Vi har dessverre ikke prislisten til rørleggeren for dette området inne, spør om pris på telefon
Klokke som tikker raskt, vi rykker ut raskt, rørleggervakt 24/7 rask utrykning

Rørleggerne våre rykker ut 24/7
og har oppmøtegaranti om å være på plass innen en time.

Grohe logo, våre rørleggere bruker grohe som leverandør Maxbo-proff logo, rørleggerne våre benytter maxbo som leverandør

Våre rørleggere benytter seg av kvalitetsleverandører, og har avtaler på plass for å få gode priser.

Mesterbedrift logo, våre rørleggere jobber i en mesterbedrift Sentral godkjenning, våre rørleggere har så klart sentral godkjenning VVS-fagmann

Våre rørleggere har fagbrev og er sertifiserte, med alt på stell.

Sånn får du hjelp, på 1-2-3

 1. Tast inn ditt tlf. nummer og klikk på knappen.
 2. Ring nummeret som dukker opp, og en rørlegger vil være på linjen.
 3. Forklar situasjonen, oppgi adresse, og hvis problemet er akutt vil en rørlegger være på vei.

Rørlegger i Fornebu – Utfører alle Rørlegger-tjenester – 24/7 rørleggervakt

Trygt

Hos oss kan du trygt stole på at jobben blir gjort etter riktig praksis.

Til avtalt tid og pris

Ta gjerne å spør om pristilbud over telefon så skal vi gjøre vårt beste or å gi det.

Kompetanse

Alle har fagbrev og kompetanse til å utføre jobben etter god bransjestandar.

Du er vårt fokus

Vårt største prioritet er å gjøre deg som kunde fornøyd med oss.

Er du på utkikk etter en dyktig og erfaren rørlegger, som utfører alle rørleggertjenester i Fornebu?

Da kan vi hjelpe deg!

Vi har mange sertifiserte og profesjonelle rørleggere, som alltid er klar til å utføre alle jobber med et øye for kvalitet og presisjon! De er alltid klare til å ta dine saker 24/7, året rundt.

Våre rørleggere har selvsagt diverse godkjenninger på plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen!

Ta i bruk vår unike tjeneste i dag, så får du hjelpen du trenger fra en erfaren rørlegger. 

En rørlegger som ligger på ryggen og utfører arbeid på en vask

En rørlegger rykker ut til Fornebu fra en nærliggende base. 

Tjenester som våre rørleggere utfører i Fornebu

Alle våre rørleggere er alltid klare for det verste, og er godt utrustet for å utføre enhver jobb, så du trenger aldri å bekymre deg, dersom du velger å ta i bruk vår tjeneste. 

De dyktige rørleggerne våre utfører alle sine oppdrag på en effektiv måte, og sørger for at alle jobber blir utført med høy kvalitet og en trygg utredning. Rørleggerne har også et bredt nettverk til andre håndverkere, noe som fører til at alle jobber blir utført på en enkel måte. 

Våre rørleggere kan også utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

 • Vannsjekk
 • Akutt rørleggerhjelp
 • Rørlegger-døgnvakt
 • Rørlegger helligdag vakt
 • Rørlegger helgearbeid
 • Komplett røropplegg
 • Rørrehabilitering
 • Rehabilitering og modernisering av bad etter ditt budsjett

Hvorfor velge våre rørleggere når du behøver bistand i Fornebu?

De dyktige og erfarne rørleggerne våre rykker ut 24/7, alle dager i året, og tilbyr sine tjenester til konkurransedyktige priser, samt har kompetansen som trengs for å utføre enhver jobb. Velger du å ta i bruk vår tjeneste, har du gjort det riktige valget!

Dersom du skulle trenge ekstra kompetanse til et prosjekt, kan våre dyktige rørleggere bistå med prosjektledelsen, så blir arbeidet som er involvert utført på en dyktig og solid måte. Med andre ord så er våre rørleggere klare til å takle enhver jobb!

Våre rørleggere som rykker ut til Fornebu har bred kompetanse

Bærum våpenskjold, få hjelp fra en dyktig rørlegger i hele bærum

Våre rørleggere, som rykker ut til Fornebu, har erfaringen og kompetansen som trengs for å utføre selv de mest krevende og vanskeligste jobbene, og de utfører de alltid med høy kvalitet. 

De har også selvsagt godkjent fagbrev, noe som sørger for at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne følger alle retningslinjer for håndverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav. 

Våre Rørleggere i Fornebu har rammeavtale som som sikrer bedre priser 

Partnerne våre tilbyr rammeavtaler, som gir deg tilbud om en rekke tilleggstjenester, som du kan benytte samlet eller hver for seg. Ønsker du garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av periodisk ettersyn på VVS-utstyr og rør, er en rammeavtale perfekt for deg!

Rørleggerne våre utfører også konsulent og rådgivningstjenester, hvor du vil motta støtte i forbindelse med prosjektering og planlegging av rørservice, rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider på VVS-anlegget, er dette noe du ønsker, kan våre rørleggere bistå! 

En rammeavtale gir deg også gode muligheter for håndtering og koordinering av skadesaker. 

Rørleggerne våre dekker også store deler av Norge!

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

En rammeavtale med våre rørleggere kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. En rammeavtale gir deg rabatterte priser på tjenester og andre varer, høy prioritet og raskt oppmøte ved oppdrag, og en årlig inspeksjon av VVS-utstyr. 

Velger du å inngå i en rammeavtale med våre rørleggere, er du ikke bare sikret en solid partner, som blir et fast kontaktpunkt å forholde deg til, men som også kjenner til anlegget og rutinene i bygget. 

Få ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vår rørlegger i Fornebu

Våre rørlegger-samarbeidspartnere sine rørleggertjenester innebærer også service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere utfører og bistår med service og ettersyn på VVS-anlegg. En sertifisert rørlegger rykker ut og utfører kontroller, hvor målet er å lokalisere og fikse opp i mindre feil, før større skader pådras. 

Våre rørleggere i Fornebu gjør det meste 

Alle våre dyktige rørleggere har spesialisert seg på akuttberedskap 24 timer i døgnet, og de rykker ut når det haster! Rørleggerne utfører også selvsagt ordinære rørleggeroppdrag, men har du et problem som ikke er akutt, blir saken håndtert av en rørlegger etter avtalt tid med deg som kunde. 

Rørleggerne som vi samarbeider med utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

De utfører også andre serviceoppdrag som  utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør. Er dette noe du behøver bistand med, kan våre dyktige rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne våre har kunnskapen og kompetansen som trengs for å utføre selv de mest vanskeligste jobbene, som bare de dyktigste rørleggerne kan utføre. Det kan bare hende at det du lurer på ikke er nevnt i innholdet. Derfor anbefaler vi deg likevel å ta i bruk vår tjeneste, så kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Har du behov for bistand i Asker eller Bærum