

Finn rørlegger i Lunner – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en en dyktig rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Lunner?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til ü ta din sak 24/7, üret rundt, og de utfører alle oppdrag med et øye for kvalitet og presisjon!

Tar du i bruk vür tjeneste, vil du motta hjelp av en dyktig og hyggelig rørlegger, som er alltid klar til ü ta alle dine saker 24/7, üret rundt! Rørleggerne vüre har ogsü diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg høy kvalitet og en trygg utredning pü utført arbeid.

En av vüre rørleggere rykker ut til Lunner fra en nÌrliggende base.

Rørleggerne vüre dekker ogsü andre store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Lunner

Vüre rørleggere er alltid klare for det verste, og er godt utrustet for ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Velger du ü ta i bruk vür tjeneste, vil alle jobber bli utført pü en effektiv og enkel müte, da de har et bredt og stort nettverk til andre hündverkere.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Lunner?

Vüre rørleggere rykker ut 24/7, üret rundt, og har bred kompetanse, samt tilbyr sine tjenester til konkurransedyktige priser. Velger du da ü ta i bruk vür tjeneste, velger du ikke feil!

Har du et prosjekt som innebÌrer arbeid som krever ekstra kompetanse, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg med prosjektledelsen. Dette hjelper deg til ü fü utført prosjektet pü en profesjonell og solid müte, Vüre rørleggere som rykker ut til Lunner, er alltid klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Lunner har bred kompetanse

Alle vüre dyktige rørleggere har lang erfaring og har kompetansen som trengs til ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg! Vüre samarbeidspartnere har selvsagt fagutdannelse for rørleggere, sü alle rørleggerne har godkjent fagbrev, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!


Vüre rørleggere følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Lunner har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rammeavtalene til vüre rørleggere innebÌrer ogsü tilbud om en rekke med tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med bistand med konsulent og rüdgivningstjenester i form av støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, vil vüre solide rørleggere hjelpe deg med dette!

En rammeavtale kan ogsü gi deg garantert responstid, serviceavtaler hvor en rørlegger utfører ettersyn pü rør og VVS-utstyr eller hjelp med koordinering og hündtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre partnere gir deg goder og fordeler som kunde. Inngür du i en rammeavtale, vil du motta rabatterte priser pü tjenester og andre varer, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon pü VVS-utstyr og en unik tilgang til deres brede og tverrfaglige spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med vüre samarbeidspartnere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell rørlegger, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til VVS-anlegget og selve rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Lunner

Samarbeidspartnerne vüre sin rørleggertjenester innebÌrer ogsü ramme- og serviceavtaler, hvor dere rørleggere bistür med service og ettersyn og service, samt en opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp.

Det blir utført kontroller pü røranlegg i leiligheter, fellesarealer og tekniske rom, hvor mület er ü ivareta vedlikehold og sikkerhet ved ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før de forürsaker større skader pü anlegget.

Vüre rørleggere i Lunner gjør det meste

Behøver du akuttberedskap, vil vüre rørleggere kunne hjelpe deg! De er spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, men utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag. Har du et problem eller trenger bistand med noe som ikke er akutt, blir dette hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere som vi samarbeider med tar seg av hele prosessen.

Alle vüre dyktige og erfarne rørleggere utfører rørleggeroppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for tjenester som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil vüre rørleggere bistü med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre som rykker ut til Lunner, har kompetansen og muligheten som trengs til ü utføre enhver jobb! Men det kan hende at det du lurer pü, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Jevnaker, Gol og Hemsedal. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.