Logo

Finn rørlegger i Jevnaker – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en dyktig og solid rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Jevnaker?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til ü ta dine saker 24/7 üret rundt! Bare ta i bruk vür unike tjeneste i dag, sü für du hjelpen du trenger fra en hyggelig og erfaren rørlegger.

Vüre rørleggere har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS Fagmann, som sørger for at du mottar bare den beste kvaliteten og trygg utredning pü utført arbeid.

En av vüre rørleggere, rykker ut til Jevnaker fra en nÌrliggende base.

VĂĽre samarbeidspartnere dekker ogsĂĽ andre store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Jevnaker

Vi har rørleggere, som alltid er klare for det verste, og er godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Tar du i bruk vür tjeneste, vil du fü bistand fra en rørlegger, som utfører alle jobber pü en effektiv og enkel müte, da de har et nettverk til andre hündverkere.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Jevnaker?

Rørleggerne vüre rykker ut 24/üret rundt, har bred kompetanse og tilbyr rørleggertjenester til konkurransedyktige priser. Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan vüre rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü blir arbeidet utført pü en profesjonell müte.

Vüre rørleggere er klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Jevnaker har bred kompetanse

Rørleggerne vüre, som dekker Jevnaker, har lang erfaring og er kompetente nok til ü utføre selv de mest krevende jobbene. Rørleggerne vüre har fagutdannelse og godkjent fagbrev, noe som gjør at du vil motta god utførelse pü arbeidet.

Rørleggerne vüre følger ogsü alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Jevnaker har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Vüre rørleggere har rammeavtaler som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan velge ü benytte hver for seg eller samlet. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

Rørleggerne vüre, som dekker Jevnaker, kan ogsü bistü med konsulent og rüdgivningstjenester, som støtte og bistand i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg ogsü gode muligheter for bistand med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre partnere gir deg rabatterte priser pü tjenester og andre varer, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr og tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med vüre partnere, er du ikke bare sikret en solid og hyggelig partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til selve røranlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Jevnaker

Vüre rørleggere har ogsü andre tjenester som innebÌrer serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, borettslag eller sameier.

En sertifisert og profesjonell rørlegger, utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü ivareta sikkerheten, ved at mindre feil oppdages og rettes opp i, før større skader püdras.

Alt av kontroller og vedlikehold, utføres av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Jevnaker gjør det meste

De dyktige rørleggerne vüre, som rykker ut til Jevnaker, er spesialisert pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret. Rørleggerne er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür det haster! Har du behov for bistand til tjenester som ikke er akutt, blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

De dyktige rørleggerne vüre, som dekker Jevnaker, utfører diverse serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En av vüre rørleggere kan ogsü bistü med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, sü er dette noe du behøver, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre, som rykker ut til Jevnaker, har kompetansen som trengs til ü utføre enhver jobb som bare de mest erfarne og kompetente rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du trenger hjelp til eller lurer pü, ikke er nevnt i dette innholdet.

Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Du skal vÌre trygg pü at du für tak i en rørlegger uansett hvor du bor! Vi har rørleggervakt i hele landet, men ogsü i andre byer i nÌrheten som Gol, Hemsedal og Kongsberg!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.