Logo

Finn rørlegger i Hemsedal – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er en unik tjeneste som kobler deg opp med kvalifiserte rørleggere i og rundt Hemsedal. Vi er mellomleddet som gjør det enkelt for deg ü finne den rette rørleggeren for ditt behov, uten ü mütte lete gjennom en labyrint av annonser og nettsider.

Rørlegger SOS er et kontaktpunkt mellom deg og lokale rørleggere i Hemsedal. Vi er ikke selv en rørleggerbedrift, men vi har et nettverk av dyktige og erfarne rørleggere som vi kobler deg opp mot. Du trenger kun ü kontakte oss, sü tar vi oss av resten.

Det er viktig ü velge en rørlegger som er kompetent og pülitelig. Vi vet at nür du stür overfor en akutt rørlegger situasjon, har du ikke tid til ü lete etter den beste rørleggeren. Derfor har vi sørget for at den rørleggeren vi kobler deg opp med, er den beste for jobben.

Rørlegger SOS er ikke en rørleggerbedrift – vi er din hjelpende hånd

La oss avklare en ting først; Rørlegger SOS er ikke en rørleggerbedrift. Vi er en tjeneste som kobler deg opp med rørleggere i Hemsedal og omegn. Vi sørger for at du für hjelp raskt og effektivt, uten at du trenger ü ringe rundt til en rekke forskjellige rørleggerbedrifter.

Rørlegger SOS er en tjeneste som er skreddersydd for deg som trenger rørlegger i Hemsedal. Vi tar hensyn til ditt spesifikke behov og kobler deg opp mot rørleggere som kan hjelpe deg raskt og effektivt.

Det er mange fordeler ved ü bruke Rørlegger SOS. Vi gjør det enkelt for deg ü finne en rørlegger, vi sørger for at rørleggeren er kvalifisert og har alle nødvendige godkjenninger, og vi er alltid tilgjengelig for ü hjelpe deg.

Samarbeidende rørleggere tilgjengelig for deg i Hemsedal

Vüre samarbeidspartnere er dyktige rørleggere med lang erfaring og bred kompetanse. De kan hjelpe med det meste innen rørleggertjenester, fra reparasjon av en lekkasje, til installasjon av nytt sanitÌrutstyr i Hemsedal.

Nür du kontakter Rørlegger SOS, tar vi hensyn til ditt behov og finner en rørlegger som er best egnet for jobben. Vi sørger for at du für hjelp av en rørlegger som kan utføre jobben raskt, effektivt og med høy kvalitet.

Vüre samarbeidspartnere er alltid tilgjengelige for deg. De har døgnvakt, noe som betyr at de er tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Sü uansett nür du trenger en rørlegger, er vi her for ü hjelpe deg.

Rørleggertjenester du kan stole pü

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester i Hemsedal. Enten du trenger ü reparere en lekkasje, installere nytt utstyr, eller trenger hjelp med noe annet, sü kan vüre samarbeidspartnere hjelpe.

Nür du velger ü bruke Rørlegger SOS, kan du vÌre sikker pü at du für god service. Vüre samarbeidspartnere er profesjonelle rørleggere med lang erfaring og bred kompetanse. De jobber alltid for ü gi deg den beste servicen og resultatet.

Alle vüre samarbeidspartnere har alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer. Dette betyr at du kan stole pü at de følger alle bransjestandarder og regler. Du kan vÌre trygg pü at jobben blir gjort pü en trygg og effektiv müte.

Hvordan Rørlegger SOS fungerer

Å bruke Rørlegger SOS er enkelt. Du kan enten ringe oss eller bruke kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vi vil deretter koble deg opp med en rørlegger i Hemsedal eller nærliggende område som kan hjelpe deg.

Nür du har tatt kontakt med oss, tar vi over og sørger for at alt gür glatt. Vi finner en rørlegger for deg, avtaler tidspunkt og sørger for at rørleggeren kommer til avtalt tid.

Vür CTA for deg i Hemsedal er enkel: Trenger du en rørlegger? Ring oss eller bruk kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Vi er her for ü hjelpe deg.

Vi er her for deg, alle dager, hele ĂĽret

Rørlegger SOS er alltid tilgjengelig for deg. Dette betyr at uansett nür du trenger en rørlegger i Hemsedal, sü er vi her for ü hjelpe deg.

Vi vet at rørleggerproblemer kan oppstü nür som helst, og det er derfor vi har døgnüpen service. Uansett om det er midt pü natten, i helgen, eller pü en helligdag, sü er vi bare en telefonsamtale eller et klikk unna.

Sü ikke nøl med ü ta kontakt. Uansett nür du trenger en rørlegger, er vi her for ü hjelpe deg.

La Rørlegger SOS finne den rette rørleggeren for deg i Hemsedal

Det er mange fordeler ved ü bruke Rørlegger SOS for ü finne en rørlegger i Hemsedal. Vi gjør det enkelt for deg, vi sørger for at rørleggeren er kvalifisert og pülitelig, og vi er alltid tilgjengelige.

Vi vet at det kan vÌre krevende ü finne en rørlegger. Det er mange ting ü ta hensyn til, og det kan vÌre vanskelig ü vite hvem du kan stole pü. Derfor er vi her for ü hjelpe deg.

Ikke vent. Ta kontakt med oss i dag, og la oss finne den rette rørleggeren for deg i Hemsedal.

Visste du at vi har rørleggervakt for hele landet, men ogsü for nÌrliggende steder som Gol, Geilo, Lunner og Jevnaker?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.