Logo

Finn rørlegger i Svarstad – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er her for ü gjøre det lettere for deg ü finne en pülitelig rørlegger i Svarstad. Vür tjeneste er enkel ü bruke: Bare legg inn en forespørsel pü nettsiden vür, sü kobler vi deg opp med en kvalifisert rørlegger i ditt omrüde. Vi er ikke bare et kontaktpunkt, men en tjeneste som sørger for at alle dine rørleggerbehov blir ivaretatt pü en effektiv og profesjonell müte.

Vüre samarbeidspartnere er ikke nødvendigvis basert i Svarstad, men de er alltid klare til ü püta seg oppdrag i omrüdet. Vi har hündplukket disse rørleggerne basert pü deres erfaring, kvalifikasjoner og engasjement for kundeservice. Derfor kan du vÌre trygg pü at du vil fü en rørlegger som er büde dyktig og pülitelig.

Ved å bruke Rørlegger SOS, får du tilgang til en rørlegger i Svarstad-området raskt og enkelt. Du slipper å lete gjennom et hav av alternativer, og kan i stedet fokusere på det som virkelig betyr noe – å få jobben gjort.

Rørleggertjenester etter ditt behov

Rørlegger SOS er stedet ü gü til for alle typer rørleggertjenester. Vüre samarbeidspartnere tilbyr alt fra enkle reparasjoner til større installasjoner. Det er ingen jobb som er for liten eller for stor.

Å ha en pålitelig rørlegger er viktig for mange aspekter av livet ditt. Enten du trenger en rask reparasjon eller en omfattende renovering, kan en dyktig rørlegger gjøre en stor forskjell. Det er derfor vi i Rørlegger SOS har satt strenge krav til våre partnere.

Alle rørleggere vi kobler deg opp med har nødvendige kvalifikasjoner og godkjenninger for ü utføre jobben pü en sikker og effektiv müte. Vi vet at nür du leter etter en "rørlegger Svarstad", søker du kvalitet, og det er nettopp det vi leverer.

Tilgjengelig 24/7 - Rørleggertjenester nür du trenger det

Nür du er i nød, kan du stole pü Rørlegger SOS. Vüre samarbeidspartnere tilbyr en 24/7 rørleggervakt i Svarstad-omrüdet. Enten det er en lekkasje midt pü natten, eller et problem som oppstür i helgen, er vüre rørleggere klare til ü hjelpe.

Å ha en rørleggervakt i Svarstad som er tilgjengelig døgnet rundt er ikke bare en bekvemmelighet - det kan være en livredder. Hastverksarbeid kan føre til store skader på eiendommen din, så det er viktig å få hjelp så snart som mulig.

Du kan kontakte oss nür som helst pü dagen eller natten for ü fü tjenesten du trenger. Vi er her for ü sørge for at dine rørleggerbehov blir ivaretatt, uansett tid pü døgnet.

Kvalitet og pülitelighet med Rørlegger SOS

Kvalitet og pülitelighet er to aspekter vi tar svÌrt alvorlig hos Rørlegger SOS. Vi er stolte av samarbeidspartnerne vüre, og vi sørger for at de alltid leverer arbeid av høy standard.

Vi har en grundig kvalitetssikringsprosess pü plass for alle vüre samarbeidspartnere. Før noen blir en del av Rørlegger SOS-nettverket, gjennomgür de en nøye prosess for ü sikre at de har nødvendig kompetanse, erfaring og profesjonalitet.

Det ü finne en lisensiert og godkjent rørlegger kan vÌre en stor lettelse. Det betyr at du har en profesjonell som vet hva de gjør, og som vil gjøre jobben riktig første gang.

Ta kontakt med Rørlegger SOS i Svarstad

Hvis du er pü jakt etter en rørlegger i Svarstad, er Rørlegger SOS her for deg. Du kan enkelt ta kontakt med oss via kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Nür du sender inn en forespørsel, vil vi sette deg i kontakt med en av vüre pülitelige samarbeidspartnere.

Kontaktskjemaet vürt er enkelt ü fylle ut, og vi svarer pü alle henvendelser sü snart som mulig. Sü uansett hva slags rørleggerarbeid du trenger, kan du stole pü Rørlegger SOS for ü finne den perfekte rørleggeren for deg.

Kundetilfredshet som topp prioritet hos Rørlegger SOS

Ved Rørlegger SOS setter vi kundetilfredshet pü toppen av vür prioriteringsliste. Vi jobber kontinuerlig for ü sikre at alle vüre kunder er fornøyde med tjenestene de mottar, og vi er alltid klare til ü gü den ekstra milen for ü møte dine behov.

Vi setter stor pris pü tilbakemeldinger fra vüre kunder, da det hjelper oss med ü forbedre vür tjeneste. Sü hvis du har noen kommentarer, spørsmül eller forslag, vil vi gjerne høre fra deg.

Sammen skaper vi en bedre rørleggeropplevelse i Svarstad

Hos Rørlegger SOS tror vi pü samarbeid for ü skape en bedre rørleggeropplevelse. Vi arbeider tett med vüre kunder og samarbeidspartnere for ü sikre at vi alltid leverer den beste servicen.

Vi har mange historier fra fornøyde kunder som har hatt stor nytte av vår tjeneste. Ved å bruke Rørlegger SOS, blir du en del av denne suksesshistorien. Så ikke nøl med å ta kontakt – sammen kan vi skape en bedre rørleggeropplevelse i Svarstad!

Visste du at tjenesten vür ikke er begrenset til bare Svarstad? Vi tilbyr 24/7 rørleggervakt over hele landet, inkludert nÌrliggende steder som Stathelle, Brevik, Arendal og Kragerø! Vi er her for ü betjene en bred geografisk rekkevidde, og uansett hvor du er, er vi klare til ü hjelpe med dine rørleggerbehov.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.