Logo

Finn rørlegger i Stovner – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon pü jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hünd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forstüelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal hündverker, selv om vi bor pü landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales pĂĽ det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski pü døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Pü utkikk etter en dyktig rørlegger, som rykker ut til og utfører alle rørleggertjenester i Stovner?

Da har du kommet til rett sted!

Vi har mange rørleggere, som alltid er klare for ü ta dine saker 24/7, üret rundt. Tar du i bruk vür tjeneste, vil du fü bistand fra av en erfaren, hyggelig og sertifisert rørlegger, som har diverse godkjenninger pü plass, som Sentral Godkjenning og VVS fagmann, noe som sørger for at du mottar bare den høyeste kvalitet og en trygg utredning pü utført arbeid!

En av vüre rørleggere rykker ut til Stovner fra en nÌrliggende base.

Rørleggerne vüre dekker ogsü andre store deler av Norge.

Tjenester som vüre rørleggere utfører i Stovner

Alle rørleggerne vüre er alltid klare for det verste, og er godt egnet for ü utføre enhver jobb, sü du trenger aldri ü bekymre deg!

Mottar du bistand fra en av vüre rørleggere, vil alle jobber bli utført pü en effektiv og profesjonell müte, da de har et bredt nettverk til andre hündverkere.

Vüre rørleggere kan ogsü utføre andre tjenester slike som, men ikke begrenset til:

Hvorfor velge vüre rørleggere nür du behøver bistand i Stovner?

Rørleggerne vüre rykker ut 24/7, üret rundt, har bred kompetanse og tilbyr rørleggertjenester til konkurransedyktige priser. Velger du ü ta i bruk vür tjeneste, vil du ogsü ha gode muligheter for bistand med prosjektledelse, dersom arbeidet som er involvert krever ekstra kompetanse. Med andre ord, vüre rørleggere er alltid klare til ü takle enhver jobb!

Vüre rørleggere som rykker ut til Stovner har bred kompetanse

Rørleggerne vüre som rykker ut til Stovner har lang erfaring, og er kompetente nok til ü utføre selv de mest krevende jobbene. Alle rørleggerne vüre har selvsagt fagutdannelse og godkjenning av fagbrev, noe som sikrer at du mottar bare den beste hjelpen. Rørleggerne vüre følger norske krav til fagutdannelse, og følger alle retningslinjer for hündverkertjenesteloven og andre sertifiseringskrav.

Vüre Rørleggere i Stovner har rammeavtale som som sikrer bedre priser

Med en rammeavtale, für du tilbud om en rekke gode tilleggstjenester. Disse tjenestene kan velges ü bli benyttet hver for seg eller samlet. Har du ønsker om garantert responstid eller andre serviceavtaler i form av ettersyn pü rør og VVS-utstyr, kan vüre rørleggere bistü med dette!

Rørleggerne vüre, som dekker Stovner, kan ogsü bistü med diverse rüdgiving og konsulenttjenester, i forbindelse med støtte og bistand med prosjektering og planlegging av rørservice rehabilitering av bad og kjøkken, eller utbedringsarbeider pü VVS-anlegget.

En rammeavtale gir deg ogsĂĽ gode muligheter for bistand med hĂĽndtering og koordinering av skadesaker.

Hva er fordelene med en rørlegger-rammeavtale?

Rammeavtalene til vüre samarbeidspartnere, kommer med flere goder og fordeler for deg som kunde. Du vil motta varer og andre tjenester til rabatterte priser, raskt oppmøte og høy prioritet ved oppdrag, samt en ürlig inspeksjon av VVS-utstyr, og en unik tilgang til et bredt og tverrfaglig spekter av underleverandører og partnere.

Inngür du i en rammeavtale med vüre dyktige rørleggere, er du ikke bare sikret en solid og profesjonell partner som blir et fast kontaktpunkt ü forholde deg til, men som ogsü kjenner til selve VVS-anlegget og rutinene i bygget.

Fü ettersyn, kontroll og tilstandsrapport fra vür rørlegger i Stovner

Samarbeidspartnerne vüre sine rørleggertjenester, innebÌrer ogsü service- og rammeavtaler, hvor en av deres rørleggere bistür med service og ettersyn pü røranlegg. En sertifisert og profesjonell rørlegger rykker ut og utfører kontroller, hvor mület er ü lokalisere og fikse opp i mindre feil, før feilen forürsaker større skader.

