Logo

Finn rørlegger i Kongsberg – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter en rørlegger i Kongsberg? Det ordner vi!

Rørlegger SOS er en inovativ plattform for rørleggerbehov i Kongsberg og omegn. Vår filosofi er å koble deg opp mot dyktige, lokale rørleggere som kan bistå deg på kort varsel, uansett hva slags rørleggerbehov du har. Raskt, effektivt, og pålitelig – det er hva vi står for.

Fordelene med ü bruke Rørlegger SOS i Kongsberg er mange. Først og fremst, vi tar hünd om hele prosessen. Alt du trenger ü gjøre er ü ta kontakt med oss, og vi finner den rette rørleggeren for deg. Du slipper ü bruke tid pü ü søke etter en pülitelig rørlegger, og du kan vÌre sikker pü at du für en profesjonell rørlegger som er godkjent og har alle nødvendige papirer i orden.

Vür handlingsoppfordring er enkel: neste gang du trenger en rørlegger i Kongsberg, ring oss eller fyll ut kontaktskjemaet pü vür nettside. Rørlegger SOS er her for ü hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov.

Hvorfor velge Rørlegger SOS i Kongsberg?

Rørlegger SOS er mer enn bare en formidlingstjeneste. Vi er et dedikert team som jobber for ü gjøre din rørleggeropplevelse sü problemfri som mulig. Vi forstür at nür et rørproblem oppstür, trenger du rask og profesjonell hjelp. Derfor har vi utviklet en plattform der du enkelt kan komme i kontakt med dyktige rørleggere i Kongsberg.

En av de største fordelene med ü velge en rørlegger gjennom oss er at vi har et omfattende nettverk av samarbeidspartnere som tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester. Enten du trenger hjelp med ü fikse et lekkende rør, installere et nytt bad, eller hündtere en større rørleggerkrise, kan vi hjelpe.

Vi har ogsü et strenge kvalitetskontroll pü vüre samarbeidspartnere. Dette betyr at du kan vÌre sikker pü at du für en rørlegger som er profesjonell, erfaren, og har alle nødvendige godkjenninger i orden.

Rørlegger SOS - Din lokale rørlegger-partner i Kongsberg

Vüre samarbeidspartnere er alle lokale rørleggere som er godt kjent i Kongsberg og omegn. Dette betyr at de kjenner til lokale forhold og regelverk, noe som er en fordel nür de skal utføre rørleggertjenester.

Vi velger vür rørleggere nøye til vürt nettverk. Det er viktig for oss at rørleggerne vi formidler er erfarne, pülitelige og har gode referanser. Vi kontrollerer ogsü at de har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger.

Noen av vüre samarbeidspartnere har lang erfaring med rørleggerarbeid i Kongsberg. De kjenner godt til de ulike utfordringene som kan oppstü i løpet av et rørleggerprosjekt, og vet hvordan de best kan løse dem.

Døgnüpen rørleggertjeneste i Kongsberg

En av de største fordelene med Rørlegger SOS er vür døgnüpne rørleggertjeneste. Det er ingen hemmelighet at rørproblemer ofte oppstür pü de mest upraktiske tidspunktene. Derfor er det viktig for oss ü kunne tilby rask hjelp, uansett nür pü døgnet det er.

Å ha en rørlegger som er tilgjengelig 24/7 kan bety forskjellen mellom en liten reparasjon og en stor vannskade. Når rørproblemer oppstår, er det viktig å få rask hjelp for å forhindre ytterligere skade.

Å kontakte en rørlegger gjennom Rørlegger SOS er enkelt. Du kan enten ringe oss direkte eller fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. Vi vil da sette deg i kontakt med en tilgjengelig rørlegger så raskt som mulig.

Alle typer rørleggertjenester tilgjengelig i Kongsberg

Rørlegger SOS formidler et bredt spekter av rørleggertjenester. Enten du trenger hjelp med ü fikse et lekkende rør, installere et nytt bad, eller ønsker en totalrenovering av rørsystemet ditt, kan vi hjelpe.

Vüre samarbeidspartnere er profesjonelle rørleggere som leverer arbeid av høy kvalitet. De har bred erfaring med ulike typer rørleggerprosjekter, og du kan vÌre sikker pü at jobben blir gjort riktig første gang.

