Logo

Finn rørlegger i Jar – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü jakt etter en rørlegger i Jar? Da har du kommet til rett sted!

Velkommen til Rørlegger SOS, din portal til pålitelige og erfarne rørleggere. Vårt formål er enkelt – å sette deg i kontakt med en lokal rørlegger når du trenger det mest. Vi streber etter å gi deg best mulig service, slik at du kan føle deg trygg på at alle dine rørleggerbehov blir tatt hånd om på en profesjonell måte.

Å velge Rørlegger SOS innebærer å velge kvalitet, pålitelighet og hurtighet. Vi har jobbet hardt for å bygge et nettverk av samarbeidspartnere som deler vårt engasjement for service og kvalitet. Med ett klikk kan du få tilgang til proffe rørleggertjenester i Jar og omegn.

Det som gjør oss spesielt er vür forpliktelse til kundetilfredshet. Vi forstür at nür du har et rørleggerproblem, trenger du hjelp raskt. Derfor er vi alltid klare til ü hjelpe, uavhengig av tid og dag.

Rørleggertjenester fra pülitelige partnere i Jar

Med Rørlegger SOS kan du vÌre trygg pü at du für hjelp av kvalifiserte og erfarne rørleggere. Vi har et strengt utvalgskriterium for vüre samarbeidspartnere, og vi sørger for at de holder høy standard i arbeidet sitt, enten det er smü reparasjoner eller store installasjoner.

Vüre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, og det beste er at de er tilgjengelige 24 timer i døgnet, alle dager i üret. Er det noe som bekymrer deg midt pü natten? Vürt rørleggervaktnettverk i Jar er bare et telefonanrop unna.

Alle vüre samarbeidspartnere har nødvendige sertifiseringer og lisenser for ü sikre at de leverer tjenester av høy kvalitet. Sü det er ingen grunn til bekymring, du er i trygge hender med Rørlegger SOS.

Rask og effektiv rørleggerhjelp i Jar

Å finne en effektiv og pålitelig rørlegger i Jar har aldri vært enklere. Med Rørlegger SOS er det bare å fylle ut et raskt skjema eller gi oss en ring, så kobler vi deg med en lokal rørlegger som kan ta seg av problemene dine.

Vi vet hvor viktig det er ü fü rask hjelp nür rørleggerproblemer oppstür. Derfor jobber vi hardt for ü sikre at du raskt für kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg med dine behov.

Selv om rørleggeren kanskje kommer fra et nÌrliggende omrüde, sikrer vi at du für lokal hjelp. Dette betyr at du für hjelp av noen som kjenner omrüdet og kan komme raskt frem, uansett tid pü døgnet.

Alle typer rørleggertjenester pü ett sted

Rørlegger SOS er stedet for alle dine rørleggerbehov. Fra lekkasjer og blokkeringer til installasjon av nye sanitæranlegg – våre samarbeidspartnere kan håndtere det hele. Du trenger ikke lete rundt for å finne spesialiserte rørleggere for ulike oppgaver, vi har alt dekket.

Vi er stolte over ü kunne tilby et fullt spekter av rørleggertjenester gjennom vüre samarbeidspartnere. Uansett hva dine behov er, stor eller liten jobb, kan du stole pü oss for ü fü jobben gjort.

Vüre partnere bruker den nyeste teknologien og høykvalitets utstyr for ü sikre topp resultater. De er godt forberedt og utstyrt for ü hündtere alle slags rørleggeroppdrag.

Hvordan sikrer vi kvaliteten pü vüre rørleggertjenester?

Vi i Rørlegger SOS tar kvalitetskontroll pü alvor. Vi overvüker jevnlig arbeidet utført av vüre samarbeidspartnere for ü sikre at de opprettholder vüre høye standarder.

Kundetilbakemeldinger er viktig for oss. Vi bruker det som et verktøy for ü forbedre vüre tjenester. Hvis du har noen tilbakemeldinger, oppfordrer vi deg til ü dele det med oss.

Vürt team jobber kontinuerlig for ü sikre at alle rørleggertjenester levert gjennom oss er av høyeste standard. Fra det øyeblikket du tar kontakt med oss til jobben er ferdig, kan du vÌre trygg pü at du für den beste servicen.

Vanlige spørsmül om Rørlegger SOS

Vi forstür at du kanskje har spørsmül om hvordan Rørlegger SOS fungerer. Ingen bekymringer, vi er her for ü hjelpe. Vi har svar pü de mest vanlige spørsmülene om prosessen vür, betalingsmetoder og avbestillingsprosedyrer. Les mer om ofte stilte spørsmül her.

Ta kontakt for rørleggertjenester i Jar

Hvis du trenger en rørlegger i Jar, er Rørlegger SOS her for deg. Du kan enkelt kontakte oss gjennom vürt nettsted eller ved ü ringe oss direkte. Vi er alltid klare til ü koble deg med en lokal rørlegger som kan hjelpe deg med rørleggerbehovene dine.

Vi i Rørlegger SOS er forpliktet til ü levere det beste innen rørleggertjenester. Med vürt nettverk av pülitelige og erfarne rørleggere, kan du vÌre sikker pü at jobben blir gjort riktig, hurtig og effektivt. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag for ü oppleve forskjellen.

Visste du at vi dekker hele Norge? Du skal ikke bekymre deg om du für tak i en rørlegger uansett hvor du befinner deg i landet. Ta kontakt med en rørlegger i Lysaker, Blakstad eller Nesbru her!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.

en illustrasjon av hvordan man tapper rør for vann med en vütstøvsuger, vütstøvsuger

Hvordan bruke en vütstøvsuger til ü tappe rør for vann?

Med en vütstøvsuger kan du enkelt tømme vann fra rør for ü unngü at rørene fryser og sprekker nür det blir minusgrader. Dette gjør du ved ü først skru av hovedkranen og skru pü alle andre kranene i huset for ü tømme resterende vann i rør. Deretter kan du bruke en gummihanske, klut eller tape for ü tette igjen mellomrommet mellom røret og vütsøvsugeren.

illustrasjon viser muggsoppens struktur, fjern muggsopp

Slik fjerner du mugg

Muggsopp, en sopporganisme, trives i fuktige, næringsrike områder og sprer seg gjennom luften. Mugg vokser gjennom hyfer og former sporer for reproduksjon. Årsakene til muggvekst inkluderer fuktighet, dårlig ventilasjon, varme, organisk materiale og manglende rengjøring. Å fjerne mugg involverer å finne og løse fuktighetskilder, kaste sterkt påvirkede materialer, unngå å tilføre mer fuktighet, og i noen tilfeller søke profesjonell hjelp. Fem forebyggende tips inkluderer å opprettholde et tørt miljø, rengjøre ventilasjon og vifter, inspisere VVS-systemet for lekkasjer, vedlikeholde boligen og tørke av overflater etter bruk av vann.