Logo

Beste rørlegger i Jevnaker – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Er du pü utkikk etter en dyktig og solid rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Jevnaker?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til ü ta dine saker 24/7 üret rundt! Bare ta i bruk vür unike tjeneste i dag, sü für du hjelpen du trenger fra en hyggelig og erfaren rørlegger.

Vüre rørleggere har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS Fagmann, som sørger for at du mottar bare den beste kvaliteten og trygg utredning pü utført arbeid.

En av vüre rørleggere, rykker ut til Jevnaker fra en nÌrliggende base.

VĂĽre samarbeidspartnere dekker ogsĂĽ andre store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Jevnaker

Vi har rørleggere, som alltid er klare for det verste, og er godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Tar du i bruk vür tjeneste, vil du fü bistand fra en rørlegger, som utfører alle jobber pü en effektiv og enkel müte, da de har et nettverk til andre hündverkere.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Jevnaker?

Rørleggerne vüre rykker ut 24/üret rundt, har bred kompetanse og tilbyr rørleggertjenester til konkurransedyktige priser. Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan vüre rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü blir arbeidet utført pü en profesjonell müte.

Vüre rørleggere er klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Jevnaker har bred kompetanse

Rørleggerne vüre, som dekker Jevnaker, har lang erfaring og er kompetente nok til ü utføre selv de mest krevende jobbene. Rørleggerne vüre har fagutdannelse og godkjent fagbrev, noe som gjør at du vil motta god utførelse pü arbeidet.

Rørleggerne vüre følger ogsü alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Jevnaker har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Vüre rørleggere har rammeavtaler som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan velge ü benytte hver for seg eller samlet. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere hjelpe deg med dette!

Rørleggerne vüre, som dekker Jevnaker, kan ogsü bistü med konsulent og rüdgivningstjenester, som støtte og bistand i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget. En rammeavtale gir deg ogsü gode muligheter for bistand med hündtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre partnere gir deg rabatterte priser pü tjenester og andre varer, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr og tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med vüre partnere, er du ikke bare sikret en solid og hyggelig partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til selve røranlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Jevnaker

Vüre rørleggere har ogsü andre tjenester som innebÌrer serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel bedrifter, borettslag eller sameier.

En sertifisert og profesjonell rørlegger, utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü ivareta sikkerheten, ved at mindre feil oppdages og rettes opp i, før større skader püdras.

Alt av kontroller og vedlikehold, utføres av en sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Jevnaker gjør det meste

De dyktige rørleggerne vüre, som rykker ut til Jevnaker, er spesialisert pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret. Rørleggerne er alltid klare til ü rykke ut, noe de gjør nür det haster! Har du behov for bistand til tjenester som ikke er akutt, blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

De dyktige rørleggerne vüre, som dekker Jevnaker, utfører diverse serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En av vüre rørleggere kan ogsü bistü med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, sü er dette noe du behøver, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre, som rykker ut til Jevnaker, har kompetansen som trengs til ü utføre enhver jobb som bare de mest erfarne og kompetente rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du trenger hjelp til eller lurer pü, ikke er nevnt i dette innholdet.

Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Vüre rørleggere dekker ogsü Lunner.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet