Logo

Finn rørlegger i Kvadraturen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS – din pålitelige vei til å finne en rørlegger i Kvadraturen. Vi er ikke selv rørleggere, men vi har gjort det til vår oppgave å sette deg i kontakt med profesjonelle og pålitelige rørleggere i ditt lokale område. Det er enkelt å bruke vår tjeneste. Du tar kontakt via telefon eller kontaktskjemaet på nettsiden vår, og vi kobler deg opp mot en rørlegger i nærheten som passer dine behov.

Nür det kommer til ü velge vüre samarbeidspartnere, tar vi jobben vür veldig seriøst. Vi sørger for at hver eneste rørlegger vi formidler er kvalifisert, erfaren og klar til ü gi deg den hjelpen du trenger. Selv om rørleggeren kanskje ikke har base i Kvadraturen, er de villige til ü ta oppdrag herfra.

Finn en rørlegger i Kvadraturen gjennom Rørlegger SOS

Rørlegger SOS fungerer som en formidlingstjeneste for rørleggertjenester. Vi gjør det enkelt for deg ü finne en rørlegger i Kvadraturen. Alt du trenger ü gjøre er ü ta kontakt, og vi vil koble deg opp mot en passende rørlegger i ditt omrüde. Ingen behov for ü søke rundt og sammenligne priser, vi gjør jobben for deg.

Vi har lagt stor vekt pü ü gjøre prosessen sü rask og enkel som mulig. Etter at du har tatt kontakt, vil vi raskt finne en rørlegger som kan ta oppdraget.

Vüre samarbeidspartnere tilbyr en rekke rørleggertjenester i Kvadraturen

Uansett hva slags rørleggerarbeid du trenger ü fü utført, kan vüre samarbeidspartnere hjelpe deg. Enten du trenger hjelp til ü fikse et tett avløp, installere nye rør eller noe helt annet, har vi en rørlegger som kan gjøre jobben.

En av de største fordelene med ü bruke Rørlegger SOS er bredden av tjenester som tilbys. Enten du trenger rørleggerhjelp til et stort eller lite problem, kan vi formidle en rørlegger som kan hjelpe.

Rørleggervakt 24/7 – Vi er her for deg når du trenger oss mest

Det er aldri et godt tidspunkt for rørleggerproblemer ü oppstü. Det er derfor vüre samarbeidspartnere tilbyr rørleggervakt i Kvadraturen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Uansett nür du trenger hjelp, kan vi formidle en rørlegger som kan komme til unnsetning.

Dette betyr at hvis du oppdager et problem som krever umiddelbar oppmerksomhet, selv midt pü natten, kan vi raskt sette deg i kontakt med en rørlegger som kan komme og løse problemet.

Profesjonalitet og sikkerhet – Våre partnere har alle godkjenninger i orden

Å bruke en rørlegger med nødvendige godkjenninger og sertifikasjoner er viktig for å sikre at arbeidet utføres korrekt og sikkert. Derfor har vi sørget for at alle våre rørleggerpartnere har de nødvendige godkjenningene i orden.

Disse godkjenningene er bevis pü rørleggernes faglige kunnskap og kompetanse. De sikrer at rørleggeren kan levere et høyt nivü av service og utføre jobben pü en sikker og effektiv müte.

Ta kontakt med oss i dag for rask og effektiv rørleggertjeneste i Kvadraturen

Ikke vent med ü ta kontakt hvis du trenger hjelp fra en rørlegger i Kvadraturen. Enten du trenger hjelp umiddelbart, eller ønsker ü planlegge et større rørleggerarbeid, er vi klare til ü hjelpe og koble deg opp mot en passende rørlegger.

Med Rørlegger SOS er prosessen for ü finne en rørlegger i Kvadraturen rask og enkel. Vi tar oss av alt det vanskelige, slik at du kan fokusere pü det som virkelig betyr noe.

Kundernes fornøyde stemmer – Hør fra de som har brukt vår formidlingstjeneste

Vi har hjulpet mange fornøyde kunder med ü finne en rørlegger i Kvadraturen. Her er noen av de positive tilbakemeldingene vi har fütt. Dette er bare et utvalg av de mange fornøyde kundene vi har hjulpet.

Vi hüper at disse historiene vil gi deg tillit til at du ogsü kan finne en rørlegger i Kvadraturen gjennom oss. Ta kontakt i dag for ü oppleve vür høye nivü av service selv.

Har du behov for en rørlegger pü Majorstuen, Bislett eller Oslo sentrum vil du alltid motta hjelp fra vüre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.