Logo

Beste rørlegger i Lommedalen – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Leter du etter en dyktig rørlegger, som er pü plass og utfører alle rørleggertjenester i hele Lommedalen?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har alltid mange rørleggere som er klare til ü ta din sak! De utfører arbeidet sitt med et øye for kvalitet og presisjon, samt sikter langt for ü opprettholde sikkerheten bak arbeidet de utfører.

Rørleggerne vüre er klare til ü ta alle saker 24/7, alle dager i üret.

Vüre rørleggere har süklart diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du alltid mottar bare den beste hjelpen.

Bare ta i bruk vür unike tjeneste, sü für du hjelpen du behøver, alltid.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Lommedalen fra en nÌrliggende base.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Lommedalen

Vüre rørleggere er godt egnet til ü utføre enhver jobb, og er alltid klare for det verste, sü du trenger aldri ü bekymre deg, dersom du tar i bruk vür tjeneste.

Rørleggerne vi samarbeider med, utfører alltid sine oppdrag pü en effektiv og profesjonell müte. De har ogsü et stort og bredt nettverk til andre hündverkere, noe som gjør det lett ü fü enhver jobb gjort.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Lommedalen?

De dyktige og solide rørleggerne vüre, rykker ut 24/7, alle dager i üret, og tilbyr alle sine tjenester til konkurransedyktige priser. De har ogsü erfaringen og kompetansen som trengs for ü utføre enhver jobb. Velger du derfor ü ta i bruk vür tjeneste, har du gjort det riktige valget!

Ved prosjekter som krever ekstra kompetanse, kan vüre dyktige rørleggere bistü med prosjektledelsen, sü blir alle involverte jobber utført pü en solid og trygg müte. Med andre ord sü er vüre rørlegger klare til ü takle alle jobber!

Vüre rørleggere som rykker ut til Lommedalen har bred kompetanse

De dyktige rørleggerne vüre som dekker Lommedalen, har erfaringen og kompetansen som skal til for ü utføre selv de mest krevende jobbene, og de utfører dem med bare den høyeste kvalitet!

Vüre rørleggere har godkjent fagbrev, og blir jevnlig kurset pü de nyeste normene, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne vüre, som dekker Lommedalen, følger alle sertifiseringskrav og retningslinjer for hündverkertjenesteloven.

Vüre Rørleggere i Lommedalen har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Rørleggerne vüre har rammeavtaler som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som kan benyttes hver for seg eller samlet. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler, hvor du vil motta periodisk ettersyn pü VVS-utstyr og rør, er en rammeavtale perfekt for deg!

Rørleggerne vi samarbeider med, har ogsü rüdgiving og konsulenttjenester, hvor en rørlegger vil gi deg støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

De dekker ogsü store deler av Norge med en fantastisk rørleggervakt.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Inngür du i en rammeavtale, vil du fü varer og tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og en høy prioritet ved oppdrag. Du vil ogsü motta ürlige inspeksjoner av VVS-utstyr. Rørleggerne vi samarbeider med har ogsü et bredt spekter av underleverandører og partnere.

Velger du ü inngü i en rammeavtale med vüre rørleggere som dekker Lommedalen, er du sikret en solid og profesjonell rørlegger som blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til. Rørleggeren kjenner ogsü til anlegget og de selve rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Lommedalen

Vüre samarbeidspartnere har rørleggertjenester ter som ogsü innebÌrer service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü VVS-anlegg. En sertifisert rørlegger rykker ut og utfører kontroller pü røranlegget, hvor mület er ü ivareta sikkerheten ved ü lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader püdras!

Vüre rørleggere i Lommedalen gjør det meste

Vüre rørleggere har spesialisert seg pü¨akuttberedskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, noe de gjør nür det haster! Har du behov for oppdrag og tjenester som ikke er akutte, vil saken bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En rørlegger som vi samarbeider med rykker ut og tar seg av hele prosessen.

Rørleggerne vüre utfører ogsü serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell. Behøver du bistand med noe av dette, kan vüre rørleggere hjelpe deg.

Har du behov for tjenester som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, er vüre dyktige rørleggere alltid pü plass for ü hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre er dyktige, og har kompetansen og erfaringen som er nødvendig for ü utføre enhver jobb, selv de mest krevende og kompliserte jobbene, som bare de mest erfarne rørleggerne kan utføre. Har du et problem eller trenger bistand med noe som ikke er nevnt i innholdet, anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig og dyktig rørlegger, i dag!

Rørleggerne vüre dekker ogsü Slependen og Bekkestua.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet