Logo

Finn rørlegger i Frogner – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en dyktig rørlegger, som jobber hardt og utfører alle rørleggertjenester i Frogner?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare til ü hjelpe deg med dine VVS-relaterte problemer, og det gjør de med et øye for kvalitet og presisjon! Rørleggerne vüre er klare til ü ta dine saker 24 timer i døgnet, alle dager i üret.

Rørleggerne vüre har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, sü er du alltid sikret bare den beste hjelpen, ved oppdrag.

En rørlegger som oppholder seg lokalt i Oslo, rykker ut til Frogner fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Frogner

Alle vüre rørleggere er dyktige, klare for det verste og er meget godt utrustet til ü utføre enhver jobb, selv de mest krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du velger ü ta i bruk vür tjeneste!

Oppdragene vüre rørleggere utfører, blir alltid gjort pü en effektiv og profesjonell müte. I tillegg til dette, sü har ogsü vüre rørleggere et stort nettverk til andre hündverkere, sü alle jobber kan bli utført pü en enkel müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Frogner?

De dyktige og erfarne rørleggerne vüre tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser, og har kompetansen som trengs til ü utføre enhver jobb, selv hvor krevende de er. Derfor tar du ikke feil, dersom du velger ü ta i bruk vür effektive tjeneste!

Om du har et prosjekt som krever ekstra kompetanse, sü kan vüre erfarne rørleggere stille med prosjektledelsen, sü kan du lene deg tilbake og slappe av. Arbeidet som er involvert blir da utført pü en profesjonell müte, som sørger for et ferdig produkt som du blir fornøyd med!

Vüre rørleggere er klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere dekker ogsü resten av Oslo og store deler av Norge

Du trenger ikke ü bo i Frogner for mü ta i bruk vür tjeneste. Vüre rørleggere dekker ogsü resten av Oslo, og kjenner alle veiene som sin egen lomme, sü de kommer seg fort frem. Uansett om du bor pü Sagene, Vülerenga eller Røa rykker vüre rørleggere til deg!

I tillegg til ü dekke hele Oslo, vil vüre rørleggere ogsü kunne bistü med problemer i store deler av Norge.

Vüre rørleggere som rykker ut til Frogner har bred kompetanse

Vüre rørleggere har lang erfaring og kompetansen som kreves for selv de mest krevende og vanskelige jobbene. De utfører alt med bare den høyeste kvalitet!

De har ogsü selvsagt godkjent fagbrev og fagutdannelse, noe som gjøre at du er sikret bare den beste hjelpen. De blir ogsü jevnlig kurset pü de nyeste normer, og følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Frogner har rammeavtale som som sikrer bedre priser

En rammeavtale gir deg tilbud om en rekke tjenester. Disse tjenestene kan velges ü benytte hver for seg eller samlet. Har du ønsker om garantert responstid eller andre avtaler i form av ettersyn pü rør og annet VVS-utstyr, kan vüre dyktige og sertifiserte rørleggere hjelpe deg!

Ønsker du bistand med rüdgiving og konsulenttjenester, hvor en rørlegger vil gi deg støtte i forbindelse med planlegging og prosjektering av rørservice, rehabilitering av kjøkken og bad eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, vil vüre rørleggere kunne hjelpe deg med dette. En rammeavtale gir deg ogsü muligheter for koordinering og hündtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Inngür du i en rammeavtale med vüre rørleggere, vil du motta varer og andre tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Velger du ĂĽ inngĂĽ i en rammeavtale med vĂĽre partnere, er du ikke bare sikret en solid partner, som blir et fast kontaktpunkt ĂĽ forholde seg til, men som ogsĂĽ kjenner til VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Frogner

Samarbeidspartnerne vüre har rørleggertjenester som innebÌrer ramme- og serviceavtaler, hvor du vil motta service og ettersyn pü VVS-anlegget ditt. En dyktig og sertifisert rørlegger rykker ut og utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras. Alle kontroller og utførelse av vedlikehold, utføres av en erfaren rørlegger, som forholder seg til gjeldende normer.

Vüre rørleggere i Frogner gjør det meste

Rørleggerne vüre er dyktige, og har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret. De utfører ogsü ordinÌre rørleggeroppdrag, men har du behov for bistand til et problem som ikke er akutt, blir dette hündtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

De dyktige og solide rørleggerne vi samarbeider med, utfører oppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for noe annet som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre rørleggere ogsü hjelpe deg med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre som dekker Frogner, har erfaringen og kompetansen som trengs for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Tar du i bruk vür tjeneste, er du sikret ü motta hjelpen du trenger. Det kan hende at det du lurer pü eller trenger hjelp med, ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.