Logo

Finn rørlegger i Tønsberg – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter en rørleggervakt i Tønsberg? Da har du komme til riktig sted. Rørlegger SOS setter deg i kontakt med lokale rørleggere i Tønsberg. Vi er ikke en rørleggervirksomhet, men vi jobber med å koble deg sammen med lokale rørleggere for å hjelpe deg raskt og effektivt når du trenger det mest. Vi forstår at når det kommer til vann og sanitær, ønsker du tjenester av høy kvalitet levert av pålitelige og kompetente fagfolk.

Vår virksomhet er basert på å koble kunder i Tønsberg med lokale rørleggere i og rundt Vestfold og Telemark. Vi vet at det kan være frustrerende å lete etter en rørlegger når du trenger det mest. Derfor har vi satt sammen et team av rørleggere i ditt område for å sikre at du får hjelpen du trenger når du trenger det.

Vi er forpliktet til å sørge for at alle rørleggertjenestene som leveres gjennom vår plattform, er av høy kvalitet. Vi jobber bare med de beste, og vi sikrer at alle rørleggere vi anbefaler har de nødvendige kvalifikasjonene og erfaringene for å levere overlegen service.

Tilgjengelig rørleggertjeneste i Tønsberg døgnet rundt

En av de største fordelene med Rørlegger SOS er at våre samarbeidspartnere tilbyr døgnvakt 24 timer i døgnet, alle dager i året. Uansett når du opplever en rørleggerkrise, er det alltid en rørlegger tilgjengelig for å hjelpe deg.

Å ha tilgang til en rørleggervakt i Tønsberg døgnet rundt gir deg ro i sinnet. Du trenger aldri å bekymre deg for å være alene med et rørleggerproblem igjen. Uansett tid på døgnet kan du alltid ringe oss, og vi vil sette deg i kontakt med en rørlegger som er klar til å hjelpe.

Når du kontakter Rørlegger SOS for en rørlegger i Tønsberg, kan du forvente rask respons og effektiv service. Vårt team arbeider hardt for å sikre at alle henvendelser behandles raskt og profesjonelt, slik at du kan få løst problemet ditt så snart som mulig.

Profesjonelle rørleggertjenester i Tønsberg

Vi i Rørlegger SOS er forpliktet til å sørge for at alle rørleggertjenestene vi tilbyr er profesjonelle og pålitelige. Vi sikrer at alle rørleggerne vi jobber med, har de nødvendige godkjenningene og papirene for å utføre rørleggertjenester.

Våre samarbeidspartnere tilbyr en rekke rørleggertjenester, fra installasjon og reparasjon av sanitæranlegg til vedlikehold og oppgradering av vannsystemer. Uansett hva rørleggerbehovene dine er, kan du være sikker på at vi har en rørlegger i Tønsberg som kan hjelpe.

Det er viktig med profesjonelle rørleggertjenester fordi du vil ha jobben gjort riktig første gang. En profesjonell rørlegger har kunnskap og erfaring for å håndtere en rekke problemer, og kan tilby løsninger som er både effektive og varige.

Enkelhet i å finne rørleggertjenester i Tønsberg

Med Rørlegger SOS er det enkelt å finne en rørlegger i Tønsberg. Vi har designet vår nettside for å være brukervennlig og enkel å navigere. Du kan enkelt finne informasjon om tjenestene vi tilbyr, og du kan bruke vårt kontaktskjema for å bestille en rørlegger.

Ved å bruke vår nettside, kan du spare tid og unngå stresset som følger med å søke etter en rørlegger. Vi har allerede gjort arbeidet for deg ved å samle et team av rørleggere i Tønsberg som er klare til å hjelpe når du trenger det.

