Logo

Beste rørlegger i Bærums verk – Vi hjelper deg døgnet rundt

Vannlekasje? Tett avløp? Frosne rør? – Rørlegger SOS hjelper deg med alt mulig, akkurat når du trenger oss.

HELE NORGE

RING OSS

489 13 380

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ser du etter en dyktig og solid rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Bærums verk?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har dyktige rørleggere på plass, som alltid er klare til å takle dine saker 24/7, året rundt, og sørger alltid for å utføre alle oppdrag med et øye for kvalitet og presisjon!

Tar du i bruk vår tjeneste, vil du motta bistand av en hyggelig og erfaren rørlegger, som har diverse godkjenninger på plass som VVS fagmann og Sentral Godkjenning, noe som sørger for at du mottar bare den beste kvaliteten og en trygg utredning.

En rørlegger vi samarbeider med rykker ut til Bærums verk fra en nærliggende base.

Tjenester som våre rørleggere utfører i Bærums verk

Alle våre rørleggere er alltid klare for det verste, og er alltid godt utrustet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg!

Tar du i bruk vår unike tjeneste, vil du motta bistand fra en rørlegger som sørger for å utføre alle jobber på en effektiv og profesjonell måte. Enhver jobb blir også utført på en enkel måte, da de har et bredt nettverk til andre håndverkere.

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Bærums verk?

Rørleggerne våre rykker ut 24/7, året rundt, har bred kompetanse og tilbyr sine tjenester til bare konkurransedyktige priser. Derfor tar man ikke feil, dersom man tar i bruk vår tjeneste!

Har du et prosjekt som krever ekstra kompetanse med arbeidet som er involvert? Da kan våre rørleggere bistå med dette, så er du sikret et prosjekt som blir utført på en ansvarlig og dyktig måte.

Våre rørleggere som rykker ut til Bærums verk har bred kompetanse

Alle rørleggerne våre har lang erfaring, og har kompetansen som trengs for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene. Alle rørleggerne våre har også selvsagt fagutannelse og godkjennt fagbrev, som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!

Rørleggerne våre, som rykker ut til Bærums verk, følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Våre Rørleggere i Bærums verk har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Våre rørleggere har også rammeavtaler som innebærer en rekke tilleggstjenester. Tilleggstjenester kan velges å benytte hver for seg eller samlet. Er det ønskelig med garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av ettersyn på rør og VVS-utstyr, vil våre rørleggere bistå med dette!

De dyktige rørleggerne våre kan også bistå med konsulent og rådgivningstjenester, som innebærer støtte og bistand i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget.

En rammeavtale med våre partnere gir deg også gode muligheter for bistand med håndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale gir deg som kunde flere fordeler og goder. Inngår du i en rammeavtale med våre partnere, vil du motta varer og tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, årlig inspeksjon av VVS-utstyr, samt en unik tilgang til deres brede og tverrfaglige spekter av underleverandører og partnere.

Velger du å inngå i en rammeavtale med våre partnere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner, som blir et fast kontaktpunkt å forholde seg til, men som også kjenner til anlegget og rutinene i bygget.

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Bærums verk

samarbeidspartnerne våre har også rørleggertjenester som innebærer ramme- og serviceavtaler, hvor en av deres rørleggere bistår med service og ettersyn på røranlegget. En rørlegger rykker ut og utfører kontroller, hvor målet er å lokalisere og rette opp i mindre feil, før større skader pådras.

Alt av kontroller og vedlikehold utføres av en erfaren, kvalifisert og erfaren rørlegger, som forholder seg til alle gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Våre rørleggere i Bærums verk gjør det meste

Rørleggerne våre har spesialisert seg på akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i året, og de rykker ut når det haster! Har du et problem eller trenger bistand til noe som ikke er akutt, blir det håndtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av våre rørleggere tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag

De dyktige og sertifiserte rørleggerne våre utfører diverse rørleggeroppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

En rørlegger som vi samarbeider med kan også utføre andre tjenester som utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Er dette noe du behøver bistand med, kan en rørlegger hjelpe deg med dette.

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

De dyktige og hyggelige rørleggerne våre har muligheten, erfaringen og kompetansen som trengs for å utføre selv de mest krevende oppgavene, som bare de flinkeste rørleggerne kan utføre.

Har du et problem eller spørsmål som ikke er nevnt i innholdet, kan du ta i bruk vår unike tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, så får du alltid hjelpen du behøver!

Behøver du bistand i Asker eller Bekkestua, vil våre rørleggere hjelpe deg!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet