Logo

Finn rørlegger i Kragerø – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Ser du etter en rørlegger i Kragerø? Ring oss, så skal vi sette deg i kontakt med en av våre lokale samarbeidspartnere som er tilgjengelige 24/7!

Rørlegger SOS er en innovativ start-up som har som mål å sette deg i kontakt med en kompetent rørlegger raskt og enkelt. Vårt oppdrag er å gjøre prosessen med å finne en pålitelig rørlegger så problemfri som mulig. Du trenger bare å kontakte oss, så tar vi oss av resten!

Vi fungerer som en mellommann mellom deg og rørleggeren, vi introduserer deg for våre samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med rørleggerproblemer. Vi tar hensyn til ditt spesifikke behov og finner den best mulige rørleggeren for deg.

Det er mange fordeler ved å bruke Rørlegger SOS. Vi sørger for at du får en rørlegger som har de nødvendige kvalifikasjonene, sertifiseringene og erfaringen til å løse ditt problem. Du slipper å kaste bort tid på å lete etter en rørlegger, vi gjør jobben for deg.

Våre samarbeidspartnere - Kvalifiserte og klare til å hjelpe deg i Kragerø og omegn

Vi hos Rørlegger SOS tar kvalitet på alvor. Vi vet at når du trenger en rørlegger, så vil du ha noen du kan stole på. Derfor velger vi våre samarbeidspartnere med omhu. De er alle dyktige rørleggere med nødvendige godkjenninger og sertifiseringer.

Våre samarbeidspartnere er erfarne fagfolk som vet hvordan de best løser dine rørleggerproblemer. De har et bredt spekter av ferdigheter og kunnskap, noe som gjør dem i stand til å håndtere alle slags rørleggerrelaterte problemer.

Vi er stolte av å kunne tilby en service som er både rask og effektiv. Når du kontakter oss, vil du bli satt i kontakt med en rørlegger som er klar til å hjelpe deg så snart som mulig.

Et bredt spekter av rørleggertjenester

Rørleggere er eksperter på mer enn bare å reparere lekkasjer. Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av rørleggertjenester, fra installasjon av nye rør og reparasjon av gamle, til inspeksjon og vedlikehold. Uansett hva ditt behov er, så har vi en rørlegger som kan hjelpe deg.

Å finne den riktige rørleggeren for ditt behov kan være forvirrende. Men hos Rørlegger SOS gjør vi det enkelt for deg. Vi setter deg i kontakt med en rørlegger som har erfaring med det spesifikke problemet du står overfor.

Å velge en profesjonell rørlegger kan spare deg for tid, penger og unødvendig stress. Det er derfor vi på Rørlegger SOS er her for å hjelpe deg.

Rørleggertjeneste med døgnåpen vakt i Kragerø og omegn

En plutselig rørlekkasje midt på natten kan være et mareritt, spesielt hvis du ikke vet hvem du skal ringe. Men med Rørlegger SOS, trenger du ikke å bekymre deg. Vi har samarbeidspartnere som tilbyr døgnvakt i Kragerø-området.

Døgnvakt-tjenesten er designet for å hjelpe deg i nødsituasjoner som ikke kan vente. Enten det er en stor vannlekkasje, en blokkert avløpsrør eller en plutselig svikt i varmesystemet, er våre rørleggere klare til å hjelpe deg når som helst på døgnet.

Vi vet at noen problemer bare ikke kan vente til neste dag, og det er derfor vi har rørleggere tilgjengelige 24/7. Vi er her for å sikre at du får hjelpen du trenger, når du trenger den.

Å kontakte Rørlegger SOS er en enkel og trygg prosess

Å finne og bestille en rørlegger kan ofte være en komplisert og tidkrevende prosess. Men hos Rørlegger SOS har vi gjort det enkelt for deg. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss, enten via telefon eller vår nettside.

Når vi har mottatt din forespørsel, vil vi umiddelbart begynne å finne en rørlegger som er best egnet for ditt behov. Vi sørger for å matche deg med en rørlegger som har riktig kompetanse og erfaring for å løse ditt problem.

Vi vet at tillit er nøkkelen i enhver tjeneste, og det er derfor vi gjør alt vi kan for å sikre at du føler deg trygg og komfortabel gjennom hele prosessen.

Kundeerfaringer med Rørlegger SOS i Kragerø

Vi er stolte over å ha hjulpet mange kunder i Kragerø med deres rørleggerbehov. Våre kunder setter pris på vår rask respons, vår kundeservice og kvaliteten på arbeidet våre rørleggerpartnere utfører.

Vi har en rekke positive tilbakemeldinger fra tilfredse kunder som har brukt våre tjenester. De har rost oss for vår effektivitet, vår profesjonalitet og vår forpliktelse til kundetilfredshet.

Hvis du trenger en rørlegger i Kragerø, hvorfor ikke prøve Rørlegger SOS? Vi er her for å hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov.

Vi er her for deg - Ta kontakt med din lokale rørlegger gjennom Rørlegger SOS

Det er enkelt å komme i kontakt med oss. Du kan ringe oss direkte, eller du kan bruke kontaktskjemaet på vår nettside. Uansett hvilken metode du velger, kan du være sikker på at vi vil svare raskt.

Vi oppmuntrer deg til å bruke våre tjenester neste gang du trenger en rørlegger i Kragerø. Vi garanterer at du vil bli fornøyd med kvaliteten på tjenesten vi tilbyr.

Enten du har et presserende problem som trenger umiddelbar oppmerksomhet, eller du trenger rutinemessig vedlikehold, er Rørlegger SOS her for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag, og la oss ta hånd om dine rørleggerbehov.

Visste du at tjenesten vår ikke er begrenset til bare Kragerø? Vi tilbyr 24/7 rørleggervakt over hele landet, inkludert nærliggende steder som Stathelle, Brevik, Arendal og Larvik! Vi er her for å betjene en bred geografisk rekkevidde, og uansett hvor du er, er vi klare til å hjelpe med dine rørleggerbehov.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.