Logo

Finn rørlegger i Aker Brygge – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en dyktig rørlegger som utfører alle rørleggeroppdrag i Aker Brygge?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange dyktige og sertifiserte rørleggere, som alltid er klare for dine oppdrag. Tar du i bruk vür tjeneste, vil du fü bistand fra en rørlegger som alltid utfører alle tjenester med et øye for kvalitet og presisjon!

Rørleggerne vüre har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sikrer deg bare den beste hjelpen!

En dyktig rørlegger rykker ut til Aker Brygge fra en nÌrliggende base.

Vüre rørleggere dekker ogsü store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Aker Brygge

Vüre dyktige rørleggere er alltid klare for det verste, og er ogsü godt utrustet for ü utføre selv de mest krevende jobbene, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür unike tjeneste!

Alle vüre rørleggere jobber hardt og strekker seg langt for ü opprettholde bare den høyeste kvalitet pü arbeidet som blir utført. De har ogsü et bredt nettverk til andre hündverkere, som gjør at enhver jobb kan bli utført pü en enkel müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Aker Brygge?

Alle vüre rørleggere er dyktige og solide, rykker ut 24/7 üret rundt, tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser og har kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb. Velger du derfor ü ta i bruk vür tjeneste, har du gjort det riktige valget!

Behøver du ekstra kompetanse ved arbeidet som er involvert i et større prosjekt? Da kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg! Da blir arbeidet utført pü en ansvarsfull og trygg müte, som fører til et arbeid som du som kunde blir fornøyd med.

Med andre ord sü er alle vüre rørleggere klare for alle oppdrag!

Vüre rørleggere som rykker ut til Aker Brygge har bred kompetanse

Alle vüre rørleggere, som dekker Aker Brygge, har erfaring og kompetansen som trengs til ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, og de utfører de alltid med den høyeste kvalitet.

Alle vüre rørleggere har ogsü godkjent fagbrev, og kurses jevnlig pü de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne vüre som rykker ut til Aker Brygge, følger alle sertifiseringskrav og retningslinjene for hündverkertjenesteloven.

Rørleggerne vüre bistür ogsü med problemer i resten av Oslo og tilbyr rørleggervakt for store deler av Norge

Vüre rørleggere tilbyr en fantastisk rørleggervakt, som dekker store deler av Norge, noe som sørger for at du vil motta hjelpen du trenger, alltid!

Bor du i Oslo, men utenfor Aker Brygge? Du kan fortsatt ta i bruk vür tjeneste, da vüre rørleggere ogsü dekker resten av hele Oslo!

Vüre Rørleggere i Aker Brygge har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Samarbeidspartnerne vüre har rammeavtaler som sikrer deg tilbud om en rekke tilleggstjenester. Tjenestene kan bli benyttet samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler, i form av periodisk ettersyn pü VVS-utstyr og rør, kan vüre profesjonelle rørleggere bistü med dette.

Har du behov for bistand med konsulent og rüdgivningstjenester, hvor du vil motta støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette ogsü noe vüre rørleggere vil hjelpe deg med.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for koordinering og hĂĽndtering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre rørleggere, kommer med flere goder og andre fordeler for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale med vüre partnere, vil du motta varer og andre tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr. Du vil ogsü fü en unik tilgang til et bredt spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med rørleggerne vüre som dekker Aker Brygge, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som ikke bare blir et fast kontaktpunkt ü forholde seg til, men som ogsü kjenner til anlegget og selve rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Aker Brygge

Samarbeidspartnerne vüre sine rørleggertjenester innebÌrer ogsü ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü VVS-anlegg. En sertifisert rørlegger utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü lokalisere og fikse opp i mindre feil, før større skader püdras.

Vüre rørleggere i Aker Brygge gjør det meste

Alle vüre rørleggere har spesialisert seg pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, og de rykker ut nür det haster! De utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag, men har du bistand til et problem som ikke haster, blir saken hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere rykker ut og tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

De dyktige rørleggerne vi samarbeider med, utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Har du behov for andre serviceoppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, er vüre dyktige rørleggere alltid pü plass for ü hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Vüre rørleggere, som dekker Aker Brygge, har kompetansen og erfaringen som trengs for ü utføre enhver jobb som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du lurer pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü für du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Vüre samarbeidspartnere dekker ogsü Frogner, Grefsen og Stovner. Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.