Logo

Finn rørlegger i Høvik – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du på jakt etter en rørlegger i Jar? Da har du kommet til rett sted!

Velkommen til Rørlegger SOS. Vi er din pålitelige partner når du er på utkikk etter en rørlegger i Høvik. Som en formidlingstjeneste knytter vi deg til kvalifiserte rørleggere i ditt nærområde, raskt og effektivt. Du trenger ikke å bekymre deg for å lete etter en rørlegger, vi gjør jobben for deg. Dette garanterer rask og pålitelig hjelp når du trenger det mest.

I Høvik kan det være utfordrende å finne den rette rørleggeren, spesielt når det haster. Det er her vi i Rørlegger SOS kommer til unnsetning. Vi har et nettverk av erfarne rørleggere som er klare til å bistå med alt fra mindre reparasjoner til større installasjoner.

Med oss får du rask og pålitelig service. Vi vet at rørleggerproblemer kan oppstå når som helst, og det er derfor vi garanterer å sette deg i kontakt med en rørlegger i Høvik så snart som mulig.

Våre tjenester - Alt fra mindre reparasjoner til større installasjoner i Høvik

Rørlegger SOS er en pålitelig formidlingstjeneste for alle typer rørleggertjenester. Enten du har en lekkasje, trenger reparasjon av rør, eller planlegger en større installasjon i hjemmet eller på arbeidsplassen, er vi her for å hjelpe deg raskt og effektivt.

Vi vet at hver situasjon er unik. Enten det er et lite problem som en tett sluk, eller et større prosjekt som en fullstendig ombygging av badet ditt, er det viktig å ha en erfaren og pålitelig rørlegger til disposisjon. Vi setter deg i kontakt med rørleggere som er vant til å håndtere alle slags situasjoner.

Vi har alle vært der - et rør som plutselig springer lekk midt på natten, eller et bad som trenger total oppussing. Uavhengig av hva slags rørleggerbehov du har, kan du stole på at Rørlegger SOS vil sette deg i kontakt med en profesjonell rørlegger i Høvik området som kan håndtere oppgaven.

Døgnåpen service - Rørleggertjeneste tilgjengelig 24/7 i Høvik og omegn

Vi vet at rørleggerproblemer kan oppstå når som helst på døgnet. Det er derfor vi tilbyr en døgnåpen rørleggertjeneste i Høvik. Uansett når du trenger oss, enten det er midt på natten eller tidlig på morgenen, vil vi være der for å hjelpe.

Det gir en ekstra trygghet å vite at du alltid har en rørlegger til disposisjon, uansett når på døgnet problemet oppstår. Så hvis du plutselig merker en vannlekkasje på et ugunstig tidspunkt, trenger du ikke å vente til neste dag for å få hjelp. Våre rørleggervakt i Høvik er alltid bare en telefonsamtale unna.

Vi har alle vært i situasjoner der en plutselig vannlekkasje eller en ødelagt varmtvannsbereder kan forårsake stor uro og frustrasjon. I slike øyeblikk er det betryggende å vite at du har tilgang til en rørlegger i Høvik som kan komme til unnsetning umiddelbart, uavhengig av tidspunktet.

Kvalifiserte rørleggere - Alltid trygg med våre samarbeidspartnere

Hos Rørlegger SOS er vi stolte av å samarbeide med høyt kvalifiserte rørleggere i Høvik. Våre partnere har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger, slik at du kan være trygg på at jobben blir gjort riktig.

Rørleggertjenesten er et kvalifisert yrke, og det er viktig at personen som utfører arbeidet har riktig opplæring og erfaring. Alle våre rørleggerpartnere er derfor grundig sjekket og verifisert av oss. Dette betyr at du kan stole på at de har de nødvendige papirene og godkjenningene.

Vi tar dette ansvaret på alvor. Før vi samarbeider med en rørlegger, sjekker vi at de har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger. Dette gir deg som kunde en ekstra sikkerhet, og du kan være trygg på at du får en rørlegger i Høvik som er kvalifisert til jobben.

Priser og betalingsmuligheter - Tydelighet og fleksibilitet for våre kunder

Vi i Rørlegger SOS tror på åpenhet når det kommer til priser. Vi mener at alle kunder har rett til å vite hva de kan forvente å betale for rørleggertjenester. Derfor gjør vi vårt beste for å gi klare prisestimater før arbeidet starter.

Vi forstår også at hver kunde er unik, og det kan være behov for forskjellige betalingsmuligheter. Våre rørleggere i Høvik tilbyr derfor en rekke betalingsalternativer, slik at du kan velge det som passer deg best.

Vi legger stor vekt på transparens. Dette betyr at vi alltid vil gi deg en klar oversikt over hva jobben vil koste, uten skjulte gebyrer eller overraskelser. Dette er bare en av måtene vi jobber for å gjøre din opplevelse med oss så smidig og stressfri som mulig.

Hvordan komme i kontakt - Enkel tilgang til rørleggertjenester i Høvik

Takket være vår enkle og brukervennlige nettside, er det raskt og greit å komme i kontakt med en rørlegger i Høvik. Du kan enten ringe oss direkte eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår, og vi vil sette deg i kontakt med en rørlegger så snart som mulig.

Når du tar kontakt, kan du forvente en rask og effektiv respons. Vår kundeservice er alltid klar til å hjelpe, uansett hva slags problem du står overfor. Vi forstår at rørleggerproblemer ofte er presserende, og vi gjør derfor vårt ytterste for å hjelpe deg så raskt som mulig.

Vi vet at når du står overfor et rørleggerproblem, er det siste du vil, å bruke tid på å lete etter hjelp. Derfor har vi gjort prosessen så enkel som mulig. Alt du trenger å gjøre, er å kontakte oss, så vil vi ta oss av resten.

Kom i kontakt med en rørleggervakt i Høvik her.

Kundenes erfaringer - Hva sier folk i Høvik om våre tjenester?

Vi er stolte av å ha hjulpet mange kunder i Høvik med deres rørleggerproblemer. Mange av dem har delt sine positive erfaringer med oss, og vi er stolte over å kunne dele disse tilbakemeldingene med deg.

Våre kunder i Høvik verdsetter vår raskhet, pålitelighet og kundeservice. Dette er bare noen av grunnene til at de velger å bruke Rørlegger SOS når de trenger en rørlegger.

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder. Hvis du har brukt tjenestene våre, hører vi gjerne fra deg om din opplevelse. Din tilbakemelding hjelper oss med å bli bedre, og å gi en enda bedre tjeneste til våre kunder.

Visste du at vi dekker hele Norge? Du skal ikke bekymre deg om du får tak i en rørlegger uansett hvor du befinner deg i landet. Ta kontakt med en rørlegger i Lysaker, Jar eller Nesbru her! Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en våtstøvsuger, våtstøvsuger

Hvordan bruke en våtstøvsuger til å tappe rør for vann?

Med en våtstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for å unngå at rørene fryser og sprekker når det blir minusgrader. Dette gjør du ved å først skru av hovedkranen og skru på alle andre kranene i huset for å tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for å tette igjen mellomrommet mellom røret og våtsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.