Logo

Finn rørlegger i Stathelle – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter en rørlegger i Stathelle? Vi har mange samarbeidspartnere i Stathelle-omrüdet som er klare til ü hjelpe deg 24/7!

Har du noen gang hatt en vannlekkasje midt pü natten, eller har kloakken plutselig stoppet opp? Vet du hvem du skal ringe i slike situasjoner? Vel, i Rørlegger SOS er vi her for ü hjelpe deg med ü finne den mest pülitelige, profesjonelle og erfarne rørleggeren nÌr deg i Stathelle.

Rørlegger SOS er en start-up som har som mül ü koble kunder med lokale rørleggere i Vestfold og Telemark. Vi er ikke en rørleggerbedrift, men vi tilbyr en tjeneste der vi kobler kunder med lokale rørleggere. Vi har et nettverk av samarbeidspartnere som vi stoler pü og som vi vet vil yte den beste servicen.

Vi har alltid en rørlegger-partner tilgjengelig i et nÌrliggende omrüde som kan püta seg oppdrag i Stathelle. Sü, uansett om du bor i Stathelle eller omliggende omrüder, vil vi sørge for at du für den hjelpen du trenger nür du trenger den mest.

Døgnüpen rørlegger-service i Stathelle-omrüdet

Vi vet alle at rørleggerproblemer ikke venter pü at arbeidsdagen skal starte. De kan oppstü nür som helst, dag eller natt. Det er derfor vi tilbyr en døgnüpen rørleggerservice. Sü hvis du trenger en rørlegger i Stathelle pü et sent tidspunkt, er vi her for ü hjelpe deg.

Rørlegger SOS kan hjelpe deg med ü finne en rørlegger som er tilgjengelig 24/7. Vi har samarbeidspartnere som er dyktige, pülitelige og klare til ü jobbe nür helst pü døgnet.

Vüre rørlegger-partnere har mange ürs erfaring og høy kompetanse innen sitt fagfelt. De er utstyrt med det siste av verktøy og utstyr, og er trent til ü hündtere ethvert rørleggerproblem effektivt og presist.

Rørleggertjenester av høy kvalitet

Vüre rørlegger-partnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, fra reparasjon og vedlikehold av rør, installasjon av sanitÌrutstyr, til ombygging av bad. Uansett hva ditt rørleggerbehov er, har vi noen som kan hjelpe.

Vi i Rørlegger SOS legger stor vekt pü kvaliteten pü tjenestene vi formidler. Vi jobber bare med de beste rørleggerne som har en dokumentert historikk for høykvalitetsarbeid og kundetilfredshet.

Å bruke Rørlegger SOS for å finne en rørlegger i Stathelle, er et smart valg. Du kan være trygg på at arbeidet blir utført riktig første gang, noe som sparer deg for tid, penger og stress.

Rask respons og umiddelbar hjelp

Nür det kommer til rørleggerproblemer, kan tiden vÌre en kritisk faktor. Jo raskere problemet blir adressert, jo mindre skade vil det forürsake. Det er derfor vi i Rørlegger SOS sørger for rask respons fra vüre rørlegger-partnere.

Nür du kontakter oss for en rørlegger i Stathelle, starter vi straks prosessen med ü finne den rette rørleggeren for deg. Vürt mül er ü sørge for at du für hjelp sü raskt som mulig.

Vüre kunder i Stathelle og omegn setter stor pris pü vür raske respons og umiddelbare hjelp. Vi vet at nür du stür overfor et rørleggerproblem, er det siste du vil ha, ü vente.

Lokale Rørleggere fra Stathelle-omrüdet du kan stole pü

Rørleggerarbeid er ikke noe man skal ta lett pü. Hvis det ikke gjøres riktig, kan det føre til alvorlige problemer nedover linjen. Derfor er det viktig ü ha en rørlegger du kan stole pü.

Rørlegger SOS sikrer at alle vüre rørlegger-partnere er dyktige, erfarne og pülitelige. Vi sjekker deres bakgrunn, kundevurderinger, og vi sørger for at de har alle nødvendige lisenser og sertifiseringer.

Vi forstĂĽr at tillit er en viktig del av ethvert kundeforhold. Derfor jobber vi hardt for ĂĽ bygge tillit med vĂĽre kunder ved ĂĽ tilby en tjeneste som er pĂĽlitelig, profesjonell og effektiv.

Rørleggertjenester for alle behov

Uansett om du har en lekkende kran, en tett avløp, eller du planlegger en større renovering av badet, har vi en rørlegger som kan hjelpe. Vüre rørlegger-partnere er fleksible og tilpasningsdyktige, og kan hündtere en rekke forskjellige rørleggeroppgaver.

Rørlegger SOS kan hjelpe deg med ü finne den rette rørleggeren for ditt spesifikke behov. Vi har en dyp forstüelse av rørleggerbransjen, og vi vet hvilke ferdigheter og erfaringer som kreves for forskjellige typer jobber.

Sü uansett hva ditt rørleggerbehov er, kan du stole pü at Rørlegger SOS vil finne den beste rørleggeren for oppgaven.

Kontakt oss for rørleggerhjelp i Stathelle

Trenger du en rørlegger i Stathelle? Ikke nøl med ü kontakte oss. Du kan nü oss via telefon eller kontaktskjemaet pü vür nettside. Vi vil begynne ü lete etter den perfekte rørleggeren for deg sü snart vi mottar din forespørsel.

Prosessen etter at du har tatt kontakt er enkel og problemfri. Vi vil koble deg til en av vüre rørlegger-partnere, og de vil ta seg av resten. Du kan vÌre trygg pü at du vil motta en topp service fra start til slutt.

Sü, hvis du trenger en rørlegger i Stathelle, vent ikke. Kontakt oss i Rørlegger SOS i dag. Vi er her for ü hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov.

Visste du at tjenesten vür ikke er begrenset til bare Stathelle? Vi tilbyr 24/7 rørleggervakt over hele landet, inkludert nÌrliggende steder som Brevik, Holmestrand og Larvik! Vi er her for ü betjene en bred geografisk rekkevidde, og uansett hvor du er, er vi klare til ü hjelpe med dine rørleggerbehov.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start pü dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med vĂĽtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det pĂĽ bad?

Membran pü badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for ü stoppe fuktigheten fra ü trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, rüte, og skader pü bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg pü overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.