Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Sandvika – Utfører alle rørleggeroppdrag – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Har du funnet en lekkasje? Eller kanskje du trenger hjelp med et større prosjekt? Uansett hva du trenger hjelp til, vil våre rørleggere i Sandvika alltid kunne hjelpe deg med rørleggertjenester. 

Vi har mange dyktige rørleggere, som alltid er klare til å ta din sak 24/7 året rundt. Rørleggerne våre har diverse godkjenninger som Sentral Godkjenning og VVS fagman, som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning.

En rørlegger som fikser en vask for en kunde, våre rørleggere fikser alle vasker og annet VVS-utstyr i Sandvika

En rørlegger som vi samarbeider med rykker ut til Sandvika fra en nærliggende base.

Tjenester som Rørleggerne våre utfører i Sandvika

Våre rørleggere er alltid forberedt på selv det verste, og er godt utrustet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg. Bruker du vår tjeneste, vil du motta hjelp fra en rørlegger med et bredt nettverk til andre håndverkere i Sandvika, noe som gjør det enkelt å få enhver jobb gjort på en ansvarsfull måte. 

Våre rørleggere i Sandvika kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Sjekk av vann
 • akutt rørleggerhjelp
 • rørlegger-døgnvakt 
 • Rørlegger helligdag vakt i Sandvika
 • Rørlegger helgearbeid 
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Modernisering og rehabilitering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere i Sandvika

Bærum våpenskjold, få hjelp fra en dyktig rørlegger i hele bærum

Våre rørleggere i Sandvika har bred kompetanse, en mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt og tilbyr tjenester til konkurransedyktige priser. I tillegg til dette, har også rørleggerne en god mulighet til å drive med prosjektledelsen, dersom det krever ekstra kompetanse for arbeidet som er involvert. Med andre ord så er våre rørleggere i Sandvika alltid klare til å takle enhver jobb. 

Våre rørleggere i Sandvika har bred kompetanse

Ingen jobber er for krevende for våre dyktige og kompetente rørleggere i Sandvika. Våre rørleggere har selvsagt godkjent fagbrev, og holdes oppdatert på de nyeste normene, som gjør at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Rørleggerne våre dekker også store deler av Norge.

Våre Rørleggere i Sandvika har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Med en rammeavtale vil du få tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på rør og VVS-utstyr, vil våre rørleggere kunne hjelpe deg. 

Rørleggerne våre i Sandvika kan også bistå med rådgiving og konsulenttjenester, hvor du vil få støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, samt utbedringsarbeider på VVS-anlegget. Ønsker du hjelp med koordinering og håndtering av skadersaker vil våre rørleggere hjelpe deg med dette. 

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med mange fordeler for deg som kunde. Du vil få rabatterte priser på varer og andre tjenester, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, samt en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. Gjennom en rammeavtale vil du også få tilgang til et unikt tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere. 

Inngår du i en rammeavtale med våre rørleggere i Sandvika, er du ikke bare sikret en profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til VVS-anlegget og selve rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Sandvika

Våre rørlegger samarbeidspartnere sine rørleggertjenester innebærer også service- og rammeavtaler, hvor deres rørlegger vil bistå med ettersyn og service, samt en opprettelse av et felles røropplegg for avløp og vann hos for eksempel sameier, borettslag eller bedrifter. Kontroller blir gjennomført av en erfaren og dyktig rørlegger i leiligheter, tekniske rom og fellesarealer, hvor målet er å ivareta vedlikehold og sikkerhet ved at mindre feil oppdages og rettes før større skader pådras. 

Alt av kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren og kvalifisert rørlegger, i henhold til gjeldende normer og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Sandvika gjør det meste 

Rørleggerne våre i Sandvika er spesialisert på akuttberedskap 24 timer i døgnet, men vil selvfølgelig også utføre ordinære rørleggeroppdrag. Rørleggerne er alltid klare til å rykke ut, og det gjør de når det haster. Problemer og andre tjenester som ikke er akutte, vil bli håndtert etter avtalt tid med deg som kunde og rørlegger. En rørlegger vi samarbeider med tar seg av hele prosessen. 

Noen av tjenestene våre dyktige og erfarne rørleggere utfører er reparasjon, installasjon eller utskifting av toaletter og urinaler, varmtvannsberedere, armaturer/kraner, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell. 

Behøver du hjelp med utskifting eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan våre sertifiserte rørleggere hjelpe deg. 

 Rørleggerne våre har også lang og bred erfaring med rehabilitering og modernisering av baderom.

Tett vask eller toalett?

Har du en tett vask, kan som regel en grundig rens av vannlåsen fikse opp i problemet, men det kan hende at det er selve rørene som er tette, og ikke vannlåsen. Da kan en av 

våre rørleggere hjelpe deg med rensing av rørene, så du trenger ikke å bekymre deg!

Renner det vann eller kloakk opp fra toalettet? Da anbefaler vi deg å kontakte en av våre rørleggere i Sandvika, så fikser de problemet før større skader pådras!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Det er ingenting våre rørleggere ikke klarer å hjelpe deg med av rørleggertjenester. De har kompetansen de trenger for å utføre selv de mest krevende jobbene, men det kan hende vi ikke har nevnt det du trenger hjelp med i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste ved å taste inn telefonnummeret ditt, ringe nummeret som dukker opp, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en av våre hyggelige rørleggere, så får du hjelpen du trenger!

Rørleggerne våre rykker også ut til Lommedalen og Fornebu.