Logo

Finn rørlegger i Lysaker – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter en rørlegger i Lysaker? Da har du kommet til rett sted!

I Rørlegger SOS er vi stolte av ü koble folk i Lysaker til pülitelige og dyktige rørleggere. Vi er start-upen som tar bort stresset ved ü finne en profesjonell rørlegger du kan stole pü. I stedet for ü søke rundt, gir vi deg tilgang til et nettverk av lokale rørleggere som er klare til ü hjelpe.

Det spesifikke ved vür tjeneste pü Lysaker er at vi matcher deg med den rørleggeren som er nÌrmest deg. Dette betyr at du ikke nødvendigvis vil bli satt i kontakt med en rørlegger basert direkte i Lysaker, men kanskje fra et nÌrliggende omrüde. Samtidig sørger vi for at du mottar den mest effektive tjenesten tilgjengelig.

Hvem er vĂĽre samarbeidspartnere i Lysaker?

Vüre samarbeidspartnere er nøye utvalgte lokale rørleggere som har bevist sin pülitelighet og fagkunnskap. Vi har strenge krav til hvem vi samarbeider med for ü sikre at de leverer høyeste standard av tjenester til vüre kunder.

Valg av samarbeidspartnere er en prosess vi tar pü alvor. Vi ser pü deres tidligere erfaringer, kundeanmeldelser, og selvfølgelig, om de har alle nødvendige godkjenninger i orden. Vi er stolte over ü kunne si at hver rørlegger i vürt nettverk er en profesjonell som du kan stole pü.

Godkjenningspapirer er ikke bare et krav, men gir deg trygghet i ü vite at rørleggeren vet hva han gjør. Alle vüre samarbeidspartnere er fullt lisensierte og erfarne fagfolk, slik at du kan vÌre trygg pü at jobben blir gjort riktig.

Rørlegger SOS: Ikke bare en formidlingstjeneste

Selv om vi ikke er en rørleggerbedrift i tradisjonell forstand, har vi en viktig oppgave. Vi tror at alle fortjener enkel tilgang til pülitelige rørleggertjenester i Lysaker og omegn. Vürt mül er ü gjøre det sü enkelt som mulig for deg ü finne en lokal rørlegger som kan løse dine rørleggerproblemer.

Vür unike modell gjør det mulig for oss ü raskt og effektivt matche deg med en lokal rørlegger i Lysaker eller fra et nÌrliggende omrüde. Vi tar bort usikkerheten og stresset med ü finne riktige rørleggertjenester, noe som gjør oss til mer enn bare en formidlingsplattform.

Hva skjer nür du kontakter Rørlegger SOS?

Nür du kontakter oss, starter vi umiddelbart prosessen med ü matche deg med en rørlegger fra vürt nettverk. Vi forstür at nür du trenger en rørlegger, trenger du en raskt. Det er derfor vi har satt opp en effektiv prosess for ü fü deg i kontakt med en rørlegger i Lysaker eller et nÌrliggende omrüde raskt.

24/7 Rørleggertjenester i Lysaker

Det er ingen tvil om at rørleggerproblemer ofte skjer pü de mest ubeleilige tidspunkter. Derfor tilbyr vüre samarbeidspartnere døgnvakt, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Uansett om det er midt pü natten eller i en helg, vil det alltid vÌre en rørlegger tilgjengelig.

Bredt spekter av rørleggertjenester i Lysaker

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester i Lysaker. De kan hjelpe med alt fra smü reparasjoner og vedlikeholdsarbeid til store installasjoner. Deres høye standard pü arbeidet sørger for at du alltid blir fornøyd med resultatet.

Kontakt Rørlegger SOS i Lysaker dag

Trenger du en rørlegger i Lysaker? Ikke nøl med ü ta kontakt med en rørleggervakt her. Enten du har et presserende problem eller bare trenger noen til ü se pü noe, er vi her for ü hjelpe. Vürt engasjement for kvalitet og service sikrer at du alltid vil vÌre fornøyd med jobben som blir gjort. Ring oss eller bruk kontaktskjemaet pü nettsiden, og vi vil umiddelbart begynne prosessen med ü finne den beste rørleggeren for deg.

Visste du at vi dekker hele Norge? Du skal ikke bekymre deg om du für tak i en rørlegger uansett hvor du befinner deg i landet. Ta kontakt med en rørlegger i Gullhella, Hosle eller Rykkinn her!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.