Prisliste Pris INKL MVA.
Rørlegger pr time Time Virkedager mellom kl 08:00–16:00 1'312,50
Servicebil Stk Pr. oppdrag/dag i Oslo 981,25
Bompassering Stk Pr. oppdrag 0
Verksteds/forbruksmateriell Stk 250
Arbeid rørlegger 50% utover ordinær arbeidstid Time Kl 16:00–21:00 1'968,75
Arbeid rørlegger 100% utover ordinær arbeidstid Time Kl 21:00–08:00 + Lørdag/Søndag 2'296,87
Rørlegger pr time ved montering av utstyr/materiell levert av kunde Time Virkedager mellom kl. 08.00–16:00 1'562,50
Utrykning rørlegger i Oslo Stk Inntil 1 time på stedet mellom 16:00–08.00 + Lørdag/Søndag 4'800
Utrykning utover 1 time på stedet Time Pris pr påbegynte time 2'296,87
Utrykning helligdager rørlegger i Oslo Stk Inntil en time på stedet 5'731,25
Tillegg for utrykning på dagtid Stk Virkedager mellom kl 08.00–16.00 5'731,25
Tillegg for utrykning utenfor bygrensen (Oslo) Stk Pr. oppdrag 2'296,87
Åpning av grossist Stk Ved henting av materiell mellom kl 16.00–08.00 + Lørdag/Søndag og helligdager 4'550
NB! Vær obs på at prisene kan ha endret seg siden denne ble lagt ut. For sikkerhets skyld bør du spørre rørleggeren om prisen på telefon.
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Røa – Få bistand med alle Rørlegger-tjenester i Røa – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Trenger du bistand fra en profesjonell og dyktig rørlegger, som utfører alle sine oppdrag med et øye for kvalitet, i Røa? 

Da har du kommet til rett sted!

Vi har en rekke med godkjente og erfarne rørleggere, som alltid er klare for dine oppdrag! De sørger for å utføre alle sine oppdrag med et øye for kvalitet og presisjon. Rørleggerne er klare for dine oppdrag 24/7, alle dager i året, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste. 

Alle våre rørleggere har godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!

En rørlegger som sitter på huk og jobber på et kjøkken.

En rørlegger som holder til i en nærliggende base, rykker ut til Røa umiddelbart, og hurtig. 

Tjenester som våre rørleggere utfører i Røa

Våre rørleggere er godt utrustet til å utføre selv de mest krevende jobbene, og er alltid forberedte på det verste. Tar du i bruk vår tjeneste, kan du være sikker på å motta en profesjonell hjelp, som du blir fornøyd med. 

Rørleggerne vi samarbeider med, har også et nettverk til andre håndverkere, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb utført på en enkel og solid måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørlegger helgearbeid
 • Rørlegger-døgnvakt
 • Rørlegger helligdag vakt
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Røa?

Oslo våpenskjold, våre rørleggere bistår med VVS-tjenester i hele Oslo, rørleggervakt 24/7 Oslo

Rørleggerne vi samarbeider med, er alltid klare til oppdrag, rykker ut 24 timer i døgnet, året rundt, tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser og har kompetansen som trengs for å utføre enhver jobb. 

Har du planer om et litt større prosjekt som krever ekstra kompetanse, kan våre rørleggere bistå med prosjektledelsen, så blir jobben som er involvert utført på en ordentlig måte, som sørger for et produkt som er basert på kvalitet. Våre rørleggere er alltid klare for dine oppdrag!

Våre rørleggere store deler av Norge

Du trenger heller ikke å bo i Røa, da våre rørleggere også utfører rørleggertjenester i store deler av Norge. Bare ta i bruk vår tjeneste, så får du umiddelbar kontakt med en rørlegger, som er klar for å hjelpe deg. 

Våre rørleggere som rykker ut til Røa har bred kompetanse

Våre rørleggere, som dekker og rykker ut til Røa, har også kompetansen og erfaringen som er nødvendig for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Alle våre rørleggere har også godkjent fagbrev og fagutdannelse. De følger også alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere i Røa har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Samarbeidspartnerne våre har en rammeavtale, som gir deg gode tilbud om tilleggstjenester. Tjenestene kan velges å bli tatt i bruk hver for seg eller samlet. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av ettersyn og service på rør og annet VVS-utstyr, kan alle våre erfarne rørleggere hjelpe deg! 

Rørleggerne kan også bistå med andre tjenester, som konsulent og rådgivningstjenester, hvor en rørlegger vil bistå i forbindelse med planlegging og prosjektering av rehabilitering av bad og kjøkken, rørservice eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, er dette også noe våre rørleggere vil hjelpe deg med.

Med en rammeavtale, vil du også ha gode muligheter for koordinering og håndtering av skadesaker. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalen med våre partnere gir deg en rekke goder, som rabatterte priser på tjenester og andre varer, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag og årlige inspeksjoner av rør og VVS-utstyr. Du vil også få tilgang til et bredt og stort nettverk av underleverandører og partnere. 

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til selve anlegget og rutinene i bygget, noe som gjør fremtidige oppdrag hurtigere. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Røa

Samarbeidspartnere våre sine rørleggertjenester innebærer også service- og rammeavtaler, hvor en rørlegger vil bistå med ettersyn og service på VVS-anlegget. En rørlegger rykker ut og utfører en rekke kontroller på røranlegget, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras. 

Våre rørleggere i Røa gjør det meste 

Våre rørleggere har spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og rykker ut, når det haster! De utfører også ordinære rørleggeroppdrag, men trenger du bistand til et problem som ikke er akutt, vil saken bli behandlet av en rørlegger etter avtalt til med deg som kunde. 

våre rørleggere utfører en rekke serviceoppdrag for kunder over hele Norge. Disse tjenestene som blir utført, er for eksempel reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De utfører også andre serviceoppdrag, som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, så har du behov for bistand til noe av dette, hjelper våre rørleggere deg, alltid!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Alle våre rørleggere er usedvanlig dyktige, og gjør alltid det de kan for å utføre alle jobber på bare den beste måten. De har også kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre selv de mest krevende jobbene, så du trenger ikke å bekymre deg, dersom du tar i bruk vår tjeneste. 

Det kan hende at det du lurer på eller trenger bistand til ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk tjenesten vår, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig og dyktig rørlegger, i dag! 

Rørleggerne våre dekker også nærområder som, Oslo, Sagene og Alna.