Logo

Finn rørlegger i Østerås – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

På utkikk etter en dyktig rørlegger som kan utføre alle dine VVS-oppdrag med topp kvalitet?

Da har du kommet til rett sted!

Våre rørleggere er alltid klare til akuttberedskap, og med 24/7 rørleggervakt, vil du få hjelpen du trenger, alltid. Ta i bruk vår unike tjeneste i dag, så får du øyeblikkelig hjelp dersom det skulle være behov for det. Du kan også ta i bruk vår tjeneste dersom du ikke trenger akutt hjelp.

Trenger du hjelp med et stort prosjekt? eller kanskje du skal bytte ut en vask? Uansett sak så vil våre rørleggere kunne hjelpe deg.

Alle våre rørlegger-samarbeidspartnere er godkjente og sertifiserte, noe som sikrer deg god kvalitet og trygg utredning.

En rørlegger rykker ut til Østerås fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere i Østerås utfører

Våre rørleggere utfører så og si alle VVS-tjenester, og er godt utrustet til å utføre selv de mest krevende jobbene. De strekker seg langt for å hjelpe alle som trenger det. For å øke effektiviteten på prosjekter, kan våre rørleggere drive prosjektledelsen for deg, og med et stort nettverk til andre håndverkere, blir det enkelt å få enhver jobb gjort på en kostnadseffektiv måte.

Tar du i bruk vår tjeneste, kan du være trygg på å få bare den beste hjelpen fra en hyggelig og profesjonell rørlegger.

Våre rørleggere i Østerås kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Østerås?

Det er viktig å velge riktig rørlegger når du trenger hjelp. Heldigvis for deg har vi allerede lett lenge, og etter mange vurdering og potensielle partnere fant vi samarbeidspartnere som vi mener er de perfekte for alle som bor i Østerås.

Våre samarbeidspartnere har konkurransedyktige priser, mulighet til å rykke ut 24/7 året rundt, bred kompetanse og gode rammeavtaler som sikrer deg rabatterte priser, og andre gode tilbud.

Du trenger heller ikke å tenke på prosjektledelse dersom du velger våre rørleggere, for med lang erfaring og bred kompetanse, er dette noe de kan gjøre for deg. Med andre ord, våre rørleggere er klare for å utføre alle jobber, selv de mest krevende jobbene. Du trenger bare å skrive inn nummeret ditt i tjenesten vår, ringe nummeret som kommer opp, så får du umiddelbar hjelp.

Våre rørleggere tilbyr også rørleggervakt for store deler av Norge

Våre rørleggere i Østerås har bred kompetanse

Det er viktig med erfaring og bred kompetanse når man jobber i VVS-feltet, og det har våre rørleggere. Alle rørleggerne vi jobber med har fagutdannelse og godkjent fagbrev, dette hjelper til at du får bare den beste hjelpen. Vi følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven, og andre sertifiseringskrav, samt følger norske krav til fagutdannelse for rørleggere.

Våre Rørleggere i Østerås har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Det kan lønne seg å inngå i en rammeavtale med en av våre samarbeidspartnere. En rammeavtale innebærer tilbud om en rekke tilleggstjenester. Disse kan du benytte samlet eller hver for seg. Er det ønskelig med garantert responstid eller serviceavtaler hvor du vil få ettersyn på rør og annet VVS-utstyr, så vil våre rørleggere kunne hjelpe deg!

Trenger du tjenester som rådgiving og konsulenttjenester, som bistand og støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, utbedringsarbeider eller rehabilitering av bad og kjøkken, vil våre dyktige rørleggere i Østerås kunne utføre dette for deg.

Det er også muligheter for hjelp med koordinering og håndtering av skadesaker gjennom en rammeavtale.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalen våre samarbeidspartnere tilbyr, har en god del fordeler som du kan ta i bruk. Noen av fordelene er rabatterte priser på tjenester og varer, raskt oppmøte og høy prioritet, samt årlig inspeksjon av VVS-utstyr og en unik tilgang til et tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Gjennom en rammeavtale med våre samarbeidspartnere er du sikret en solid og erfaren partner som blir et fast kontaktpunkt. Ikke bare det, men rørleggeren kjenner også til røranlegget og rutinene i bygget, noe som skaper en effektiv utførelse.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Østerås

Rørleggerne våre tilbyr rørleggertjenester som innebærer service- og rammeavtaler, hvor du som kunde vil kunne få ettersyn og service samt opprettelse av et felles røropplegg for vann og avløp hos for eksempel borettslag, sameier eller bedrifter.

En rørlegger gjennomfører kontroller og vedlikehold for å opprettholde sikkerheten og kvaliteten på rørsystemene. Målet med dette er å finne mindre feil og fikse opp i dem før det oppstår større skader på rørsystemet ditt.

For eksempel så blir det utført service på varmeanlegget før kuldeperioden, så anlegget er klart for en skikkelig vinter.

Alle kontroller og vedlikehold av rørsystemer blir utført av en erfaren og kvalifisert rørlegger, som følger alle retningslinjer og fyller ut en tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Østerås gjør det meste

Med rørleggere som har spesialisert seg på akutt utrykning 24 timer i døgnet, alle dager i året, samt utfører alle ordinære rørleggeroppdrag, er det svært få ting våre rørleggere kan bistå med. De er alltid klare til å rykke ut for å fikse dine problemer, og det gjør dem når det haster. Problemer som ikke krever akutt utrykning blir tatt etter avtalt tid med deg som kunde. Hele prosessen blir utført av en av våre rørleggere.

Noen serviceoppdrag som våre dyktige rørlegger-sammarbeidspartnere utfører er reparasjon, installasjon eller utskifting av urinaler og toaletter, armaturer/kraner, servanter rør i rør-installasjoner, varmtvannsberedere, utekran, stoppekran og annet VVS-materiell. Men de gjør selvfølgelig mye mer.

Trenger du hjelp med rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, fikser våre rørleggere dette for deg. Våre rørleggere har også lang erfaring med rehabilitering av bad, så dette er også noe de kan hjelpe deg med.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Våre rørleggere er godt utrustet til å takle enhver situasjon, og vil kunne hjelpe deg med selv de største prosjektene. Men det kan hende at det du leter etter, eller lurte på ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg sterkt å ta i bruk vår tjeneste, og ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger i dag, så får du hjelpen du trenger!

Du kan også få bistand i Asker og Stabekk. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.