Logo

Finn rørlegger i Porsgrunn – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en rørlegger i Porsgrunn? Velkommen til Rørlegger SOS! Vi er her for ü hjelpe deg med ü finne den beste lokale rørleggeren for dine behov. Vi er ikke en rørleggerbedrift, men vi er en tjeneste som kobler deg med profesjonelle rørleggere i ditt omrüde. Vi tar deg fra problem til løsning pü kort tid, og alt du trenger ü gjøre er ü ta kontakt med oss.

Å velge Rørlegger SOS betyr at du får tilgang til et nettverk av høyt kvalifiserte og erfarne rørleggere som er klare til å ta seg av dine rørleggerbehov. Enten du har en liten lekkasje eller en stor nødsituasjon, vil våre rørleggerpartnere sørge for at problemet blir håndtert effektivt og profesjonelt.

Ikke nøl med ü ringe oss eller bruke vürt online kontaktskjema. Vi er her for ü hjelpe deg, uansett hva dine rørleggerbehov mütte vÌre.

Hvordan fungerer Rørlegger SOS?

Å få tilgang til rørleggertjenester med Rørlegger SOS er enkelt. Du starter med å besøke vår nettside, der du vil finne all informasjonen du trenger for å ta det neste steget. Ved å ringe oss eller fylle ut vårt kontaktskjema, vil vi raskt kunne sette deg i kontakt med en rørlegger som er tilgjengelig for å hjelpe deg.

Rørlegger SOS er designet for ü gjøre det enkelt for deg ü finne en rørlegger i Porsgrunn, uansett nür du trenger det. Vi vet at rørleggerproblemer ofte kommer pü de mest upraktiske tidene, og det er derfor vi har sørget for at vüre tjenester er tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Vi har hjulpet mange kunder med ü finne den perfekte rørleggeren for sine behov. Fra smü reparasjoner til store nødsituasjoner, har vüre samarbeidspartnere vÌrt der for ü gi en rask, effektiv og profesjonell tjeneste.

VĂĽre samarbeidspartnere og deres tjenester

Vüre samarbeidspartnere er eksperter pü sitt felt. De tilbyr en rekke rørleggertjenester, fra enkle reparasjoner til komplekse installasjoner. Enten du trenger hjelp med en lekkasje, et tett toalett, eller installasjon av nytt sanitÌrutstyr, kan vüre samarbeidspartnere hjelpe.

Å velge en av våre samarbeidspartnere betyr at du kan være trygg på at du får en tjeneste av høy kvalitet. Våre partnere er kvalifiserte og erfarne rørleggere som er klar til å ta seg av dine rørleggerbehov i Porsgrunn. De er også tilgjengelige døgnet rundt, noe som betyr at du kan få hjelp når du trenger det mest.

Vüre samarbeidspartnere har utført alle slags rørleggerarbeid, fra ü fikse lekkasjer, til ü installere nye dusjer og baderom. Uansett hva ditt rørleggerbehov er, kan du vÌre trygg pü at vüre samarbeidspartnere kan hjelpe.

Døgnüpen rørleggertjeneste i Porsgrunn

Nür rørleggerproblemer oppstür, er det ikke alltid de kommer pü de mest praktiske tidene. Det er derfor vüre samarbeidspartnere tilbyr døgnüpen rørleggertjeneste i Porsgrunn. Dette betyr at uansett nür du trenger hjelp, vil det vÌre en rørlegger tilgjengelig for ü komme til unnsetning.

Hvis du har en nødsituasjon midt pü natten, eller hvis et problem oppstür tidlig pü morgenen, er det trygt ü vite at du kan fü hjelp med en gang. Døgnüpen rørleggertjeneste er ikke bare praktisk, det kan ogsü vÌre livreddende i tilfeller der vannlekkasjer truer med ü forürsake alvorlig skade pü eiendommen din.

Rørlegger SOS har hjulpet mange kunder med ü finne en rørlegger pü kort varsel, selv i de mest uvanlige timer. Enten det var et rør som brast midt pü natten, eller et toalett som ikke ville slutte ü renne, har vüre samarbeidspartnere vÌrt der for ü hjelpe.

