Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.


Til avtalt tid og pris

Spør gjerne om pristilbud over telefon, så gir vi gjerne et godt estimat


Kompetanse

Alle våre rørleggere har fagbrev og kompetansen til å utføre jobben skikkelig.


Du er vårt fokus

Vår hovedprioritet er å gjøre deg som vår kunde fornøyd.

Rørlegger i St Hanshaugen – Utfører Rørlegger-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Er du på utkikk etter en dyktig og solid rørlegger, som utfører alle rørleggeroppdrag i St Hanshaugen? 

Da har du kommet til rett sted! 

Vi har mange rørleggere som alltid er klare for dine oppdrag i St Hanshaugen! Bare ta i bruk vår tjeneste, så får du snakket med en hyggelig rørlegger, som gjør alt for å hjelpe deg med dine problemer. 

Våre rørleggere har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, så du er alltid sikret en god kvalitet på utført arbeid. 

En rørlegger som ligger på ryggen og jobber under en vask, få hjelp med din vask i St Hanshaugen og hele Oslo

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til St Hanshaugen fra en nærliggende base. 

Våre rørleggere kan også hjelpe deg i andre store deler av Norge.

Tjenester som rørlegger utfører i St Hanshaugen

Rørleggerne våre som dekker St Hanshaugener alltid forberedte på det verste, og er godt utrustet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. 

Våre rørleggere har også et stort nettverk til andre håndverkere, som gjør det enkelt å få utført enhver jobb. 

Våre rørleggere som dekker St Hanshaugen kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

  • Vannsjekk
  • Akutt rørleggerhjelp
  • Rørlegger-døgnvakt 
  • Rørlegger helligdag vakt 
  • Rørlegger helgearbeid 
  • Rehabilitering og modernisering av bad
  • Komplett røropplegg
  • Rørrehabilitering

Hvorfor velge våre rørleggere når du trenger hjelp i St Hanshaugen?

Oslo våpenskjold, våre rørleggere bistår med VVS-tjenester i hele Oslo, rørleggervakt 24/7 Oslo

Rørleggerne våre som rykker ut til St Hanshaugen har konkurransedyktige priser, muligheten til å rykke ut 24/7 året rundt og bred kompetanse. Dersom det kreves ekstra kompetanse, kan våre rørleggere drive med prosjektledelsen, så blir alle jobber utført på en trygg og effektiv måte. Med andre ord, så er våre rørleggere alltid klare til å takle enhver jobb!

Våre rørleggere som dekker St Hanshaugen har bred kompetanse

Ingen jobber er for krevende for våre erfarne og kompetente rørleggere! Våre rørleggere som rykker ut til St Hanshaugen har godkjent fagbrev, og kurses regelmessig på de nyeste normer, så du vil alltid få bare den beste hjelpen.

Rørleggerne følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere har rammeavtale som som sikrer bedre priser i St Hanshaugen

Med en rammeavtale vil du få en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av ettersyn på rør og VVS-utstyr, kan våre rørleggere hjelpe deg med dette!

Rørleggerne våre som dekker St Hanshaugen kan også bistå med rådgiving og konsulenttjenester, hvor du vil få hjelp med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Trenger du bistand med koordinering og håndtering av skader saker, kan du få dette gjennom en rammeavtaler. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Med en rammeavtale vil du få en rekke gode fordeler og andre goder. Du vil få rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, er du sikret en solid og profesjonell partner som ikke bare blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner VVS-anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport i St Hanshaugen fra vår rørlegger

Våre rørleggere har tjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor du vil få bistand med ettersyn og service, samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp. 

Det blir utført kontroller på røranlegget, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras. Alle kontroller og vedlikehold blir utført av en erfaren og sertifisert rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere gjør det meste i St Hanshaugen

Rørleggerne våre som dekker St Hanshaugen har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, er alltid klare til å rykke ut, og det gjør de når det haster!

Andre tjenester og oppdrag som ikke er akutt, blir håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger vi samarbeider med tar seg av hele prosessen. 

våre rørleggere som dekker St Hanshaugen utfører også serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

er det behov for bistand til utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, vil våre rørleggere kunne hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne våre som dekker St Hanshaugen har muligheten og kompetansen som skal til for å utføre enhver jobb, som bare de beste rørleggerne kan utføre. Det kan bare hende at det du lurer på ikke er nevnt i innholdet. 

Derfor anbefaler vi deg å ta i bruk vår tjeneste i dag, så kan du ta deg en uforpliktet tjeneste med en hyggelig rørlegger, i dag!

Få også rørleggerhjelp i Holmenkollen, Ullern og Vestre Aker.

Kategorier:

Publisert 03/11/2020 kl. 10:39