Logo

Finn rørlegger i Haugenstua – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørlegger på Haugenstua: Rask, pålitelig, og tilgjengelig 24/7

Hos Rørlegger SOS jobber vi dag og natt for å gjøre livet ditt lettere når du står overfor rørleggerutfordringer i Haugenstua. Vi er ikke en rørleggerbedrift, men vi er en hjelpende hånd som setter deg i kontakt med dyktige og pålitelige rørleggere i og rundt ditt nærområde. Vi forstår viktigheten av rask respons når vannet flommer over, og derfor er vi stolte av å tilby en service som er tilgjengelig 24/7. Du kan stole på oss for å formidle kontakt med en rørlegger som kan løse problemet ditt på kort tid, uansett tid på døgnet.

Hvordan finne en Rørlegger på Haugenstua med Rørlegger SOS?

Å finne en pålitelig rørlegger i Haugenstua er en lek med Rørlegger SOS. Alt du trenger å gjøre er å besøke nettsiden vår, fylle ut nødvendig informasjon, og vi vil sette deg i kontakt med en lokal rørlegger som kan hjelpe deg. Du kan også kontakte en rørleggervakt direkte via telefon. Vår nettside er brukervennlig, og vår service er effektiv og rask. Vi forstår at når du trenger en rørlegger, trenger du en nå, og det er derfor vi har gjort prosessen så enkel og rask som mulig.

Våre rørlegger-partnere i nærheten av Haugenstua

Vi er stolte av å samarbeide med noen av de dyktigste rørleggerne i og rundt Haugenstua. Våre samarbeidspartnere er profesjonelle, erfarne og besitter alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger. Når du bruker Rørlegger SOS, kan du være sikker på at du får hjelp av en kvalifisert rørlegger som kan håndtere alle typer rørleggeroppgaver, store eller små. Vi sørger for å sette deg i kontakt med en rørlegger som passer best for dine behov og som kan levere en tilfredsstillende løsning.

Alle typer rørleggertjenester tilgjengelig på Haugenstua

Uansett om du står overfor en liten lekkasje, en blokkert avløp, eller en større installasjon, har vi rørleggere i Haugenstua som kan hjelpe deg. Våre samarbeidspartnere tilbyr et bredt spekter av tjenester, og de bruker alltid det nyeste utstyret og de beste metodene for å sikre at jobben blir gjort riktig første gang. De er også dedikerte til å levere tjenestene sine på en effektiv og profesjonell måte, noe som betyr minimal forstyrrelse for deg og din daglige rutine.

Våre rørlegger-partnere utførte tidligere følgende rørleggingstjenester på Haugenstua:

- Nye Bygg og oppussing

Installasjon av rørsystemer i nye bygg.

Renovering av kjøkken, bad, og vaskerom med nye rørinstallasjoner.

Oppgradering av eksisterende røropplegg i boliger og næringsbygg.

- Montering og utskiftning

Utskiftning og installasjon av nye toaletter og kraner.

Montering av varmtvannsberedere og andre vannvarmesystemer.

Installasjon av moderne sanitærutstyr for økt komfort og effektivitet.

- Reparasjon og vedlikehold

Reparasjon av skader forårsaket av frost på rør og utstyr.

Åpning av tette sluk og avløp for å gjenopprette normal funksjon.

Utbedring av lekkasjer i rør og tilkoblinger for å forhindre vannskader.

- Uteområde

Installasjon av utekraner for hagearbeid og rengjøring.

Tilkobling av vann og avløp for utendørs kjøkken og baderom.

Legging av rør for vannforsyning og avløpssystemer i hage og uterom.

- Energi og Varme

Installasjon av gulvvarmesystemer for en jevn og behagelig varme.

Montering av ovner og kjølesystemer for optimalisert inneklima.

Installasjon av varmepumper for energieffektiv oppvarming og kjøling.

- Annet

Rådgiving og installasjon av vannfiltreringssystemer for bedre vannkvalitet.

