Logo

Finn rørlegger i Romsås – Vi hjelper deg døgnet rundt

Rørlegger SOS er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede rørleggere døgnet rundt - helt gratis.

Åpent 24/7

Uforpliktende tilbud

Gode priser

HELE NORGE

HASTER DET? RING OSS

489 13 380

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Terje

Rask og god service. Meget god kommunikasjon på jobben hele veien. Rørlegger var profesjonell og gjorde en meget god jobb. Anbefales.

Kristian

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fikk jobben gjort raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for det flotte og hurtige arbeidet.

Klesgruppen

Jeg brukte Rørlegger SOS for min virksomhet. Tok hånd om et problem med ødelagt varmtvannsbereder for en travel hundefrisørsalong. Utmerket service og billig.

Knut

Super forståelsesfull og hyggelig dame som skaffet rask hjelp fra en helt lokal håndverker, selv om vi bor på landet. Jeg er veldig fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Anita

Alltid i tide og kvalitetsarbeid fra hyggelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Dylan

Jeg har brukt Rørlegger SOS to ganger, og ble veldig fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben raskt og billig. Anbefales!

Jacob

En veldig hyggelig fyr som fikset et tett sluk hos meg. Skal lagre nummeret til neste gang!

Grethe

Rask og god service. Bra informasjon om forventet ankomsttid mm.

Katrine

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk rørlegger fra Ski på døren etter kun 20 minutter, de fikset problemer raskt og effektivt! Tusen takk!

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Rørleggertjenester i Romsås med Rørlegger SOS

Velkommen til Rørlegger SOS, din portal til rørleggertjenester i Romsås. Vi er ikke en rørleggerbedrift, men vi kobler deg med profesjonelle og erfarne rørleggere i ditt område. Du lurer kanskje på hvordan vi gjør dette? Vel, ved å bruke vår plattform kan du enkelt kontakte vår lokale rørlegger-partner enten ved å ringe det oppgitte telefonnummeret eller ved å fylle ut kontaktskjemaet som finnes på siden vår.

Rask og pålitelig hjelp når du trenger det

Det er lite som er mer frustrerende enn et rørleggerproblem som krever umiddelbar oppmerksomhet. Vel, det er her Rørlegger SOS kommer inn! Vi jobber med lokale rørleggere som tilbyr døgnåpen service, slik at du kan få hjelp når du trenger det mest. Det er viktig å takle rørleggerproblemer raskt for å unngå ytterligere skade på eiendommen din, og derfor er vi her for å sørge for at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Profesjonelle rørleggere i ditt område

Det er vår høyeste prioritet å sørge for at du får kvalitetsservice og derfor jobber vi kun med erfarne, profesjonelle rørleggere. Alle våre samarbeidspartnere har nødvendige godkjenninger og papirer i orden. Vi har lokale rørleggere tilgjengelig nær Romsås, klar til å håndtere alle dine rørleggerbehov.

Et bredt utvalg av rørleggertjenester

Enten du trenger hjelp med en liten reparasjon eller et stort prosjekt, har våre lokale rørleggere i Romsås erfaring og kunnskap til å håndtere det. De tilbyr et bredt utvalg av rørleggertjenester, fra å fikse en lekkende kran til installasjon av nye sanitærinstallasjoner og alt imellom. Vi har også spesialiserte tjenester tilgjengelig, så uansett hva ditt rørleggerproblem er, har vi noen som kan løse det.

Våre rørlegger-partnere utfører alle slags rørleggingstjenester i Romsår, for eksempel:

Romsås - et område vi betjener 24/7

Romsås er et område vi er stolte av å kunne betjene. Hvis du bor i Romsås og trenger rørleggerhjelp, kan vi koble deg med en lokal rørlegger som er klar til å hjelpe. Så neste gang du søker etter 'rørlegger Romsås' eller 'rørleggervakt Romsås', husk at Rørlegger SOS er her for å sette deg i kontakt med profesjonelle rørleggere i ditt område.

Praktisk og enkel kontakt med Rørlegger SOS

Vi vet at når du står overfor et rørleggerproblem, er det siste du trenger komplikasjoner med å faktisk få kontakt med en rørlegger. Derfor har vi gjort det enkelt for deg å kontakte oss. Du kan enten ringe oss direkte eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vi forstår viktigheten av god kommunikasjon mellom deg og rørleggeren, og derfor er vi her for å lette denne prosessen.

