Logo

Finn rørlegger i Oslo sentrum – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er en dedikert plattform som kobler deg direkte med dyktige rørleggere i Oslo sentrum. Vi samarbeider med kvalifiserte rørlegger-partnere som kan hjelpe med alt fra reparasjoner til større installasjoner.

Vüre rørlegger-partnere i Oslo sentrum tilbyr et bredt spekter av tjenester. Enten du har en tett vask, et toalett som lekker, eller en komplisert installasjon pü gang, har vi noen for deg. Vürt mül er ü gjøre det enkelt for deg ü finne hjelp til ditt rørleggerbehov.

Nür du stür overfor et rørleggerproblem, forstür vi at du trenger hjelp med Ên gang. Derfor setter vi deg raskt i kontakt med en rørlegger i ditt nÌromrüde. Pü denne müten blir problemet ditt løst sü raskt som mulig.

Rask, effektiv og pülitelig service fra vüre rørleggere i Oslo sentrum

I Rørlegger SOS verdsetter vi rask, effektiv og pülitelig service. Vi vet at nür et rørleggerproblem oppstür, teller hver eneste minutt. Derfor jobber vi hardt for ü knytte deg til en rørlegger som kan hjelpe deg umiddelbart.

Vi har mange historier fra kunder som har opplevd situasjoner der rask respons har vÌrt avgjørende. Enten det er en lekkasje som oversvømmer huset eller en varmtvannsbereder som har stoppet midt i en kald vinter, har vüre rørleggere vÌrt der for ü redde dagen.

Vüre rørleggere i Oslo sentrum er pülitelige og jobber hardt for ü tilfredsstille kundene sine. Alle vüre partnere er nøye utvalgt, og vi sjekker alltid at de har nødvendige godkjenninger og kvalifikasjoner.

24/7 rørleggerhjelp i Oslo sentrum

Vi vet at rørleggerproblemer ikke alltid oppstür innenfor vanlig arbeidstid. Derfor tilbyr vüre rørleggere i Oslo sentrum 24/7 service, slik at du für hjelp nür du trenger det.

Det er en stor trygghet ü vite at hjelpen er bare en telefonsamtale unna, uansett nür pü døgnet du mütte trenge den. Vüre rørleggerpartnere er fleksible og forstür at noen problemer rett og slett ikke kan vente.

For ü komme i kontakt med en rørlegger i Oslo sentrum, trenger du bare ü ringe oss, eller fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Vi sørger for at en rørlegger tar kontakt med deg sü snart som mulig.

Omfattende rørleggertjenester i hjertet av Oslo

Vüre rørleggere i Oslo sentrum tilbyr en rekke tjenester for ü dekke dine behov. Enten du trenger assistanse med installasjon, reparasjon, vedlikehold eller inspeksjon, har vi en rørlegger for deg.

Uansett om du trenger hjelp med en mindre oppgave som ü bytte en pakning, eller en større jobb som ü installere et helt nytt bad, er vüre rørleggere klare til ü hjelpe. De har bred erfaring og kan hündtere en rekke forskjellige oppgaver.

Hos Rørlegger SOS kan du vÌre trygg pü at du für kvalitetstjenester. Vi legger vekt pü ü gi kundene vüre best mulig opplevelse, og jobber kontinuerlig med ü forbedre vüre tjenester.

Vüre rørleggerpartnere: Kvalifisert og sertifisert for din trygghet

Vi i Rørlegger SOS legger stor vekt pü ü samarbeide med rørleggere som leverer arbeid av høy kvalitet. Derfor krever vi at alle vüre partnere er kvalifiserte og sertifiserte.

Sertifiseringer og godkjenninger er viktige indikasjoner pü at en rørlegger har den nødvendige kompetansen og kunnskapen til ü utføre jobben. Det gir ogsü en ekstra trygghet for deg som kunde.

Du kan vÌre trygg pü at alle vüre rørleggerpartnere har de nødvendige godkjenningene og kvalifikasjonene. Vi gjør en grundig sjekk før vi inngür et samarbeid, slik at du kan føle deg trygg nür du bruker vüre tjenester.

Trenger du en rørlegger i Oslo sentrum? Kontakt oss nü!

Er du pü jakt etter en rørlegger i Oslo sentrum? Da har du kommet til rett sted! Vi hos Rørlegger SOS er klare til ü hjelpe deg med ditt rørleggerbehov.

Du kan enkelt kontakte oss via telefon, eller ved ü fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Da vil vi sørge for at en av vüre rørleggerpartnere tar kontakt med deg sü fort som mulig.

Etter at du har tatt kontakt, vil en av vüre partnere kartlegge situasjonen og komme opp med en løsning. Du kan vÌre trygg pü at du vil motta en effektiv og profesjonell tjeneste.

Forpliktet til ü betjene Oslo sentrum med førsteklasses rørleggertjenester

Vi i Rørlegger SOS er forpliktet til ü betjene Oslo sentrum med førsteklasses rørleggertjenester. Vi vet at hver kunde har unike behov, og vi jobber hardt for ü sikre at disse behovene blir møtt.

Vi søker kontinuerlig etter müter ü forbedre og utvide vüre tjenester pü. Vi setter stor pris pü tilbakemeldingene vi für fra kundene vüre, da dette hjelper oss med ü utvikle oss.

Trenger du en rørlegger i Oslo sentrum? Ikke nøl med ü kontakte oss! Vi stür klare til ü hjelpe deg med ditt rørleggerbehov.

Har du behov for en rørlegger pü Torshov, Bislett eller Korsvoll vil du alltid motta hjelp fra vüre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.