Inspeksjon og oppgradering av rørsystemer for å møte gjeldende standarder.

Tilpasning og spesialinstallasjoner basert på kundenes unike behov og ønsker.

Nødssituasjoner? Våre Rørleggere i nærheten av Haugenstua er alltid tilgjengelige!

Vi vet at rørleggerkriser ikke alltid oppstår på beleilige tidspunkter. Det er derfor våre rørleggersamarbeidspartnere i og rundt Haugenstua er tilgjengelige døgnet rundt for å ta hånd om nødssituasjoner. Enten det er en oversvømming i kjelleren midt på natten, eller en hovedvannledning som brister på en søndag ettermiddag, kan du være trygg på at vi er her for å hjelpe. Rask respons i nødssituasjoner kan spare deg for tid, penger og stress.

Kvalitet og kundefornøydhet er vår prioritet

Hos Rørlegger SOS står kvalitet og kundefornøydhet øverst på listen over våre prioriteringer. Vi er dedikerte til å levere en service som oppfyller og overgår forventningene dine. Vi tar alle tilbakemeldinger på alvor og jobber kontinuerlig for å forbedre vår service. Så enten du har brukt tjenestene våre før, eller du vurderer oss for første gang, kan du være sikker på at din tilfredshet er vår høyeste prioritet.

Kontakt din lokale rørlegger på Haugenstua og omegn i dag!

Hvis du bor i Haugenstua og trenger en rørlegger, er Rørlegger SOS her for å hjelpe deg. Du kan kontakte en rørleggervakt via telefon eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår for å starte prosessen. Husk, vi er her for å gjøre livet ditt lettere når du står overfor rørleggerproblemer. Vi tilbyr rask, pålitelig, og døgnåpen service. Så neste gang du trenger en rørlegger i Haugenstua eller på Smestad, Bygdøy eller Løkka, husk på Rørlegger SOS.

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

Alt du trenger å vite om bergvarme

Som navnet tilsier, er bergvarme et system for oppvarming av boliger ved å utnytte grunnvarme fra berg eller fjell. En bergvarmepumpe henter enten opp solvarmen som er lagret i jorden, eller varme fra områder mellom tektoniske plater, hvor vulkansk aktivitet kan forekomme nærmere jordoverflaten. I slike områder blir både jorden og underjordiske vannkilder oppvarmet helt naturlig. På denne måten kan man dra nytte av naturens kilder og installere en bergvarmepumpe, også kalt en væske-til-vann-varmepumpe.

illustrasjon av underbygd oppvaskmaskin

Hva er integrerte og underbygde oppvaskmaskiner?

Integrerte oppvaskmaskiner er designet for å passe sømløst inn i kjøkkeninnredningen, med en front som kan matche resten av skapene. De kan være hel- eller halvintegrerte. Underbygde oppvaskmaskiner er designet for å passe under kjøkkenbenken, men har en synlig front som ikke nødvendigvis matcher resten av kjøkkeninnredningen. De er mer funksjonelle enn estetiske.

en vannmaler funker ved at vannet beveger paa en magnetisk skive som endrer paa tallene

Alt du trenger å vite om vannmålere

En vannmåler kan hjelpe deg med å oppdage lekkasjer tidlig, få bedre kontroll over vannforbruket ditt og med en vannmåler betaler du kun for det du bruker av vann.

Før og etter bilde av noen hyller på et kjøkken. Etter oppussingen får man mye mer plass og hyllen ser ryddig ut. Pusse opp kjøkken.

Slik kan du pusse opp kjøkken selv

Kjøkkenet kan pusses opp enkelt og billig hvis du gjør det meste av arbeidet selv. For eksempel å male vegger, sette opp hyller, bytte håndtak, gardiner og lamper er noen enkle oppussingsprosjekter som du kan gjøre selv for å gi kjøkkenet ditt et freshere utrykk.

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.