Logo

Finn rørlegger i Fornebu – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Fornebu?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange sertifiserte og profesjonelle rørleggere, som alltid er klar til ü utføre alle jobber med et øye for kvalitet og presisjon! De er alltid klare til ü ta dine saker 24/7, üret rundt.

Vüre rørleggere har selvsagt diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!

Ta i bruk vür unike tjeneste i dag, sü für du hjelpen du trenger fra en erfaren rørlegger.

En rørlegger rykker ut til Fornebu fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Fornebu

Alle vüre rørleggere er alltid klare for det verste, og er godt utrustet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du velger ü ta i bruk vür tjeneste.

De dyktige rørleggerne vüre utfører alle sine oppdrag pü en effektiv müte, og sørger for at alle jobber blir utført med høy kvalitet og en trygg utredning. Rørleggerne har ogsü et bredt nettverk til andre hündverkere, noe som fører til at alle jobber blir utført pü en enkel müte.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Fornebu?

De dyktige og erfarne rørleggerne vüre rykker ut 24/7, alle dager i üret, og tilbyr sine tjenester til konkurransedyktige priser, samt har kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb. Velger du ü ta i bruk vür tjeneste, har du gjort det riktige valget!

Dersom du skulle trenge ekstra kompetanse til et prosjekt, kan vüre dyktige rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü blir arbeidet som er involvert utført pü en dyktig og solid müte. Med andre ord sü er vüre rørleggere klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Fornebu har bred kompetanse

Vüre rørleggere, som rykker ut til Fornebu, har erfaringen og kompetansen som trengs for ü utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, og de utfører de alltid med høy kvalitet.

De har ogsü selvsagt godkjent fagbrev, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Fornebu har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Partnerne vüre tilbyr rammeavtaler, som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn pü VVS-utstyr og rør, er en rammeavtale perfekt for deg!

Rørleggerne vüre utfører ogsü konsulent og rüdgivningstjenester, hvor du vil motta støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget, er dette noe du ønsker, kan vüre rørleggere bistü!

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Rørleggerne vüre dekker ogsü store deler av Norge!

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale med vüre rørleggere kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. En rammeavtale gir deg rabatterte priser pü tjenester og andre varer, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, og en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr.

Velger du ü inngü i en rammeavtale med vüre rørleggere, er du ikke bare sikret en solid partner, som blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Fornebu

Vüre rørlegger-samarbeidspartnere sine rørleggertjenester innebÌrer ogsü service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere utfører og bistür med service og ettersyn pü VVS-anlegg. En sertifisert rørlegger rykker ut og utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og fikse opp i mindre feil, før større skader püdras.

Vüre rørleggere i Fornebu gjør det meste

Alle vüre dyktige rørleggere har spesialisert seg pü akuttberedskap 24 timer i døgnet, og de rykker ut nür det haster! Rørleggerne utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag, men har du et problem som ikke er akutt, blir saken hündtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde.

Rørleggerne som vi samarbeider med utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De utfører ogsü andre serviceoppdrag som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Er dette noe du behøver bistand med, kan vüre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre har kunnskapen og kompetansen som trengs for ü utføre selv de mest vanskeligste jobbene, som bare de dyktigste rørleggerne kan utføre. Det kan bare hende at det du lurer pü ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Har du behov for bistand i Asker, Bekkestua eller Østerüs? Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.