Vårt mål er å gjøre prosessen med å finne en pålitelig rørlegger i Tønsberg så problemfri som mulig for deg. Vi forstår hvor viktig det er å få løst rørproblemer raskt og effektivt, og derfor har vi satt sammen et dedikert team av erfarne rørleggere som er klare til å rykke ut når du trenger dem. Vi har også lagt stor vekt på å tilby konkurransedyktige priser og enestående kundeservice, slik at du kan føle deg trygg på at du får den beste løsningen for dine behov. Så la Rørlegger SOS være din partner når du står overfor VVS-utfordringer i Tønsberg, og la oss ta stresset ut av prosessen for deg. Vi er her for å hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov!

Trygg og sikker rørleggertjeneste i Tønsberg

Når du bruker Rørlegger SOS, kan du være sikker på at du får en trygg og sikker rørleggertjeneste. Vi tar din sikkerhet på alvor, og vi har implementert strenge prosedyrer for å sikre at alle rørleggerne vi jobber med er kvalifiserte og pålitelige.

Vi tilbyr også garantier for arbeidet som utføres av rørleggerne vi anbefaler, slik at du kan ha ro i sinnet og vite at du er dekket dersom noe skulle gå galt.

Vi vet at tillit er avgjørende når det kommer til å velge en rørlegger, og derfor går vi langt for å sikre at du får en trygg og pålitelig tjeneste gjennom Rørlegger SOS. Våre rørleggere er grundig bakgrunnssjekket og kvalifisert for å utføre arbeidet de blir tildelt. Dette betyr at du kan være trygg på at du får en rørlegger med den nødvendige kompetansen for å håndtere dine VVS-behov.

Våre garantier er også en ekstra trygghet for deg. Dersom det skulle oppstå noen problemer i etterkant av arbeidet, er vi her for å rette det opp uten ekstra kostnader for deg. Din tilfredshet og sikkerhet er vårt fremste fokus, og vi er forpliktet til å levere tjenester av høy kvalitet som du kan stole på. Så når du velger Rørlegger SOS, kan du være sikker på at du får en rørleggertjeneste som setter din trygghet og tilfredshet først.

Tilbakemeldinger fra kunder i Tønsberg

Vi er stolte av å ha hjulpet mange kunder i Tønsberg med deres rørleggerbehov. Vi har mottatt mange positive tilbakemeldinger, noe som bekrefter at vi leverer på løftet om høy kvalitet og god service.

Vi er ydmyke og takknemlige for den tilliten våre kunder har vist oss gjennom de mange positive tilbakemeldingene vi har mottatt. Disse tilbakemeldingene er ikke bare et bevis på vårt dedikerte arbeid, men også en inspirasjon for oss til å fortsette å forbedre og utvide våre tjenester. Vi setter pris på hver eneste kunde vi har hjulpet i Tønsberg, og vi ser frem til å fortsette å tjene vårt lokalsamfunn med vår ekspertise og dedikasjon.

Vårt mål er alltid å opprettholde den høye standarden for kvalitet og service som våre kunder har kommet til å forvente fra oss. Enten det er en liten reparasjon eller en større installasjon, kan du stole på at Rørlegger SOS er klar til å håndtere dine rørleggerbehov med den samme dedikasjonen og ekspertisen som har gjort oss til det foretrukne valget blant kunder i Tønsberg. Takk for at du har valgt oss som din rørleggerpartner.

Ta kontakt med Rørlegger SOS for din Rørlegger i Tønsberg

Hvis du trenger en rørlegger i Tønsberg, er Rørlegger SOS her for å hjelpe. Du kan komme i kontakt med oss ved å ringe oss eller bruke kontaktskjemaet på vår nettside. Vi vil raskt sette deg i kontakt med en rørlegger som kan hjelpe deg med ditt problem.

Vi håndterer alle henvendelser med høyeste prioritet og sørger for at du får rask og effektiv service. Så ikke nøl, ta kontakt med Rørlegger SOS i dag og finn den rørleggeren i Tønsberg du trenger!

Visste du at vi har også et nettverk av rørleggervakt i nærliggende byer som Porsgrunn, Skien, Horten, Sandefjord og i store deler av hele landet?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.