Logo

Finn rørlegger i Lommedalen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Leter du etter en dyktig rørlegger, som er pü plass og utfører alle rørleggertjenester i hele Lommedalen?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har alltid mange rørleggere som er klare til ü ta din sak! De utfører arbeidet sitt med et øye for kvalitet og presisjon, samt sikter langt for ü opprettholde sikkerheten bak arbeidet de utfører.

Rørleggerne vüre er klare til ü ta alle saker 24/7, alle dager i üret.

Vüre rørleggere har süklart diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du alltid mottar bare den beste hjelpen.

Bare ta i bruk vür unike tjeneste, sü für du hjelpen du behøver, alltid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Lommedalen fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Lommedalen

Vüre rørleggere er godt egnet til ü utføre enhver jobb, og er alltid klare for det verste, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür tjeneste.

Rørleggerne vi samarbeider med, utfører alltid sine oppdrag pü en effektiv og profesjonell müte. De har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det lett ü fü enhver jobb gjort.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Lommedalen?

De dyktige og solide rørleggerne vüre, rykker ut 24/7, alle dager i üret, og tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser. De har ogsü erfaringen og kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb. Velger du derfor ü ta i bruk vür tjeneste, har du gjort det riktige valget!

Ved prosjekter som krever ekstra kompetanse, kan vüre dyktige rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü blir alle involverte jobber utført pü en solid og trygg müte. Med andre ord sü er vüre rørlegger klare til ü takle alle jobber!

Vüre rørleggere som rykker ut til Lommedalen har bred kompetanse

De dyktige rørleggerne vüre som dekker Lommedalen, har erfaringen og kompetansen som skal til for ü utføre selv de mest krevende jobbene, og de utfører dem med bare den høyeste kvalitet!

Vüre rørleggere har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset pü de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne vüre, som dekker Lommedalen, følger alle sertifiseringskrav og retningslinjer for hündverkertjenesteloven.

Vüre Rørleggere i Lommedalen har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rørleggerne vüre har rammeavtaler som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil motta periodisk ettersyn pü VVS-utstyr og rør, er en rammeavtale perfekt for deg!

Rørleggerne vi samarbeider med, har ogsü rüdgiving og konsulenttjenester, hvor en rørlegger vil gi deg støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

De dekker ogsü store deler av Norge med en fantastisk rørleggervakt.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale, vil du fü varer og tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og en høy prioritet ved oppdrag. Du vil ogsü motta ürlige inspeksjoner av VVS-utstyr. Rørleggerne vi samarbeider med har ogsü et bredt spekter av underleverandører og partnere.

Velger du ü inngü i en rammeavtale med vüre rørleggere som dekker Lommedalen, er du sikret en solid og profesjonell rørlegger som blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til. Rørleggeren kjenner ogsü til anlegget og de selve rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Lommedalen

Vüre samarbeidspartnere har rørleggertjenester ter som ogsü innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü VVS-anlegg. En sertifisert rørlegger rykker ut og utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü ivareta sikkerheten ved ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras!

Vüre rørleggere i Lommedalen gjør det meste

Vüre rørleggere har spesialisert seg pü¨akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, noe de gjør nür det haster! Har du behov for oppdrag og tjenester som ikke er akutte, vil saken bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med rykker ut og tar seg av hele prosessen.

Rørleggerne vüre utfører ogsü serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell. Behøver du bistand med noe av dette, kan vüre rørleggere hjelpe deg.

Har du behov for tjenester som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, er vüre dyktige rørleggere alltid pü plass for ü hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre er dyktige, og har kompetansen og erfaringen som er nødvendig for ü utføre enhver jobb, selv de mest krevende og kompliserte jobbene, som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre. Har du et problem eller trenger bistand med noe som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig og dyktig rørlegger, i dag!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Slependen og Bekkestua. Ta kontakt med en rørleggervakt i dag!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger ĂĽ vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved ĂĽ utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra omrĂĽder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nĂŚrmere jordoverflaten. I slike omrĂĽder blir bĂĽde jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. PĂĽ denne mĂĽten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, ogsĂĽ kalt en vĂŚske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.