Logo

Finn rørlegger i Gol – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS - din nødhjelp for rørleggerproblemer i Gol! Vi er en formidlingsservice som kobler deg opp med lokale, erfarne rørleggere, slik at du raskt og enkelt kan fü hjelp nür du trenger det.

Hos oss kan du vÌre trygg. Vür hovedprioritet er ü hjelpe deg med ü finne den mest pülitelige rørleggeren i ditt nÌromrüde. Vi har et strengt utvalgskriterium for vüre rørlegger-partnere, sü du kan vÌre sikker pü at du für en kvalifisert og dyktig rørlegger til ü løse dine rørleggerproblemer.

Hvordan kobler vi deg med lokale rørleggere i Gol, spør du? Jo, vi har et nettverk av rørleggere som er klare til ü hjelpe deg døgnet rundt. Alt du trenger ü gjøre er ü legge inn en forespørsel pü vür nettside, sü vil vi sette deg i kontakt med en rørlegger som kan püta seg oppdraget.

Hva karakteriserer vür rørlegger-service i Gol

Vüre rørleggere i Gol tilbyr et bredt spekter av tjenester. Alt fra ü fikse en dryppende kran, til ü installere et helt nytt baderom. Ingen jobb er for liten eller stor for vüre dyktige rørleggere.

Vüre rørleggere stür til tjeneste døgnet rundt, alle dager i üret. Det betyr at du kan fü hjelp akkurat nür du trenger det, enten det er midt pü natten eller pü en helligdag. Du trenger aldri ü bekymre deg for at et rørproblem skal ødelegge dagen din.

Nür det gjelder kvalifikasjoner og godkjenninger, kan du vÌre trygg. Alle vüre rørlegger-partnere har alle nødvendige papirer pü plass. Vi stiller strenge krav til vüre partnere, fordi vi vet at det er viktig for deg ü vite at jobben blir gjort riktig.

Hvorfor velge en lokal rørlegger fra Gol gjennom Rørlegger SOS?

Å velge en lokal rørlegger i Gol gjennom Rørlegger SOS har mange fordeler. For det første, vet vi at når du har et rørproblem, trenger du hjelp raskt. Ved å bruke en lokal rørlegger, kan du få hjelp mye raskere enn om du skulle ventet på en rørlegger fra et annet sted.

Rørlegger SOS gjør det enkelt for deg. Du trenger bare ü ringe oss eller fylle ut kontaktskjema pü vür nettside, sü vil vi finne en pülitelig, lokal rørlegger for deg. Du trenger ikke ü bruke tid pü ü lete etter og kontakte forskjellige rørleggere selv.

Vüre rørleggere i Gol er erfarne og kan hündtere büde store og smü jobber. Enten du trenger hjelp til ü fikse en liten lekkasje, eller du skal bygge et nytt baderom, kan vüre rørleggere hjelpe deg.

Slik fungerer Rørlegger SOS

Bruk av Rørlegger SOS er enkelt. Først kontakter du oss og her forteller du om hva slags rørproblem du har. Deretter vil vi sette deg i kontakt med en rørlegger i Gol eller et nÌrliggende omrüde som kan hjelpe deg.

Vi er stolte av vür brukervennlige løsning. Vi har gjort det sü enkelt som mulig for deg ü fü hjelp nür du har et rørproblem. Du trenger ikke ü bekymre deg for kompliserte prosesser eller skjemaer.

Vi har ogsü en dedikert kundeservice som er her for ü hjelpe deg. Enten du har spørsmül om hvordan du bruker vür tjeneste, eller du trenger hjelp med ü fylle ut forespørselen, er vürt team her for ü hjelpe deg.

Vanlige rørleggerproblemer i Gol

Mange i Gol kommer over forskjellige rørleggerproblemer, fra lekkasjer og tette avløp, til problemer med varmtvannsberederen. Vüre rørleggere har bred erfaring og kan hündtere alle disse problemene effektivt.

Vi vet at nür du har et rørproblem, er det viktig ü fü det løst raskt. En liten lekkasje kan raskt bli til et større problem hvis det ikke blir tatt hünd om. Derfor er vüre rørleggere klare til ü hjelpe deg døgnet rundt.

Vi forstür ogsü at det kan vÌre stressende ü ha et rørproblem. Derfor jobber vüre rørleggere raskt og effektivt, slik at du kan fü problemet løst og komme tilbake til din normale rutine sü fort som mulig.

Hvordan kontakte en Rørlegger i Gol gjennom Rørlegger SOS

Det er enkelt ü ta kontakt med en rørlegger i Gol gjennom Rørlegger SOS. Du trenger bare ü ringe eller fylle ut en forespørsel pü vür nettside. Nür vi har mottatt forespørselen din, vil vi sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Vi er stolte av vür raske responstid. Vi vet at nür du har et rørproblem, trenger du hjelp raskt. Derfor jobber vi hardt for ü sikre at du für kontakt med en rørlegger sü snart som mulig.

Nür du bruker vürt kontaktskjema, er det viktig at du gir oss sü mye informasjon som mulig om problemet ditt. Dette gjør det enklere for oss ü finne den rørleggeren som er best egnet til ü løse problemet ditt.

Kundetilfredshet er nøkkelen til vür suksess

Vi er stolte av den positive tilbakemeldingen vi für fra vüre kunder. Vür høyeste prioritet er ü sikre at du er fornøyd med tjenesten du mottar fra vüre rørleggere i Gol.

Vi vet at det er viktig for deg at jobben blir gjort riktig, og at du kan stole pü rørleggeren du bruker. Derfor jobber vi kontinuerlig med ü forbedre vür tjeneste og sørge for at vüre rørleggere møter de høyeste standardene.

Vi forstür at det ü ha et rørproblem kan vÌre stressende. Derfor gjør vi alt vi kan for ü gjøre opplevelsen sü enkel og stressfri som mulig for deg. Fra det øyeblikket du kontakter oss, til jobben er ferdig, er vi her for deg.

Visste du at vi har rørleggervakt for hele landet, men ogsü for nÌrliggende steder som Hemsedal, Geilo, Lunner og Jevnaker?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.