Ta kontakt med en rørleggervakt her!

Din tilfredshet er vår prioritet

Hos Rørlegger SOS er vi dedikerte til å sørge for at du er fornøyd med tjenestene du mottar. Vi jobber tett med våre samarbeidspartnere for å sikre at de leverer arbeid av høy kvalitet. Vi oppfordrer alle våre kunder til å dele sine erfaringer og gi tilbakemelding, da dette hjelper oss med å forbedre tjenestene vi tilbyr. Så når du trenger en rørlegger i Romsås eller nærliggende bydeler som Grorud, Haugenstua eller Smestad, husk at Rørlegger SOS er her for å hjelpe!

Vi dekker hele Norge

Tips og triks til hjemmet

En hånd med hanske på heller i Plumbo i vasken

Sliker åpner du en tett vask med Plumbo

For å rense en tett vask, start med å sjekke og fjerne eventuelle tilstopninger manuelt. Hell deretter 1 liter kokende vann ned i vasken for å løse opp såperester. Etter dette, bruk beskyttelsesutstyr og hell 500ml Plumbo eller en tilsvarende avløpsåpner ned i avløpet. Vent i minst 15 minutter, eller lenger hvis vasken er svært tett, for at kjemikaliene skal virke. Avslutt med å helle i rikelig med kokende vann for å skylle vekk restene av Plumbo og eventuelle løsnede tilstopninger. Denne metoden er også effektiv for kjøkkenvasker og dusjavløp.

En tegning som viser innsiden og utisden av en vegg. Dampsperre holder veggene tørre, mens fuktsperre og vindsperre holder kulde og regn ute.

Hva er dampsperre og hvor legger man det?

Dampsperre er en type plastfolie som forhindrer at varmluft fra innsiden av boligen trekker ut gjennom veggene. Uten dampsperre kan det oppstå kondensasjon (en prosess der damp blir omdannet til væske), inn i veggene, som kan potensielt føre til muggdannelse, råte og vannskader på boligens bærende konstruksjoner. Dampsperre på bad legges i tillegg til våtromsmembran som beskytter mot flytende vann, mens dampsperre beskytter mot vann i dampform. På yttervegger legger man også vindsperre og fuktsperre for å isolere veggene mot regn og vind.

Male baderomspanel steg for steg

Alt du trenger å vite om baderomsplater

Her har vi samlet noen ofte stilte spørsmål om baderomsplater. De fleste lurer på om de kan montere baderomsplater selv, om man kan male baderomsplater, om man kan legge baderomsplater oppå eksisterende fliser, hva er forskjellen mellom baderomsplater og fliser, og til slutt noen kjerringråd til hvordan man vedlikeholder nymonterte baderomsplater.

Bilde av bad

5 Baderomstrender i 2024

Et velutformet baderom kan tilføre en følelse av luksus og sikre en positiv start på dagen. Av denne grunn har vi nøye utvalgt flere baderomstrender for 2024 som vil kunne forvandle ditt baderom til et mer luksuriøst og innbydende rom.

Illustrasjon av oppbyggingen av et baderomsgulv med våtromsmembran, membran bad.

Hva er membran og hvordan brukes det på bad?

Membran på badet er et tynt lag som legges mellom veggene og flisene for å stoppe fuktigheten fra å trenge inn. Badet er utsatt for mye vann og fuktighet, og uten en effektiv barriere kan vann trenge inn i bygningsstrukturen, noe som kan føre til mugg, råte, og skader på bygningen. Membranen sikrer at vannet holder seg på overflaten og ledes bort til sluk, og beskytter dermed bygningens integritet.

Bildet viser rens av vaskemaskinen med en klut på utsiden, rens vaskemaskin

Rens vaskemaskin med eddik

Rens vaskemaskin en gang i måneden skånsomt og miljøvennlig med eddik, vann og en klut. Begynn å rense vaskemaskinen ved å ta ut såpeskuffen og rengjøre den grundig med kluten. Ikke glem å rense vaskemaskinens pakning. Her kan det samle seg mye smuss og mugg. Til slutt kjør en tom vaskesyklus på 90 grader med eddik og tørk vaskemaskinen på slutten.