Pülitelig og kvalifisert rørleggertjeneste

Hos Rørlegger SOS, er vi stolte av ü samarbeide med rørleggere som er büde pülitelige og høyt kvalifiserte. Alle vüre samarbeidspartnere har de nødvendige godkjenningene og sertifiseringene for ü utføre rørleggerarbeid i Porsgrunn. Dette gir deg trygghet om at arbeidet vil bli utført til høyeste standard.

Nür du velger en rørlegger, er det viktig ü vite at du kan stole pü dem. Vüre samarbeidspartnere har bevist sin pülitelighet gang pü gang, ved ü levere høykvalitetsarbeid og ved ü vÌre der nür de sier de vil vÌre det.

Det er ogsü viktig at rørleggeren har de riktige kvalifikasjonene. Vüre samarbeidspartnere har alle de nødvendige sertifiseringene og erfaringene for ü sikre at de kan hündtere alle typer rørleggerarbeid. Fra enkle reparasjoner til komplekse installasjoner, kan du stole pü at vüre samarbeidspartnere har kunnskapen og ferdighetene som kreves.

Rask rørleggerhjelp i Porsgrunn

Nür du har et rørleggerproblem, vil du ha det løst raskt. Hos Rørlegger SOS, forstür vi dette, og det er derfor vi sørger for ü tilby rask rørleggerhjelp i Porsgrunn. Nür du tar kontakt med oss, vil vi raskt koble deg med en rørlegger som er klar til ü hjelpe.

Hvordan oppnür vi dette? Vi har et nettverk av rørleggere som er klar til ü svare pü din forespørsel. Dette betyr at uansett nür du tar kontakt, vil det vÌre en rørlegger tilgjengelig for ü hjelpe deg.

Vi har mange eksempler pü tilfeller der vi har kunnet tilby rask hjelp til kunder i Porsgrunn. Enten det var en lekkasje som trengte umiddelbar oppmerksomhet, eller en tett avløp som trengte ü bli fikset raskt, har vüre samarbeidspartnere vÌrt der for ü hjelpe.

Kontakt oss for rørleggertjenester i Porsgrunn

Nür du trenger en rørlegger i Porsgrunn, er Rørlegger SOS her for ü hjelpe. Enten du trenger hjelp med en liten reparasjon, eller du har en større nødsituasjon, kan vüre samarbeidspartnere hjelpe.

Å ta kontakt med oss er enkelt. Du kan ringe oss direkte, eller du kan bruke vårt online kontaktskjema for å sende oss en melding. Uansett hvordan du velger å ta kontakt, kan du være trygg på at vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg så raskt som mulig.

Sü ikke nøl, ta kontakt med oss i dag for alle dine rørleggerbehov i hele Vestfold og Telemark. Vi ser frem til ü hjelpe deg!

Visste du at vi ogsü har rørleggervakt i nÌromrüdene som Skien, Arendal og Kristiansand, men ogsü i hele landet?

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for ü passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan vÌre hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for ü passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger ĂĽ vite om vannmĂĽlere

En vannmĂĽler kan hjelpe deg med ĂĽ oppdage lekkasjer tidlig, fĂĽ bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmĂĽler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller pü et kjøkken. Etter oppussingen für man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel ü male vegger, sette opp hyller, bytte hündtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for ü gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hĂĽnd med hanske pĂĽ heller i Plumbo i vasken

Sliker ĂĽpner du en tett vask med Plumbo

For ü rense en tett vask, start med ü sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for ü løse opp süperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsüpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svÌrt tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med ü helle i rikelig med kokende vann for ü skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er ogsü effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstü kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til vÌske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, rüte og vannskader pü boligens bÌrende konstruksjoner. Dampsperre pü bad legges i tillegg til vütromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. Pü yttervegger legger man ogsü vindsperre og fuktsperre for ü isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger ĂĽ vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmül om baderomsplater. De fleste lurer pü om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppü eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringrüd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.