Logo

Finn rørlegger i Oslo sentrum – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er en dedikert plattform som kobler deg direkte med dyktige rørleggere i Oslo sentrum. Vi samarbeider med kvalifiserte rørlegger-partnere som kan hjelpe med alt fra reparasjoner til større installasjoner.

Vüre rørlegger-partnere i Oslo sentrum tilbyr et bredt spekter av tjenester. Enten du har en tett vask, et toalett som lekker, eller en komplisert installasjon pü gang, har vi noen for deg. Vürt mül er ü gjøre det enkelt for deg ü finne hjelp til ditt rørleggerbehov.

Nür du stür overfor et rørleggerproblem, forstür vi at du trenger hjelp med Ên gang. Derfor setter vi deg raskt i kontakt med en rørlegger i ditt nÌromrüde. Pü denne müten blir problemet ditt løst sü raskt som mulig.

Rask, effektiv og pülitelig service fra vüre rørleggere i Oslo sentrum

I Rørlegger SOS verdsetter vi rask, effektiv og pülitelig service. Vi vet at nür et rørleggerproblem oppstür, teller hver eneste minutt. Derfor jobber vi hardt for ü knytte deg til en rørlegger som kan hjelpe deg umiddelbart.

Vi har mange historier fra kunder som har opplevd situasjoner der rask respons har vÌrt avgjørende. Enten det er en lekkasje som oversvømmer huset eller en varmtvannsbereder som har stoppet midt i en kald vinter, har vüre rørleggere vÌrt der for ü redde dagen.

Vüre rørleggere i Oslo sentrum er pülitelige og jobber hardt for ü tilfredsstille kundene sine. Alle vüre partnere er nøye utvalgt, og vi sjekker alltid at de har nødvendige godkjenninger og kvalifikasjoner.

24/7 rørleggerhjelp i Oslo sentrum

Vi vet at rørleggerproblemer ikke alltid oppstür innenfor vanlig arbeidstid. Derfor tilbyr vüre rørleggere i Oslo sentrum 24/7 service, slik at du für hjelp nür du trenger det.

Det er en stor trygghet ü vite at hjelpen er bare en telefonsamtale unna, uansett nür pü døgnet du mütte trenge den. Vüre rørleggerpartnere er fleksible og forstür at noen problemer rett og slett ikke kan vente.

For ü komme i kontakt med en rørlegger i Oslo sentrum, trenger du bare ü ringe oss, eller fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Vi sørger for at en rørlegger tar kontakt med deg sü snart som mulig.

Omfattende rørleggertjenester i hjertet av Oslo

Vüre rørleggere i Oslo sentrum tilbyr en rekke tjenester for ü dekke dine behov. Enten du trenger assistanse med installasjon, reparasjon, vedlikehold eller inspeksjon, har vi en rørlegger for deg.

Uansett om du trenger hjelp med en mindre oppgave som ü bytte en pakning, eller en større jobb som ü installere et helt nytt bad, er vüre rørleggere klare til ü hjelpe. De har bred erfaring og kan hündtere en rekke forskjellige oppgaver.

Hos Rørlegger SOS kan du vÌre trygg pü at du für kvalitetstjenester. Vi legger vekt pü ü gi kundene vüre best mulig opplevelse, og jobber kontinuerlig med ü forbedre vüre tjenester.

Vüre rørleggerpartnere: Kvalifisert og sertifisert for din trygghet

Vi i Rørlegger SOS legger stor vekt pü ü samarbeide med rørleggere som leverer arbeid av høy kvalitet. Derfor krever vi at alle vüre partnere er kvalifiserte og sertifiserte.

Sertifiseringer og godkjenninger er viktige indikasjoner pü at en rørlegger har den nødvendige kompetansen og kunnskapen til ü utføre jobben. Det gir ogsü en ekstra trygghet for deg som kunde.

Du kan vÌre trygg pü at alle vüre rørleggerpartnere har de nødvendige godkjenningene og kvalifikasjonene. Vi gjør en grundig sjekk før vi inngür et samarbeid, slik at du kan føle deg trygg nür du bruker vüre tjenester.

Trenger du en rørlegger i Oslo sentrum? Kontakt oss nü!

Er du pü jakt etter en rørlegger i Oslo sentrum? Da har du kommet til rett sted! Vi hos Rørlegger SOS er klare til ü hjelpe deg med ditt rørleggerbehov.

Du kan enkelt kontakte oss via telefon, eller ved ü fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Da vil vi sørge for at en av vüre rørleggerpartnere tar kontakt med deg sü fort som mulig.

Etter at du har tatt kontakt, vil en av vüre partnere kartlegge situasjonen og komme opp med en løsning. Du kan vÌre trygg pü at du vil motta en effektiv og profesjonell tjeneste.

Forpliktet til ü betjene Oslo sentrum med førsteklasses rørleggertjenester

Vi i Rørlegger SOS er forpliktet til ü betjene Oslo sentrum med førsteklasses rørleggertjenester. Vi vet at hver kunde har unike behov, og vi jobber hardt for ü sikre at disse behovene blir møtt.

Vi søker kontinuerlig etter müter ü forbedre og utvide vüre tjenester pü. Vi setter stor pris pü tilbakemeldingene vi für fra kundene vüre, da dette hjelper oss med ü utvikle oss.

Trenger du en rørlegger i Oslo sentrum? Ikke nøl med ü kontakte oss! Vi stür klare til ü hjelpe deg med ditt rørleggerbehov.

Har du behov for en rørlegger pü Torshov, Bislett eller Korsvoll vil du alltid motta hjelp fra vüre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.