En sertifisert rørlegger utfører kontroller og vedlikehold, som forholder seg til gjeldende normer, og med tilhørende tilstandsrapport.

Vüre rørleggere i Stovner gjør det meste

Rørleggerne vüre har spesialisert seg pü akutt beredskap 24 timer i døgnet, alle dager i üret, og er alltid klare til ü rykke ut! Rørleggerne vüre utfører ogsü selvsagt ordinÌre rørleggeroppdrag, men har du en sak eller trenger bistand til et oppdrag som ikke er akutt, vil dette bli hündtert etter avtalt tid med deg som kunde. En av vüre rørleggere som vi samarbeider med, tar seg av hele prosessen, uansett oppdrag.

Alle vüre dyktige og erfarne rørleggere utfører serviceoppdrag som reparasjon, installasjon eller utskiftning av toaletter og urinaler, armaturer/kraner, varmtvannsberedere, servanter rør i rør-installasjoner, stoppekran, utekran og annet VVS-materiell.

Behøver du bistand med utskiftning eller rehabilitering av soil og vannrør, reparasjon av rørbrudd eller staking og rensing av tette rør, kan vüre erfarne rørleggere hjelpe deg!

Har du andre behov enn det vi har nevnt?

Rørleggerne vüre har muligheten og kompetanse som trengs for ü utføre enhver jobb, som bare de mest erfarne og kompetente rørleggerne kan utføre. Men det kan hende at det du trenger hjelp med eller lurer pü, ikke er nevnt i innholdet! Derfor anbefaler vi deg likevel ü ta i bruk vür unike tjeneste, sü kan du ta deg en uforpliktet telefonsamtale med en hyggelig rørlegger, i dag!

Trenger du bistand fra en rørlegger i Frogner, Søndre Nordstrand eller Sagene, vil du alltid motta hjelpen du trenger.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Dette bør du vite hvis du skal pusse opp badet – og hva det koster

Finn ut av forskjellen mellom totalrenovering og overfladisk oppussing, stegene i en totalrenovering, kostnadsestimater, faktorer som püvirker prisen, og nür det er hensiktsmessig ü velge hver tilnÌrming basert pü ulike forhold som badets alder, tekniske tilstand og budsjett. Les ogsü om viktige püminnelser om dokumentasjon og behovet for ü søke godkjenning fra kommunen.

Rørleggerens rüd for en lavere strømregning!

Man kan redusere strømregningen ved ü dusje kortere, bruke energieffektive oppvarmingskilder som luft-til-luft varmepumpe og en smart varmtvannsbereder!

Hvordan vedlikeholde en utekran riktig, og hvilke fordeler gir en frostsikker utekran?

En frostsikker utekran, ogsĂĽ kjent som en frostfri vannkran eller frostfri utekran, er en spesiell type utekran som er designet for ĂĽ unngĂĽ frostskader ved ĂĽ plassere vannavstengingsmekanismen langt inne i bygningen i stedet for rett bak kranen.

Hva er et blandebatteri?

Et blandebatteri hjelper oss med ü kontrollere vannets temperatur ved ü blande kaldt og varmt vann. Blandebatterier justerer raskt balansen mellom varmt og kaldt vann nür vanntrykket endres. Dusjbatteri og servantbatteri har samme funksjon, men er tilpasset kjøkkenet og dusjen.

5 vanligste rørleggerproblemer som du kan løse selv

Man kan spare penger ved ü løse selv problemer som lekkende kraner ved ü bytte ut pakninger eller O-ring, tette avløp, reparere mindre rørlekasjer, dürlig vanntrykk, løse problemet med kaldt vann og tine frosne rør.

Vond lukt og tette sluk? Dette trenger du ü vite om rørspyling

Rørspyling kan utføres ved hjelp av forskjellige metoder, inkludert mekanisk fjerning av blokkeringer ved hjelp av roterende kabler eller høytrykksspyleutstyr. Valget av metode avhenger av typen blokkering og rørmaterialet.