Logo

Finn rørlegger i Eiksmarka – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du jakt etter en rørlegger i Eiksmarka? Da har du kommmet til rett sted!

Vi i Rørlegger SOS har en enkel misjon. Vi ønsker ü koble deg, som kunde, opp med den perfekte rørleggeren for ditt behov. Med oss slipper du ü trüle gjennom hundrevis av nettsider og telefonkataloger. I stedet gjør vi jobben for deg, og sørger for at du raskt og enkelt für kontakt med en dyktig rørlegger i Eiksmarka.

Vürt system er designet for ü vÌre sü brukervennlig som mulig. Bare fortell oss litt om hva du trenger hjelp til, sü finner vi en rørlegger som kan løse problemet. Vi er her for ü gjøre rørleggeropplevelsen sü smidig og enkel som mulig.

Og det beste av alt? Med Rørlegger SOS für du tilgang til et nettverk av dyktige rørleggere. Du kan vÌre trygg pü at alle rørleggerne vi kobler deg opp mot er erfarne, kompetente og har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger.

VĂĽr tilgjengelighet i Eiksmarka: Rundt klokken og gjennom hele ĂĽret

Rørproblemer kjenner ingen üpningstider. Derfor er vüre samarbeidspartnere tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Enten det er midt pü natten, i helgene eller pü helligdager, er det alltid en rørleggervakt i Eiksmarka klar til ü hjelpe deg.

Å få tak i oss er enkelt. Du kan enten ringe oss direkte eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår. Så snart vi har mottatt henvendelsen din, vil vi sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg.

Vi vet at nür du har et rørproblem, er tid av essensen. Derfor har vi gjort prosessen sü rask og effektiv som mulig. Med Rørlegger SOS, für du hjelp nür du trenger det.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS? Enkelt og effektivt

Nür du kontakter oss med et rørproblem, er det første vi gjør ü finne ut hva slags hjelp du trenger. Basert pü dette, vil vi finne en passende rørlegger fra vürt nettverk som kan ta seg av jobben.

Vi har gjort det enkelt ü finne en rørlegger i Eiksmarka. Du trenger ikke ü søke rundt pü internett eller ringe rundt til forskjellige firmaer. Med Rørlegger SOS er det bare ü fortelle oss hva du trenger, sü tar vi oss av resten.

Ved ü bruke vür tjeneste, sparer du tid og krefter. Og ikke minst, du kan vÌre trygg pü at du für hjelp av en dyktig rørlegger som har erfaring med akkurat det problemet du stür overfor.

VĂĽre samarbeidspartnere i Eiksmarka er pĂĽlitelige, sertifiserte og erfarne!

Vüre rørleggere er hündplukket for deres dyktighet og erfaring. De har alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer, sü du kan vÌre trygg pü at jobben blir gjort riktig.

Vi vet at tillit er viktig nür du leter etter en rørlegger. Derfor har vi strenge kriterier for hvem vi samarbeider med. Vi jobber kun med rørleggere som kan vise til solid erfaring og gode kundeanmeldelser.

Med Rørlegger SOS, kan du vÌre sikker pü at du blir koblet opp mot en rørlegger i Eiksmarka som vet hva de gjør, og som vil gjøre alt de kan for ü løse problemet ditt.

Tjenestene vi kan hjelpe med i Eiksmarka

Vüre rørleggere tilbyr et bredt spekter av tjenester. Enten du trenger hjelp med et tett toalett, en lekkende kran, eller om du skal bygge nytt bad, sü har vi en rørlegger som kan hjelpe.

Ingen jobb er for liten eller for stor for vüre rørleggere. De har erfaring med alt fra smü reparasjoner til store installasjoner. Og med vür døgnüpne rørleggervakt, kan du fü hjelp uansett nür problemet oppstür.

Noen av de vanligste problemene vi hjelper med er lekkasjer, tette rør og problemer med varmtvannsberederen. Men uansett hva slags rørproblem du har, kan du vÌre sikker pü at vi har en rørlegger som kan løse det.

Hvorfor bør du i Eiksmarka velge Rørlegger SOS

Vi i Rørlegger SOS er stolte av ü kunne hjelpe innbyggerne i Eiksmarka med deres rørleggerbehov. Vi har allerede hjulpet mange fornøyde kunder i omrüdet, og ser frem til ü hjelpe mange flere.

VĂĽre kunder setter pris pĂĽ vĂĽr effektive og brukervennlige tjeneste, og vi fĂĽr stadig gode tilbakemeldinger. Men det vi er mest stolt av, er vĂĽrt engasjement for ĂĽ gi kundene vĂĽre den beste mulige opplevelsen.

Vi forstür at det ü ha et rørproblem kan vÌre stressende. Derfor gjør vi alt vi kan for ü gjøre prosessen sü enkel og smidig som mulig. Nür du velger Rørlegger SOS, kan du vÌre trygg pü at du für den hjelpen du trenger, nür du trenger det.

Ta kontakt med oss i Rørlegger SOS

Trenger du hjelp fra en rørlegger i Eiksmarka? Da er det bare ü ta kontakt med oss i Rørlegger SOS. Du kan enten ringe oss direkte, eller fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür.

Vi er dedikert til ü levere utmerket kundeservice, og gjør alt vi kan for ü sikre at du blir fornøyd. Nür du kontakter oss, kan du vÌre trygg pü at vi vil gjøre alt vi kan for ü hjelpe deg.

Sü uansett hva slags rørproblem du har, ikke nøl med ü ta kontakt med oss. Vi er her for ü hjelpe deg, og ser frem til ü høre fra deg. Ta kontakt med en rørleggervakt i Eiksmarka her.

Visste du at vi dekker hele Norge? Du skal ikke bekymre deg om du für tak i en rørlegger uansett hvor du befinner deg i landet. Ta kontakt med en rørlegger i Høvik, Jar eller Vettre her!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.