Logo

Finn rørlegger i Kvadraturen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS – din pålitelige vei til å finne en rørlegger i Kvadraturen. Vi er ikke selv rørleggere, men vi har gjort det til vår oppgave å sette deg i kontakt med profesjonelle og pålitelige rørleggere i ditt lokale område. Det er enkelt å bruke vår tjeneste. Du tar kontakt via telefon eller kontaktskjemaet på nettsiden vår, og vi kobler deg opp mot en rørlegger i nærheten som passer dine behov.

Nür det kommer til ü velge vüre samarbeidspartnere, tar vi jobben vür veldig seriøst. Vi sørger for at hver eneste rørlegger vi formidler er kvalifisert, erfaren og klar til ü gi deg den hjelpen du trenger. Selv om rørleggeren kanskje ikke har base i Kvadraturen, er de villige til ü ta oppdrag herfra.

Finn en rørlegger i Kvadraturen gjennom Rørlegger SOS

Rørlegger SOS fungerer som en formidlingstjeneste for rørleggertjenester. Vi gjør det enkelt for deg ü finne en rørlegger i Kvadraturen. Alt du trenger ü gjøre er ü ta kontakt, og vi vil koble deg opp mot en passende rørlegger i ditt omrüde. Ingen behov for ü søke rundt og sammenligne priser, vi gjør jobben for deg.

Vi har lagt stor vekt pü ü gjøre prosessen sü rask og enkel som mulig. Etter at du har tatt kontakt, vil vi raskt finne en rørlegger som kan ta oppdraget.

Vüre samarbeidspartnere tilbyr en rekke rørleggertjenester i Kvadraturen

Uansett hva slags rørleggerarbeid du trenger ü fü utført, kan vüre samarbeidspartnere hjelpe deg. Enten du trenger hjelp til ü fikse et tett avløp, installere nye rør eller noe helt annet, har vi en rørlegger som kan gjøre jobben.

En av de største fordelene med ü bruke Rørlegger SOS er bredden av tjenester som tilbys. Enten du trenger rørleggerhjelp til et stort eller lite problem, kan vi formidle en rørlegger som kan hjelpe.

Rørleggervakt 24/7 – Vi er her for deg når du trenger oss mest

Det er aldri et godt tidspunkt for rørleggerproblemer ü oppstü. Det er derfor vüre samarbeidspartnere tilbyr rørleggervakt i Kvadraturen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Uansett nür du trenger hjelp, kan vi formidle en rørlegger som kan komme til unnsetning.

Dette betyr at hvis du oppdager et problem som krever umiddelbar oppmerksomhet, selv midt pü natten, kan vi raskt sette deg i kontakt med en rørlegger som kan komme og løse problemet.

Profesjonalitet og sikkerhet – Våre partnere har alle godkjenninger i orden

Å bruke en rørlegger med nødvendige godkjenninger og sertifikasjoner er viktig for å sikre at arbeidet utføres korrekt og sikkert. Derfor har vi sørget for at alle våre rørleggerpartnere har de nødvendige godkjenningene i orden.

Disse godkjenningene er bevis pü rørleggernes faglige kunnskap og kompetanse. De sikrer at rørleggeren kan levere et høyt nivü av service og utføre jobben pü en sikker og effektiv müte.

Ta kontakt med oss i dag for rask og effektiv rørleggertjeneste i Kvadraturen

Ikke vent med ü ta kontakt hvis du trenger hjelp fra en rørlegger i Kvadraturen. Enten du trenger hjelp umiddelbart, eller ønsker ü planlegge et større rørleggerarbeid, er vi klare til ü hjelpe og koble deg opp mot en passende rørlegger.

Med Rørlegger SOS er prosessen for ü finne en rørlegger i Kvadraturen rask og enkel. Vi tar oss av alt det vanskelige, slik at du kan fokusere pü det som virkelig betyr noe.

Kundernes fornøyde stemmer – Hør fra de som har brukt vår formidlingstjeneste

Vi har hjulpet mange fornøyde kunder med ü finne en rørlegger i Kvadraturen. Her er noen av de positive tilbakemeldingene vi har fütt. Dette er bare et utvalg av de mange fornøyde kundene vi har hjulpet.

Vi hüper at disse historiene vil gi deg tillit til at du ogsü kan finne en rørlegger i Kvadraturen gjennom oss. Ta kontakt i dag for ü oppleve vür høye nivü av service selv.

Har du behov for en rørlegger pü Majorstuen, Bislett eller Oslo sentrum vil du alltid motta hjelp fra vüre rørleggere! Ta kontakt med en dyktig rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.