Vi forstür at hvert rørleggerproblem er unikt, og vi vil derfor matche deg med en rørlegger som har kompetansen og erfaringen som kreves for ditt spesifikke problem.

Eksempler pü noen tjenester som tilbys av vüre rørlegger-partnere i Kongsberg:

 1. Reparasjon av lekkasjer: Dette inkluderer ü finne og fikse lekkasjer i vannrør, avløpsrør, eller varmerør.
 2. Tilbakestilling av avløp: Rørleggere kan fjerne blokkeringer og tilbakestille avløpssystemer som er tette pü grunn av fett, hür, eller annet avfall.
 3. Varmtvannsberederinstallasjon og reparasjon: Rørleggere kan installere, vedlikeholde og reparere varmtvannsberedere for kontinuerlig varmtvannstilførsel.
 4. Kranreparasjon og -installasjon: Dette inkluderer ĂĽ erstatte gamle kraner med nye, eller reparere eksisterende kraner som drypper eller lekker.
 5. Toalettinstallasjon og -reparasjon: Rørleggere hündterer installasjon og reparasjon av toaletter, inkludert utskifting av ventiler, tetninger og cisterner.
 6. Rørlegging for nybygg og renovering: Rørleggere kan installere rørsystemer for nybygg og renovert eiendom, inkludert tilkoblinger for vannforsyning og avløp.
 7. Avløpsrenseservice: Dette involverer bruk av spesialverktøy og teknikker for ü fjerne tette avløp og gjenopprette normal avløpssirkulasjon.
 8. Rørinspeksjon: Rørleggere bruker inspeksjonskameraer for ü vurdere tilstanden til rørsystemene og finne eventuelle skader eller lekkasjer.
 9. Installering av vannfiltreringssystemer: Rørleggere kan installere vannfiltreringssystemer for ü forbedre vannkvaliteten.
 10. Kloakk- og septiksystemservice: Dette inkluderer vedlikehold, reparasjon og installasjon av kloakk- og septiksystemer.
 11. VVS for kjøkken og bad: Dette dekker installasjon av VVS-komponenter som vasker, dusjer, badekar, og oppvaskmaskiner.
 12. Rørlegging for oppvarming: Dette inkluderer installasjon og vedlikehold av rørsystemer for oppvarming av boliger og bygninger.

Rørleggere med alle nødvendige papirer og godkjenninger

Vi i Rørlegger SOS er opptatt av ü tilby en trygg og pülitelig rørleggerservice. Dette betyr at alle rørleggerne vi formidler har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger.

Dette sikrer at rørleggeren har den nødvendige kunnskapen og kompetansen til ü utføre rørleggerarbeid pü en sikker og effektiv müte. Det gir ogsü deg som kunde en trygghet i at arbeidet blir gjort i henhold til gjeldende regelverk og standarder.

Vi vet at det kan vÌre vanskelig ü sjekke om en rørlegger har nødvendige godkjenninger og sertifiseringer, spesielt nür du stür midt i en rørleggerkrise. Derfor tar vi hünd om kontrollen for deg.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i Kongsberg i dag

Rørlegger SOS er din beste venn nür du stür overfor rørproblemer i Kongsberg. Med vürt omfattende nettverk av profesjonelle rørleggere, kan vi tilby en rask, effektiv og pülitelig rørleggertjeneste.

Vi oppfordrer deg til ü ta kontakt med oss neste gang du trenger en rørlegger. Enten det er et lite rørproblem eller en større rørkrise, stür vi klare til ü hjelpe.

Å ta kontakt med Rørlegger SOS er enkelt. Du kan enten ringe oss direkte eller fylle ut kontaktskjemaet på vår nettside. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine rørleggerbehov i Kongsberg!

Visste du at tjenesten vür ikke er begrenset til bare Kongsberg? Vi tilbyr 24/7 rørleggervakt over hele landet, inkludert nÌrliggende steder som Hønefoss, Gol og Jevnaker! Vi er her for ü betjene en bred geografisk rekkevidde, og uansett hvor du er, er vi klare til ü hjelpe med dine rørleggerbehov.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.