Logo

Finn rørlegger i Holmestrand – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Er du pü utkikk etter en rørlegger i Holmestrand? Vi har mange dyktige rørleggervakter i Holmenstrand-omrüdet!

Vi er en innovativ start-up som har som mül ü gjøre det enkelt for deg ü finne en pülitelig rørlegger i Holmestrand og omegn. Vi forstür hvor frustrerende det kan vÌre ü ha rørleggerproblemer og ikke vite hvem du skal kontakte. Derfor har vi laget en plattform som kobler deg med en erfaren rørlegger i ditt omrüde.

Rørlegger SOS fungerer som en bro mellom deg og vüre kvalitetssikrede samarbeidspartnere. Vi sørger for ü koble deg opp med en rørlegger som ikke bare er kvalifisert, men ogsü klar til ü ta jobben pü strak arm. Alle vüre samarbeidspartnere har alle nødvendige godkjenninger og er hündplukket for sin kompetanse og kundeservice.

Vi i Rørlegger SOS er her for ü hjelpe innbyggerne i Holmestrand med alle typer rørleggertjenester. Uansett om du trenger hjelp til et stort prosjekt eller bare en liten reparasjon, er vi her for ü hjelpe.

Hvordan Rørlegger SOS fungerer

Å finne en rørlegger i Holmestrand har aldri vært enklere. Alt du trenger å gjøre er å ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vi vil deretter koble deg opp med en av våre samarbeidspartnere som er best egnet for jobben.

En av fordelene ved ü bruke Rørlegger SOS er hastigheten og effektiviteten vi tilbyr. Vi vet at nür du trenger en rørlegger, trenger du ofte en rørlegger raskt. Derfor jobber vi hardt for ü sørge for at du für hjelp i tide.

Vi i Rørlegger SOS legger stor vekt pü kundetilfredshet. Vi sørger ikke bare for at du blir koblet opp med en rørlegger, men vi følger ogsü opp for ü sikre at du er fornøyd med jobben som blir gjort.

VĂĽre samarbeidspartnere og deres ekspertise

Vüre rørleggerpartnere er noen av de beste i bransjen. De har lang erfaring og har hündtert et bredt spekter av rørleggeroppgaver. De er i stand til ü hündtere alt fra smü reparasjoner til store installasjoner.

Nür vi velger en samarbeidspartner, ser vi ikke bare pü deres ferdigheter og erfaring, men ogsü pü deres kundeservice. Vi ønsker ü gi deg den beste opplevelsen, og det betyr at vi krever at vüre samarbeidspartnere er vennlige, hjelpsomme og profesjonelle.

Vi har full tillit til vüre samarbeidspartnere og deres evne til ü levere en førsteklasses tjeneste. De er en viktig del av Rørlegger SOS og bidrar til ü sikre at vi kan tilby deg den hjelpen du trenger, nür du trenger det.

Tilgjengelig 24/7 for alle dine rørleggerbehov i Holmestrand-omrüdet

En av de tingene som gjør Rørlegger SOS unik, er vür tilgjengelighet. Vi forstür at rørleggerproblemer ikke alltid oppstür fra ni til fem. Derfor er vüre samarbeidspartnere tilgjengelige 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Nür du kontakter oss utenfor vanlig arbeidstid, kan du forvente samme høye nivü av service. Vüre samarbeidspartnere er dedikert til ü hjelpe deg, uansett hva klokken er.

Vi er ikke bare tilgjenglige 24/7, vi dekker ogsü hele Norge! Hvis vi ikke für tak i en rørleggervakt i Holmestrand, sü søker vi etter rørleggere i nÌrliggende steder, som for eksempel i Porsgrunn, Skien og Sandefjord!

Omfattende rørleggeroppgaver hündtert med letthet

Uansett hva slags rørleggerarbeid du trenger, kan vüre samarbeidspartnere hündtere det. De har erfaring med alt fra ü fikse lekkasjer til ü installere nye rør og utstyr. De kan ogsü hjelpe med større prosjekter som renovering av bad eller kjøkken.

Hos Rørlegger SOS er ingen jobb for stor eller for liten. Vüre samarbeidspartnere er nøye utvalgt for deres evne til ü levere kvalitetsarbeid uansett oppgavens omfang.

Eksempler pü oppgaver som vüre samarbeidspartnere løste i Holmestrand:

  1. Vannlekkasje: Rørleggere identifiserte og reparerte vannlekkasjer i boliger eller kommersielle bygninger.
  2. Avløpsproblemer: De ryddet tette avløp, reparerte kloakkrør, og løste problemer med dürlig avløp.
  3. Varmtvannsberedere: Rørleggere installerte, reparerte eller vedlikeholdte varmtvannsberedere for ü sikre en kontinuerlig forsyning av varmt vann.
  4. Kraner og armaturer: Rørleggere installerte, reparerte eller erstattet kraner, dusjer, toaletter og andre VVS-armaturer.
  5. Rørlegging for nybygg: Dette inkluderte installasjon av rørsystemer i nye boliger eller kommersielle bygninger.

Hvorfor velge Rørlegger SOS i Holmestrand?

Rørlegger SOS skiller seg ut fra andre rørleggerformidlingstjenester ved ü legge vekt pü lokal, personlig service. Vi arbeider for ü styrke lokalsamfunnet ved ü støtte lokale rørleggere og samtidig gi deg den hjelpen du trenger.

Ved ü velge Rørlegger SOS skal du ogsü vÌre sikker pü at alle vüre samarbeidspartnere har nødvendige godkjenninger, sertifiseringer og erfaring for ü utfør alle slags oppdrag.

Vi er stolte av de positive tilbakemeldingene vi har mottatt fra vĂĽre kunder i Holmestrand. Deres historier bekrefter at vi gir en tjeneste som er rask, pĂĽlitelig og kundesentrert.

Kom i kontakt med en rørlegger i dag

Hvis du trenger en rørlegger i Holmestrand, ikke nøl med ü ringe oss eller fylle ut kontaktskjemaet pü nettsiden vür. Vi vil umiddelbart sette deg i kontakt med en passende rørlegger fra vürt nettverk.

Ved ü velge Rørlegger SOS, kan du vÌre trygg pü at du für en rørlegger som er kvalifisert, erfaren og klar til ü hjelpe. Vi er forpliktet til ü sørge for at du er fornøyd med den tjenesten du mottar.

Vi dekker hele Norge og du skal skal vÌre sikker pü at du für tak i rørleggerhjelp uansett om du befinner deg i Holmestrand eller pü hytten!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut pĂĽ utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i müneden skünsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn ü rense vaskemaskinen ved ü ta ut süpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem ü rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus pü 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen pü slutten.